Nota

www.GradiniteBucuresti.ro este un website (domeniu-nume inregistrat la RNC + continut) proprietate privata a lui Salcieanu George / administrat de Yellow Mind SRL.

www.GradiniteBucuresti.ro nu este un website oficial al vreunei Institutii Nationale de Stat (ex.Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Culturii si Cultelor, etc.).

www.GradiniteBucuresti.ro este in mare parte un website de tip - PUBLICITATE (ordinea si modul de afisare al clientilor fiind in functie de pretul platit) - iar informatiile (text, imagini, filmulete) prezente pe site sunt furnizate - numai in baza unui CONTRACT de PUBLICITATE - de firmele sau persoanele care au dorit sa-si faca publicitate in cadrul acestui site si care garanteaza si raspund contractual pentru veridicitatea acestor informatii. Salcieanu George / Yellow Mind SRL nu garanteaza direct si nu isi asuma veridicitatea acestor informatii.

ATENTIE ! SUNT SITE - URI CARE NE COPIAZA, NOI SUNTEM ORIGINALUL(©2004) - WWW.GradiniteBucuresti.RO - by Salcieanu George.

Recomandati aceasta pagina: