Nota

www.GradiniteBucuresti.ro - este un website (domeniu-nume inregistrat la RNC + continut) proprietate privata a lui Salcieanu George / administrat de Yellow Magic SRL.

www.GradiniteBucuresti.ro - NU este un website oficial al vreunei Institutii Nationale de Stat (ex.Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Culturii si Cultelor, etc.).

www.GradiniteBucuresti.ro - este in mare parte un website de tip - PUBLICITATE (ordinea si modul de afisare al clientilor fiind in functie de pretul platit) - iar informatiile (text, imagini, filmulete) prezente pe site sunt furnizate - numai in baza unui CONTRACT de PUBLICITATE - de firmele sau persoanele care au dorit sa-si faca publicitate in cadrul acestui site si care garanteaza si raspund contractual pentru veridicitatea acestor informatii. Salcieanu George / Yellow Magic SRL nu garanteaza direct si nu isi asuma veridicitatea acestor informatii.

ATENTIE ! SUNT SITE - URI CARE NE COPIAZA, NOI SUNTEM ORIGINALUL(©2004) - www.GradiniteBucuresti.RO - by Salcieanu George.

Recomandati aceasta pagina: