Nota

www.GradiniteBucuresti.ro - este un website (domeniu-nume inregistrat la RNC + continut) proprietate privata a lui Salcieanu George / administrat de Yellow Magic SRL.

www.GradiniteBucuresti.ro - NU este un website oficial al vreunei Institutii Nationale de Stat (ex.Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Culturii si Cultelor, etc.).

www.GradiniteBucuresti.ro - este in mare parte un website de tip - PUBLICITATE (ordinea si modul de afisare al clientilor fiind in functie de pretul platit) - iar informatiile (text, imagini, filmulete) prezente pe site sunt furnizate - numai in baza unui CONTRACT de PUBLICITATE - de firmele sau persoanele care au dorit sa-si faca publicitate in cadrul acestui site si care garanteaza si raspund contractual pentru veridicitatea acestor informatii. Salcieanu George / Yellow Magic SRL nu garanteaza direct si nu isi asuma veridicitatea acestor informatii.

ATENTIE ! SUNT SITE - URI CARE NE COPIAZA, NOI SUNTEM ORIGINALUL(©2004) - www.GradiniteBucuresti.RO - by Salcieanu George.

NOTA legata de GDPR – GradiniteBucuresti.ro:

Prestatorul – Yellow Magic SRL si implicit site-ul www.GradiniteBucuresti.ro NU stocheaza/prelucreaza DATE cu CARACTER PERSONAL !

Vizitatorii site-ului – www.GradiniteBucuresti.ro – NU sunt inregistrati cu DATE PERSONALE in nici un fel (nume, telefon, mail, ip, etc.): pe site-ul www.GradiniteBucuresti.ro NU exista nici un camp de completare a vreunei astfel de date cu caracter personal; vizitarea site-ului www.GradiniteBucuresti.ro se face in mod LIBER si GRATIS: fara nici o autentificare, sau vreo restrictie de acces - tip cont.

Toate INFORMATIILE afisate pe site-ul www.GradiniteBucuresti.ro au caracter PUBLIC si sunt furnizate in totalitate de CLIENTII care au dorit sa le faca PUBLICE, ca prin aceste informatii sa-si faca RECLAMA si PRUBLICITATE/PROMOVARE prin site-ul nostru; menirea site-ului www.GradiniteBucuresti.ro este sa faca o legatura – tip LINK pe Internet – intre VIZITATORII site-ului si cei care sunt listati/prezentati/promovati pe site, legatura care mai departe este INDEPENDENTA de noi-GradiniteBucuresti.ro: toate dialogurile si contactele ulterioare fiind exclusiv intre Vizitatori si Gradinite/After-School-uri/Scoli/Firme din domeniul copiilor, site-ul www.GradiniteBucuresti.ro NU face nici o intermediere (sub nici o forma – mail/telefonica/verbala) ca TERT intre acestia.

Site-ul www.GradiniteBucuresti.ro NU solicitata nici o data Clientilor sai [ Gradinite Particulare / After-School / Scoli / Firme din domeniul copiilor ] nici o informatie cu caracter personal legat de Clientii/Colaboratorii/Angajatii lor ce vin in contact cu ei prin site-ul nostru prin legatura – LINK pe Internet sau alte date de contact furnizate de [ Gradinite Particulare / After-School / Scoli / Firme din domeniul copiilor ] in Paginile lor de Prezentare.

Recomandati aceasta pagina: