Activitati recreative pentru copii
Clubul de Echitatie Regatul Cailor

Clubul de echitatie Regatul Cailor

Noutati:

21 februarie - Clubul de echitatie Regatul Cailor organizeza in perioada 3-4 iunie 2023 evenimentul GALOP FEST. Prin urmare suntem in cautarea unor colaborari atat pe partea de expozanti si ateliere, cat si pe partea de food trucks. Nu in ultimul rand, suntem deschisi in vederea oricarui tip de colaborare pe partea de activitati recreative.
In cazul in care acest eveniment prezinta interes, va rog sa ne transmiteti un e-mail la adresa: office@regatulcailor.ro in care se ne prezentati activitatea sau serviciul pe care il oferiti impreuna cu niste poze de la alte evenimente la care ati mai participat.

Regatul Cailor

Regatul Cailor ofera lectii de echitatie pentru adulti si copii.
Personalul clubului de echitatie Regatul Cailor este specializat, atent selectat, iar lectiile sunt supravegheate de instructori si antrenori de echitatie atestati si experimentati. Toate acestea pentru a va putea oferi confortul necesar si pentru a asigura siguranta dumneavoastra.
Lectiile de echitatie oferite de centru nostru sunt disponibile pentru persoane de toate varstele si toate nivelurile si pentru oricine doreste sa invete si sa asimileze principiile si practicile necesare pentru a stapani arta echitatiei. De asemenea, clubul nostru va ofera posibilitatea de a ajunge la performante sportive in acest domeniu.
Lectiile de echitatie sunt recomandate copiilor cu varste mai mari de 7 ani cat si adultilor. In urma acestor lectii, veti dobandi abilitatile de baza ale calariei.
Copiilor cu varste de pana in 7 ani le sunt recomandate plimbarile cu poneii.
Va asteptam pentru lectii de echitatie oferite de cei mai buni instructori cu cei mai potriviti cai!

Poneii nostri Po si Luna sunt mereu dornici pentru a lega noi prietenii printr-o scurta plimbare inconjurati de cai si natura. Plimbarile cu poneiul sunt recomandate copiilor sub 7 ani.

Fie ca doriti sa imortalizati un moment important din viata voastra sau doriti sa promovati un nou produs pe care il lansati curand pe piata, Regatul Cailor va pune la dispozitie caii, trasurile si intreaga locatie pentru sedinte foto si video de orice fel. Printre tipurile de sedinte foto care se pot organiza in incinta clubului de echitatie se enumera sedintele foto pentru cei proaspat casatoriti, copii, adulti, familii, viitoare mamici, nou-nascuti, cat si cele de logodna, nunta, botez, majorat. Nu in ultimul rand, pot fi organizate sedinte foto si video comerciale.

Participarea la concursuri, atat in tara cat si in strainatate, este un demers ce necesita o pregatire corespunzatoare si implica coordonarea mai multor factori organizatorici si logistici. Oferim asistenta de specialitate de-a lungul intregului proces ce tine de deplasarea si participarea la o competitie ecvestra. Asistenta oferita inainte, in timpul si dupa concursul vizat, consta in efectuarea rezervarilor necesare pentru cai si sportivi, gestionarea tuturor proceselor administrative si, bineinteles, pregatirea adecvata a calului si a calaretului in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

In cadrul clubului de echitatie Regatul Cailor sportivii ce cauta sa atinga culmi inalte in acest sport gasesc infrastructura si atmosfera ideala pentru a se antrena. Sportivii din cadrul echipei Regatul Cailor au atins rezultate notabile datorita conditiilor si serviciilor excelente oferite de clubului de echitatie. Alaturi de antrenorii si personalul clubului de echitatie, putem pune in aplicare cel mai profesionist si ambitios program de antrenament.

Regatul Cailor dispune de locatia ideala pentru organizarea oricarui tip de eveniment. Printre evenimentele care se pot organiza in incinta clubul de echitatie se enumera aniversarile, evenimentele de tip „team-building”, petrecerile pentru copii, serbarile, nuntile, botezurile, cununiile civile, petrecerile de logodna, petrecerile de tip „baby shower” sau „gender reveal”, lansarile de produse si servicii, targurile, conferintele, atelierele de lucru, expozitiile, evenimentele cat si petrecerile corporate, petrecerile de final de an si seminariile.

De asemenea, la cerere, organizam excursii pentru scoli si gradinite.

Deoarece momentele speciale din viata dumneavoastra conteaza pentru noi, suntem aici pentru a va ajuta sa organizati evenimentul pe care il doriti!


familia Salcieanu/GradiniteBucuresti.ro in vizita la Regatul Cailor - cel mai frumos Club de Echitatie din Romania...din Europa...din lume...!
aici totul este impecabil...un loc care te va bucura...incarca pozitiv...admiri Caii...inveti sa calaresti...descoperi un sport nobil: lectii de echitatie profesioniste....iei aer curat din plin...te plimbi si alergi pe iarba...pentru copilasi au si un loc de joaca...bei o cafea intr-un restaurant superb...rustic...personalul este zambitor...te simti ca intr-o familie...te simti ca in Dallas...esti un Cowboy...un Ranger...
noi si fetitele noastre frumoase - Maria & Ioana & Elena - ne-am simtit extraordinar...ne-am intors acasa cu obrajii rosii...cu sanatate buna si iubire fata de CAI !
Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor
Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor
Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor
Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor
Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor
Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor
Clubul de echitatie Regatul CailorDATE DE CONTACT
Adresa: Comuna Adunatii Copaceni, Sat Varlaam, Judet Giurgiu, Romania
Numere de telefon: Tel.mobil: 0735.001.122
Persoane de contact: Raluca Halas - Manager
Internet:
Web: regatulcailor.ro
facebook.com/RegatulCailor.ro
E-mail:  office@regatulcailor.ro
Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor

Recomandati aceasta pagina: