Impresii Clienti

"dle George Salcieanu,
vreau sa-ti multumesc pentru tot suportul oferit gradinitei noastre.
Iti urmaresc cu interes pagina inainte de a incepe proiectul Alphabet Kindergarten.
Esti un om minunat, un om gata sa sara in ajutorul nostru la orice ora.
Noi, Alphabet Kindergarten, vrem sa iti multumim pentru promptitudinea si efortul pe care il depui in fiecare zi.
Fiind la inceput de drum, ne-ai fost si ne esti in continuare de mare ajutor.

Stiu ca ma repet dar, Multumim ca existati GradiniteBucuresti.ro !
Cu stima, Alphabet Kindergarten"


"domnule Salcieanu,
Multumim mult pentru colaborare, mai ales pentru promptitudinea si seriozitatea de care ati dat mereu dovada. Orice cerere de promovare a fost repede rezolvata si cu profesionalism. Sunt convins ca si pe viitor vom avea o relatie fructuoasa si ca impreuna vom putea oferi Gradinitelor din Bucuresti (si nu numai) serviciile si suportul de care au nevoie. Va doresc mult succes in proiectele viitoare!
Valentin Benedict - manager NOMILAND"


"Domnule Salcieanu, meritati toate laudele pentru felul in care va ocupati de publicitatea noului nostru proiect.
Va multumim pentru minunatele surprize pe care ni le faceti si suntem mandri ca avem sansa de a colabora cu un profesionist.
Genius Academy".


"Multumesc mult pentru colaborarea impecabila si serviciile profesioniste oferite pe site-ul www.GradiniteBucuresti.ro ! Sunt foarte surprinsa de gesturile dvs neobisnuit de frumoase - in fiecare zi ne oferiti cate un Bonnus sau o supriza placuta !!! eu n-am mai intalnit pe cineva care sa faca lucrurile cu atata drag si dedicare...sunteti om ??? Multumesc inca o data pentru tot si sa stiti ca va apreciez bunavointa si ajutorul si atitudinea in general.
Sorina Ionescu - manager loc de joaca - Peekaboo
cu multa surprindere si bucurie ca mai exista si OAMENI in jurul nostru !"


"Parteneriatul educational pe care il desfasuram cu www.GradiniteBucuresti.ro a inceput in anul 2008. Inca de atunci, Dl. Salcieanu ne-a inspirit incredere, ne-a convins ca de dansul aveam nevoie pentru promovarea imaginii gradinitei noastre, la vremea aceea "Gradinita nr. 90 in lumea copiilor".
In colaborarea cu noi, dansul s-a implicat asa cum ne-am dorit: cu seriozitate, profesionalism, promtitudine, receptivitate la sugestii, eficienta si mai ales omenie. Dupa 2011, cand ne-am pierdut numele (fiind arondati Gradinitei nr. 217), dar nu si existenta, nu si dorinta materializata de a desfasura un invatamant european, de calitate, orientat spre valori, in continuare www.GradiniteBucuresti.ro a fost alaturi de noi, ne-a aratat lumii, celor interesati de a-si aduce copiii la noi.
Va multumim pentru tot ceea ce faceti pentru noi, pentru parintii copiilor, pentru sistemul de invatamant, va multumim pentru ca existati !"
Director - Iordache Petruta & Colectivul Gradinitei nr. 217 (programul normal, din Sergent C-tin Apostol nr. 16).


"In anul 2006 am deschis Clubul Boreal pentru copii prescolari si scolari, altfel decat o gradinita, altfel decat un afterschool. Prima colaborare a fost cu dl. George Salcieanu, adica site-ul www.GradiniteBucuresti.ro. Prin intermediul acestui site ne-am putut prezenta parintilor din Bucuresti, iar apoi, in mod regulat, activitatile deosebite ce se organizeaza la club. Iar totul se rezuma la profesionalism, promptitudine, colaborare 100%. Multumim si succes pe mai departe!"
Aniela Casetti - Clubul Boreal.


"Apreciem promptitudinea pentru postarile Gradinitei EuroKid care apar pe site-ul www.GradiniteBucuresti.ro. Multumim d-lui Salcieanu pentru professionalism si il recomandam cu incredere! Succes pe mai departe !"
Florescu Maria Mihaela - Director Gradinita EuroKid.

Euro Kid

"Felicitari d-lui Salcieanu George si intregii echipe pentru ideile eficiente de promovare transmise pe parcursul desfasurarii contractului cu www.GradiniteBucuresti.ro. Mentionez cu drag si recunostinta colaborarea Gradinitei Blue Fairy cu acest site. Suntem clienti fideli din anul 2006 si pana in prezent. Este un succes datorat cu siguranta experientei dumnealor."
Director - SCOALA PRIMARA & GRADINITA & CRESA BLUE FAIRY - JEANINE PETRE
.


"Multumim d-lui George Salcieanu pentru profesionalismul si promptitudinea de care a dat dovada in administrarea paginilor noastre de prezentare de pe site-ul www.GradiniteBucuresti.ro. Gradinita noastra il recomanda cu incredere tuturor colegilor de breasla care doresc sa beneficieze de cea mai buna si eficienta metoda de publicitate."
Serban Ada - Manager Gradinita Edu Invest.


"Dupa multe experiente nu foarte reusite in a-mi face publicitate, am ajuns la concluzia ca www.GradiniteBucuresti.ro este site-ul care ma reprezinta cel mai bine. Cand sunt intrebata unde se pot gasi informatii despre gradinita noastra trimit imediat la www.GradiniteBucuresti.ro. Acolo reclama este mereu la zi, usor de updatatat si de revizuit. Un site dinamic si eficient, care se adreseaza in egala masura furnizorilor si beneficiarilor de servicii educationale. Multumim frumos ca existati; sunteti printre cele mai bune investitii facute in 10 ani de activitate !"
Laura Dobrescu - fondator si manager Open Mind Kindergarten.


"Promptitudine si profesionalism sunt cuvintele ce au marcat inceputul colaborarii gradinitei EXPLORE 100 cu www.GradiniteBucuresti.ro. Pe langa criteriile profesionale am apreciat si calitatea oamenilor cu care am interactionat: deschisi, receptivi, suportivi si... umani. Au venit cu sugestii si recomandari, s-au implicat acolo unde au stiut, au reactionat promt la toate solicitarile noastre...
Pentru intreg sprijinul acordat , pentru deschiderea de care dati dovada cat si pentru foarte buna gestionare a site-ului, va multumim!
Mentionam, ca in urma colaborarii noastre, audienta pe site-ul gradinitei a crescut cu peste 30%."
Rodica Efros - Gradinita Explore100, din Mogosoaia.

Gradinita Explore 100

"Suntem deosebit de multumiti de colaborarea cu domnul George Salcieanu. Site-urile pe care le gestioneaza sunt cele mai cautate surse de informare in piata de profil. Informatiile despre Clubul EVRIKA! postate pe site-ul www.GradiniteBucuresti.ro ne-au ajutat sa crestem intr-un timp foarte scurt. Ceea ce ne-a atras si ne-a facut sa ramanem fideli acestei colaborari este felul in care cu entuziasm, profesionalism si consecventa, domnul Salcieanu a stiut sa raspunda punctual nevoilor noastre.
Ii multumim pe aceasta cale pentru sprijin si ii dorim succes in activitate si in toate proiectele viitoare !"
Lucretia Maiorescu - Director fondator Asociatia Evrika – Inainte si dupa orele de clasa !


"Am gasit in GradiniteBucuresti.ro un partener de incredere care a reusit intotdeauna sa actioneze cu operativitate. Mi-a facut placere sa lucrez cu echipa GradiniteBucuresti.ro inca de la inceput. Are un amestec interesant intre profesionalism si inflacarare. Poate ca reteta pe care o detin doar ei explica longevitatea si succesul lor in piata. Simt mereu ca site-ul www.GradiniteBucuresti.ro traieste."
Doru Istrat – Managing Partner Universul Copiilor
.

Gradinita Universul Copiilor

" Sunteti dinamici si inventivi. O trasatura care poate fi si calitate si defect este pragmatismul, dar acesta face parte din viata nostra de astazi si, mai curand, pot socoti lipsa lui ca fiind o deficienta a noastra (N.B. a mea). Retineti deci la aprecieri primele doua callitati: dinamici si inventivi ! "
Cu mult drag,
Mona Serbanescu - Gradinitele Arc-en-Ciel / Scoala Anastasia Popescu.


"Servicii de calitate, profesionalism si promptitudine. Unul dintre cele mai longevive siteuri de promovare. Gradinita Nicholas acorda nota 10 pentru tot ceea ce este www.GradiniteBucuresti.ro.
Mult succes in continuare !"
Carmen MARIN - DIRECTOR NICHOLAS KINDERGARTEN.


"Gradinita Little Angels Nursery are o colaborare excelenta cu siteul www.GradiniteBucuresti.ro inca de la infiintare: adica 3 ani de colaborare.
Colaborarea cu dumneavoastra a adus gradinitei noastre multe beneficii, fiind un partener de incredere in tot acest timp. Astazi suntem o gradinita cunoscuta iar publicarea in siteul - www.gradinitebucuresti.ro - a facut acest posibil acest lucru. Deschidem un nou punct de lucru, ne bazam in continuare pe colaborarea cu dvs. si suntem siguri ca va fi la fel de bine .
Consideram ca aceasta este dovada ca sunteti profesionisti in ceea ce faceti. Mult succes in continuare !"
ELENA NEAGU – LITTLE ANGELS NURSERY.


"In numele CONIL Kindergarten SRL, client al site-ului www.GradiniteBucuresti.ro, subsemnata - Adela Hanafi, manager al gradinitelor CONIL din Bucuresti, felicita echipa ce realizeaza acest site, un loc in care putem prezenta in orice moment activitati inedite, oferte, succese ale institutiilor pe care le conducem.
Pe parcursul celor 4 ani de colaborare, echipa ce detine si administreaza site-ul www.GradiniteBucuresti.ro s-a aratat mereu deschisa si plina de solicitudine la toate problemele cu care ne-am confruntat. O modalitate eficienta si rapida de a ajunge la beneficiarii sericiilor oferite de orice gradinita.
Felicitam echipa si le dorim mult succes in continuare !"
ADELA Hanafi - MANAGER GENERAL - CONIL Kindergarten & After School.

Gradinita Conil

"Ceea ce va caracterizeaza cu adevarat este profesionalismul (care, din pacate la unii lasa mult de dorit) si promtitudinea cu care rezolvati fiecare solicitare venita din partea clientilor. Aceste doua mari calitati, dupa mine, m-au facut sa nu renunt (chiar daca la un moment dat am avut aceasta intentie) la serviciile dvs impecabile."
Corina Herghelegiu - Director
Praslea cel voinic.


"SERIOZITATE - PROMPTITUDINE - PROFESIONALISM
Sau altfel spus www.GradiniteBucuresti.ro !
Felicitari !!!"
Ramona Blidaru - Clubul Chitzi-bush.


"www.GradiniteBucuresti.ro - Un portal prieten !
Daca ar fi sa scriu cateva randuri despre portalul www.GradiniteBucuresti.ro l-as personaliza cumva si l-as trece in randul PRIETENILOR. Motivul sau mai bine zis motivele sunt multe si toate importante. Cunosc acest portal de 7 ani (chiar de la inceputurile sale) si pot spune ca l-am vazut cum s-a nascut, a crescut si a devenit mare. Acum are cei 7 ani de acasa, are o multime de prieteni la randul sau, e vesel si sugubat cu copiii dar si bine informat pentru parinti, alearga (deh...ca un copil) pentru a-si satisface curiozitatea si a le oferi tuturor informatii pretioase.
Doresc sa multumesc in numele Gradinitei Barba-Cot pentru sprijinul acordat, pentru seriozitatea si promptitudinea interventiilor sale, pentru ideile si principiile sale si, nu in ultimul rand pentru deschiderea cu care ne sunt tratate ideile de catre d-l George Salcieanu ori de catre sotia sa, d-na Madalina Salcieanu. Va urez mult succes in continuare si va multumim inca o data pentru tot!"
Roxana Barba - Director al Gradinitei Barba-Cot.


"Transparenta proceselor de comunicare este asigurata, printre altele, si de existenta site-ului GradiniteBucuresti.ro, Ghid - Portal dedicat varstei copilariei. A fost agreat si de noi pentru a ne alatura celor care si-au prezentat deja oferta/ofertele.
Ghidul se adreseaza tuturor familiilor cu copii, acestia putand deveni oricand potentiali clienti ai serviciilor oferite. Datorita unei bune paginari poti extrage informatii ce pot asigura un ajutor de nadejde in plan familial. Relatia contractuala s-a desfasurat in conditii foarte bune, respectandu-se prevederile contractuale legate de termene, calitate, documente justificative, valori si executie.
Apreciem in mod deosebit profesionalismul si seriozitatea personalului firmei, calitatea lucrarilor si serviciilor
, mentinute la un standard ireprosabil."
Cu stima, GabiJ - Joe Kindergarten.

After School Joe

"Am deschis Gradinita Open Mind in anul 2003 si la scurt timp dupa aceasta l-am cunoscut pe d-l Salceianu, cu care am colaborat execelent pana in prezent, cu o oarecare pauza. Asa cum spunea cineva, este un profesionist, dar si un pragmnatic, iar noua, celor care facem aceasta profesie de suflet, aceasta calitate ne lipseste si ar trebui sa ne straduim sa o dobandim.
Gradinitebucuresti.ro este cel mai bun site de specialitate, este usor de accesat si are suportul tehnic si uman cel mai bun pentru cei care doresc sa isi promoveze, prin intermediul lui, gradinita.
Voi lucra cu www.GradiniteBucuresti.ro si in continuare si recomand tuturor colegilor de breasla (ca sa folosesc o stereotipie) sa-i acorde incredere caci, dupa 8 ani de experiente din cele mai diverse, am ajuns la concluzia ca este cu adevarat cea mai eficienta metoda de publicitate. Succes tuturor !"
Laura Dobrescu - Director Gradinita Open Mind.


"Modul profesionist in care echipa trateaza fiecare client in parte este impresionant. Informatiile sunt reactualizate prompt la solicitarea clientului, respectandu-se integritatea acestora. Colaborarea este benefica pentru mai multe categorii de oameni: parinti, bunici, directori de institutii scolare,cadre didactice, colaboratori.
Nu in ultimul rand, site-ul se remarca prin accesibilitate, informatia dorita putand fi gasita usor de catre persoana interesata."
Toate cele bune, Raluca Avramescu - director educativ Gradinita Happy Kids.


"Colaborez cu site-ul www.GradiniteBucuresti.ro de cativa ani si de fiecare data am apreciat serviciul prompt si corectitudinea relatiei. Felicitari pentru managementul business-ului si al relatiilor."
Amalia Georgescu - Director Amalia Kindergarten.


"Un site bine structurat, cu o gama bogata de informatii, prezentate intr-un mod corect si complet. Suntem foarte multumiti de colaborarea cu www.GradiniteBucuresti.ro, prezenta pe portal aducand numele Gradinitei Sfantul Andrei in atentia publicului tinta cu un feedback foarte bun."
Alina (Gramada) Petrescu - Director General Gradinita Sf. Andrei.


"Un site prompt, dinamic si, foarte important, un partener prietenos - www.GradiniteBucuresti.ro.
Ii doresc sa-l regasesc la fel si peste ani."
Cu drag, Oana Machidonschi - PR Editura Aramis.


"Parinti, bunici, cadre didactice, cu totii traim intr-un ritm alert. De aceea avem nevoie de informatii clare, concrete si accesibile. Acest ghid - www.GradiniteBucuresti.ro - raspunde cu succes tuturor nevoilor noastre. Sunt onorata sa lucrez cu o echipa de profesionisti."
Raluca Negrea - director educativ Karin's Kids Academy.


"Colaboram cu site-ul www.GradiniteBucuresti.ro de la inceputul activitatii noastre, adica din 2008. Unul din motivele pentru care de la 5 copii, cu cati am inceput in 2008, avem acum la inceput de an scolar 2011- 2012 mai bine de 40 de copii inscrisi, a fost si este promovarea eficienta pe acest portal pentru parinti. Site-ul www.GradiniteBucureti.ro a fost in permanenta aproape de parinti cu sfaturi utile si din variate domenii legate de copii, ajutandu-i de cele mai multe ori sa faca cele mai potrivite alegeri pentru proprii copii. A cautat continuu sa se imbunatateasca venind mereu cu idei noi de promovare, fiind in acest fel un precursor al site-urilor de gen. Mult succes in continuare !"
Nicoleta Popescu - Managing Director Gradinita Kids' World (Lumea Copiilor).

Gradinita Kids ’ World

"Suntem foarte multumiti de serviciile d-voastra.Colaborarea noastra cu site-ul GradiniteBucuresti.ro este foarte importanta, ne ajuta foarte mult, iar promptitudinea cu care ne ascultati si rezolvati nevoile este de nota 20. Au fost uneori situatii in care nu am reusit sa gasesc solutii, insa doar postand pe site....a venit si rezolvarea.Va multumim !"
IONESCU STELA - Gradinitele Luca & Scoala Primara si Gimnaziala Luca.

Gradinita Luca - Tei

"Site-ul www.GradiniteBucuresti.ro isi merita pe deplin numele de ghid complet dedicat copiilor, pentru ca aici parintii pot gasi toate informatiile despre domeniile care ii intereseaza pentru cresterea si educarea copiilor de varsta prescolara. Sunt expuse cele mai noi date despre sanatate, alimentatie, divertisment, educatia in gradinite, dar si in afara lor. Si ne bucura faptul ca acest site ofera un spatiu generos si educatiei prin cultura, pentru ca publica cu promptitudine noutatile din acest domeniu, legate de aparitiile de carte pentru copii, programul teatrelor pentru copii sau evenimentele organizate special pentru cei mici."
Elena Patap - Secretar literar Teatrul EXCELSIOR.

Recomandati aceasta pagina: