Cereri de Munca la Gradinite Particulare

12 mai - Ma numesc Ciprian Nastase, am 21 de ani, absolvent de liceu, doresc sa ma angajez la o Gradinita / After School / Scoala pe post de Sofer, posed permis categoria B; m-ar interesa si un post de securitate / portar in cadrul institutiei dvs, sau oricare alta munca...caci sunt un om bun la toate, de incredere, loioal si serios.
Contact : Tel.mobil: 0761.855.363 | E-mail: mazecipry@gmail.com

30 martie - Ma numesc Berro Valentina, am 31 de ani, am autorizatie de traducator de la Ministerul Justitiei pentru Engleza si Spaniola.
As vrea sa fac parte dintr-o companie care mi-ar permite sa ma dezvolt si sa-mi utilizez cunostintele si experienta mea de a crea si de a adauga valoare afacerii.
Vreau o cariera in care imi pot folosi abilitatile si cunostinte mele pentru a ajuta compania sa fie de succes.
Sunt o persoana comunicativa si responsabila.
Contact: 0727.410.430 / 0767.230.033; berroina@yahoo.com. Descarca CV.

03 martie - Numele meu este Marta Curteanu, am 28 de ani si lucrez in domeniul educational, sunt absolventa a Facultatii de Arte / sectia Arta Actorului si as dori sa ma angajez in Bucuresti, locul de munca vizat fiind: Educatie/Training/Arte. Descarca CV. Contact: Tel.Mobil: 0722.421.993; E-mail: moon_flower@yahoo.com

26 februarie - Ingrijitoare cu experienta, caut loc de munca intr-o gradinita particulara din zona sectorului 2,3 sau 4. Mentionez ca sunt o persoana serioasa, responsabila, rabdatoare, care iubeste copiii si careia ii place sa ii ingrijeasca cu multa iubire. Ma puteti contacta la numar de telefon: 0727.056.771.

07 octombrie - Persoana increzatoare, dinamica, cu experienta de profesor si detinand diplomele de educatoare si de terapeut ABA, doresc sa profesez intr-o gradinita, unde sa pot contribui la educarea si dezvoltarea copiilor. Adresa mea de e-mail este: elena.meg01@yahoo.com, iar nr. de telefon este: 0744.190.036.

29 septembrie - Ma numesc, Ramona, am 32 de ani, doresc angajare in crese-gradinite program part-time sau full-time. Am facut un curs de calificare babysitter, in cadrul proiectului ”Trei generatii pentru maine” - organizat de firma Brainstorming consulting; in cadrul acestui proiect am facut 2 saptamani practica la gradinita ”Mihai Ionescu”.
Sunt o persoana iubitoare de copii, rabdatoare, vesela, buna capacitate de comunicare, spirit de echipa, calma, responsabila, motivata si punctuala.
Date de contact: telefon: 0735.191.419 / adresa email: pirvuramona1@yahoo.com.

23 septembrie - Ma numesc Alexandra, am 26 de ani, doresc angajare in crese-gradinite program part-time sau full-time. Am experienta 6 ani cu copiii de la 3 luni la 4 ani. Sunt o persoana iubitoare de copii, rabdatoare, vesela, buna capacitate de comunicare, spirit de echipa, calma, responsabila, motivata si punctuala. Date de contact: 0764.179.515.

26 august - Instructor de Karate Sensei - Mnatacanian Alexandru - 2 Dan - doresc colaborare pentru a desfasura Optionalul de Karate la Gradinita dvs.
Tel.mobil: +40-769.67.99.88 / E-mail: akuraclub@gmail.com.

29 iunie - Ma numesc Dragan Georgeta, am 43 ani, detin diploma de cofetar - bucatar, experienta 25 ani, as dori sa lucrez ca bucatar la o gradinita particulara.
Contact: tel. 0785.056.439 sau adesa de facebook/Geta Dragan

23 iunie - Numele meu este Vinatoru Andra-Giorgiana, am 24 de ani si am terminat Facultatea de Georgrafie, specializarea - Geografia mediului, din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 2012. In prezent sunt inscrisa la cusurile programului de masterat - Geografie aplicata si dezvoltare regionala - din cadrul aceleiasi facultati. Dupa terminarea facultatii, am urmat un curs pedagogic in cadrul facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti. Doresc o angajare intr-o gradinita particulara, sunt o persoana iubitoare de copii, rabdatoare, vesela, buna capacitate de comunicare, spirit de echipa, sunt calma si responsabila.
Contact: Tel.Mobil: 0752.078.554 / e-mail: andragiorgianavinatoru@gmail.com

06 mai - Educator si persoana specializata in predarea prescolarilor, precum si a scolarilor (clasele 0 - VI ) doresc angajare in domeniul de activitate. De asemenea, trainer mindlab cu rezultate deosebite la olimpiada pe tara a elevilor. Telefon contact: 0725.084.722.

09 februarie - Ma numesc Musat Carolina-Stefania, am 29 de ani, am terminat Facultatea de Stiinte ale Educatiei, din cadrul Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir, specializarea Pedagogie scolara si prescolara si as dori sa ma angajez in cadrul unei gradinite de stat pe un post de educatoare. Mentionez ca momentan sunt inscrisa la masterul de Management Educational in cadrul aceleiasi universitati. Am experienta in domeniu, am mai lucrat ca educatoare necalificata. Va multumesc! Contact: tel 0733.835.236, e-mail: carolinaiosif@yahoo.com.

06 noiembrie - Numele meu este FLORIN TONY VASILIEV, am varsta de 28 ani, cu experienta de cativa ani pe acest post, rezultate, activitati scolare si mi-as dori sa activez in cadrul unei gradinite particulare/ After School/ scoala din Bucuresti pentru postul de profoser de dans sportiv/ modern. Pentru orice informatii suplimentare sau pentru trimiterea unui CV si a unei prezentari, ma puteti contacta la nr de telefon: 0754.663.285, e-mail: myemail_org@yahoo.com

18 octombrie - Ma numesc Mihalcea Kadiana Ana-Maria, absolventa a Facultatii de Litere, Universitatea de stat din Bucuresti si caut un loc de munca intr-o gradinita particulara pentru postul de asistent educator/educator - grupa baby. Am o experienta de un an de zile pe acest post. Sunt o persoana tanara, iubesc copiii, motivata, calda, rabdatoare si punctuala. Pentru orice informatii suplimentare sau pentru trimiterea unui CV, ma puteti contacta la urmatorul nr de telefon: 0762.728.043. E-mail: mihalceakadiana@yahoo.com.

08 octombrie - Persoana serioasa, responsabila, detinatoare de permis de conducere categoria B de peste 25 ani, as dori o colaborare, ca sofer, cu o gradinita, cu un after school sau cu un club pentru copii din Bucuresti. Pentru orice informatii suplimentare sau pentru trimiterea unui CV, ma puteti contacta la urmatorul numar de telefon: 0740. 176.523 - Ioan Nedelcu.

29 septembrie - Licentiata in domeniul limbilor straine, cu experienta in lucrul cu copiii, doresc angajare ca profesor limbi straine, pentru engleza, franceza si germana. Telefon: 0721.589.827.

27 septembrie - Absolventa studii superioare in domeniul filologiei si al psihologiei, doresc sa lucrez in cadrul unei gradinite sau after-school ca asistenta educatoare sau supraveghetor copii. Am o experienta de cateva luni in invatamantul scolar si prescolar. Iubesc copiii, sunt rabdatoare, serioasa si responsabila. Accept perioada de proba. Email: cmonika64@yahoo.com.

25 septembrie - Ma numesc Mihaela Oprea, sunt profesoara de muzica si doresc colaborare pentru optionalul de muzica in gradinite si scoli particulare,after school, cluburi.Am absolvit Liceul Pedagogic si Universitatea de Arte "George Enescu" si lucrez cu copiii de 14 ani. Detin o orga cu care ma deplasez la fiecare locatie si pe care o folosesc in desfasurare activitatilor muzicale iar serbarile la care particip, in cadrul gradinitelor cu care colaborez,sunt foarte frumoase cu acompaniament de orga. Date de contact: tel. 0722710575, e-mail: micheline@gmail.com.

18 septembrie - Ma numesc Violetta Tudorache, am absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, specializarea Engleza-Spaniola si m-ar interesa o colaborare pentru predarea limbii spaniole (o data sau de doua ori pe saptamana) intr-o gradinita particulara, after/ before school. E-mail: violetta@blissimobiliare.ro. Telefon 0729.005.626.

18 septembrie - Functionar economic, 40 ani, doresc angajare pe partea de contabilitate primara, secretariat, caserie. Tel: 0726.973.228.

16 septembrie - Numele este Popa Daniela proaspat absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine sectia Limbi Moderne Aplicate Engleza-Germana, Universitatea de Stat, Bucuresti si caut un loc de munca intr-o gradinita particulara, after/ before school. Doresc o colaborare pentru a preda limba engleza si /sau germana. Nu am experienta pe acest post, dar in facultate am facut practica. Sunt o persoana tanara, cu putere de munca, calma, responsabila. E-mail: popa.daniela92@gmail.com. Tel.Mobil: 0760.411.194.

26 mai - Ma numesc Nicoleta Florea, sunt profesor de socio-umane, cu experienta, rezultate, activitati scolare si doresc angajare/colaborari cu scoli, gradinite, after school, supraveghere teme scolari si prescolari, activitati si pe perioada vacantelor.
Detin o buna capacitate de comuncare, spirit de echipa si initiativa, obtinute prin experienta didactica, dinamism, perseverenta.
Telefon: 0770.47.74.31
E-mail: nicoletagildaflorea@yahoo.com.

26 mai - Ma numesc Alexandra Florea, absolventa a Colegiului National de Arte "Dinu Lipatti" in prezent studenta anul III la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti si doresc angajare/colaborari cu gradinite, cluburi, scoli particulare pentru ore de muzica:
- pian
- canto
- teorie
- educatie muzicala
Am experienta in lucru cu copiii, sunt iubitoare de copii, vesela, rabdatoare cu spirit de lucru in echipa. Am initiativa, buna capacitate de comunicare, socializare, perseverenta, toate acestea dobandite in urma experientelor profesionale.
Telefon: 0743.09.08.13
Email: gabriela.xandraflorea@yahoo.com

7 martie - Ma numesc Craciun Elena Adriana, am 25 de ani si caut un loc de munca intr-o gradinita particulara, after/before school sau cresa particulara. Am absolvit Universitatea din Bucuresti - Facultatea Administratie si Afaceri si Liceul de Arta „Margareta Sterian” Buzau (in cadrul caruia am obtinut Atestat - Arta Actorului; Istoria Teatrului). Sunt o persoana calda, comunicativa, apropiata de copii si capabila sa valorifice si sa integreze in activitati deosebite materialele didactice din gradinita. Date de contact: Tel.Mobil: 0768.393 920, e-mail: elena.adriana88@yahoo.com.

19 februarie - Ma numesc Gabriela Musoiu si solicut angajare in functia de asistent educator.
Desi nu am profesat in acest domeniu, consider ca relationez foarte bine cu cei mici si cred ca responsabilitatea, rabdarea si afectiunea pentru copii ma vor recomanda ca fiind persoana potrivita pentru o astfel de activitate. Mentionez ca am urmat cursul postuniversitar de psihologie scolara in cadrul modulului psihopedagogic, precum si cursul de educator-puericultor. Sunt o persoana comunicativa, spontana si creativa, careia ii face multa placere sa lucreze cu copiii. Sunt de parere ca aceasta munca este una speciala, fiindca aduce multa satisfactie sufleteasca si veselie. In preajma copiilor ma simt mereu tanara si optimista.
Ma puteti contacta la nr. de telefon 0744.190.036 sau la adresa de e-mail: gabrielamusoiu@yahoo.com.

6 ianuarie - Ma numesc Marin Ionita si caut un loc de munca intr-o gradinita particulara. Sunt dinamic, comunicativ si adaptabil. Am 60 de ani, sunt pensionat cu drept de munca 4 ore pe zi (dispus la mai mult) si mult chef de viata si mi-ar placea sa imi continui activitatea in echipa unei gradinite sau after/before school ca om bun la toate sau sofer. Nu am pregatire pedagogica dar sunt carismatic si ma plac copii. Asa cum veti putea citi si in CV, am permis de conducere cat. B din 1979 fara incidente majore in trafic. Puteti vizualiza CV-ul mei aici: http://marinionita-cv2009.ejobs.ro/ . Date de contact: Marin Ionita - 0723.084.192.

20 noiembrie - Buna ziua
Ma numesc Elena Blanaru. Sunt biolog cu masterat in Biologie medicala si am absolvit modulul psihopedagogic. Sunt o persoana iubitoare de copii, interactiva, vesela, rabdatoare si cei care ma cunosc spun ca sunt un bun pedagog. Mi-ar placea sa fac parte din echipa unei gradinite, after/before school.
Desi nu am mai lucrat pana acum in cadrul unei gradinite (experienta mea in domeniul didactic este cea acumulata in timpul practicii pedagogice - 1 an), consider ca atat pregatirea cat si firea mea ma vor ajuta in lucrul cu copiii.
Cu consideratie,
Elena Blanaru - E-mail: elena@11mai.ro

25 septembrie - Absolventa a „Facultatii de Litere” ( Universitatea Bucuresti), avand experienta de trei ani in lucrul cu copiii ( in cadrul unor gradinite, dar si a unui club pentru copii si after school), doresc o colaborare pentru a preda limba engleza si/ sau franceza prescolarilor / scolarilor (clasele I-IV). Mentionez faptul ca in prezent colaborez cu un club pentru copii si after school. De asemenea, pot oferi un CV si o scrisoare de intentie. Contact: Nume - Alina Nedelcu; Nr. de telefon: 0741.19.23.09.

15 mai - Ma numesc Andreea Sîrbu si locuiesc in Bucuresti. Imi doresc sa lucrez cu copiii ca supraveghetor/baby-sitter, ajutor/asistenta educatoare. Desi am o experienta de doar doi ani în relationarea cu copiii, ca babysitter (perioada: septembrie 2006 - august 2008) totusi consider ca responsabilitatea, rabdarea, afectiunea pentru copii, ma vor recomanda ca fiind persoana potrivita pentru o astfel de activitate. De asemenea, am urmat în facultate cursul de psihologie scolara în cadrul modulului psihopedagogic. Sunt o persoana comunicativa, spontana si creativa, careia ii face multa placere sa lucreze cu copiii. Consider ca aceasta munca este una speciala, fiindca aduce multa satisfactie sufleteasca si veselie. In acelasi timp, relationarea cu copiii ma face sa ma simt mereu tanara si optimista. E-mail: andreeasirbu26@gmail.com; Tel: 0723.894.853.

3 mai - Cursuri pentru copii de engleza, metode moderne, profesoara cu 18 ani experienta in lucrul cu copiii.
Contact - Ioana Negrau: Tel.mobil - 0730117172 / E-mail: inegrau@yahoo.com / web: www.romanianteacher.ro

5 februarie - Ma numesc Simona Cruglai, am 25 ani, am absolvit Facultatea de Litere si Stiinte, departamentul de Pedagogie (Fundamente ale stiintelor educatiei si elemente de consiliere) din cadrul Universitatii de Petrol si Gaze - Ploiesti, si Liceul de Arta ,,Margareta Sterian" - Buzau, specializarea - Tehnician in domeniul artistic, doresc colaborare cu o gradinita particulara, after/before school. Imi plac foarte mult copiii, sunt o fire calma, responsabila si serioasa; ma integrez usor in colectivul de munca, sunt sociabila si comunicativa. Pot fi contactata la tel. 0748.857.730; 0761.136.136 sau e-mail: simona.cruglai@yahoo.com.

29 octombrie - Ma numesc Andreea Silvestrovici, sunt absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, in cadrul Universitatii Al. I. Cuza, Iasi. Am atestat de psiholog sub supervizare eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania. Sunt o persoana foarte calma, rabdatoare si serioasa. As dori o colaborare sau angajare pe un post de psiholog-logoped cu o gradinita particulara din Bucuresti sau o gradinita pentru copii cu cerinte speciale ( am experienta de 5 ani in terapia ABA). Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta la numarul de telefon 0735.873.909 sau la adresa de email andreea_silv@yahoo.com. De asemenea, pot furniza la cerere un cv si o scrisoare de intentie.

31 iulie - Numele meu este Cristina Pulbere, am 31 ani, si mi-as dori sa activez in cadrul unei gradinite particulare din bucuresti. Sunt absolventa a facultatii de Limba si literatura romana / Limba si literatura franceza din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste, sunt necasatorita si consider ca lucrul cu copii mi-ar umple o mare parte din timp. Contact: cristina_pulbere2000@yahoo.com.

4 iunie - Medic generalist / specialist medicina de familie, cu experienta 3 ani ca si medic pe ambulanta caut colaboarare part-time cu gradinite particulate, aziluri de batrani. CV-ul disponibil la cerere. Loredana Adumitroaie - 0724 379 619.

8 decembrie - Ma numesc Aida Emilia Stanescu, sunt o persoana careia ii place sa munceasca, responsabila si creativa. Am experienta in: baby sitting, resurse umane, contabilitate primara, ca asistent manager, secretariat, croitorie, organizare, pachet MS Office, internet, psihologie, croitorie-design vestimentar. Imi place sa invat lucruri noi si sa imbin tot ce am invatat pana acum cu ceea ce am de facut pentru a fi eficienta. Ma adaptez usor si cred ca o buna comunicare duce la evitarea multor situatii mai putin placute. Sper ca tot ce stiu sa fac sa vina in intampinarea nevoilor dvs. Va scriu cu intentia de a intra in contact cu dvs. pentru a stabili o intalnire. Contact: Tel.Mobil: 0735.563.408, E-mail: aida_stanescu@yahoo.com.

21 noiembrie - Profesoara de limbi straine engleza/franceza - recent pensionata, doresc sa ma angajez la o gradinita cu predare in aceste limbi sau cu ore de limbi straine. Tel.mobil: 0722 939 000.

27 august - Persoana serioasa, responsabila, rabdatoare, care iubeste copiii si ii place sa se joace cu ei, imi doresc sa lucrez intr-o gradinita/ after- school ( din Bucuresti ) ca asistenta – educatoare/ supraveghetor copii (in cadrul unui after-school ). Sunt o persoana cu multa dragoste si rabdare pentru cei mici, cu referinte in acest sens.
Precizez faptul ca sunt absolventa de studii universitare (unde am urmat si modulul Psihopedagogic) si masteranda in domeniul protectia mediului.
Sunt disponibila oricand pentru a fi contactata ( atat telefonic, la nr. 0751.494673 sau 0745106190, cat si prin e-mail la adresa monicaapostol72@yahoo.com sau aripel73@yahoo.com) nu numai pentru furnizarea unui CV si/ sau a unei scrisori de intentie, dar si pentru oferirea oricaror informatii suplimentare necesare unei posibile colaborari.
Nume: Monica Apostol.

Recomandati aceasta pagina: