Cd/Dvd/Soft - uri pentru copii
CD Educational - „Copii, jucati-va in engleza !” - Jocuri frumoase si destepte de invatare a Limbii Engleze

CD-ul multimedia „Copii, jucati-va in engleza !”
- Soft Educational ~ Jocuri frumoase si destepte de invatare a Limbii Engleze -
- pentru copii cu varsta de 3+ ani -
PRET = 100 lei

*NOU* Acum il puteti downloada si folosi in doar cateva secunde! Comanda-l chiar acum la: salcieanu_george@yahoo.com | 0740.171.025!
Introdu parola in casuta: pentru DOWNLOAD Soft Educational - "Copii, jucati-va in engleza!"

dragi Parinti & Gradinite, va RECOMANDAM pentru Copiii dvs:
CD-ul „Copii, jucati-va in engleza !”
= Soft Educational ~ Jocuri frumoase si destepte de invatare a Limbii Engleze - pentru Copii cu varsta de 3+ ani
.
CD-ul este alcatuit din 14 Lectii: CULORILE, NUMERELE, CEASUL, FERMA, ORASUL, CASA, JUNGLA, GRADINA, SPATIUL, CRACIUNUL, OCEANUL, FRUCTELE & LEGUMELE, SPORTUL, MESERIILE; fiecare lectie avand mai multe jocuri distractive si educative, cu ajutorul carora copilul descopera si cunoaste elemente din viata si invata lexicul de inceput al limbii engleze.

Soft Educational ~ Jocuri frumoase si destepte de invatare a Limbii Engleze - pentru Copii cu varsta de 3+ ani Soft Educational ~ Jocuri frumoase si destepte de invatare a Limbii Engleze - pentru Copii cu varsta de 3+ ani

DESCRIEREA LECTIILOR

Lectia - FERMA - este alcatuita din 3 jocuri/lectii.

Primul joc/lectie este o prezentare a unei ferme cu toate elementele ei specifice. Aici copilul, daca va da click peste un element din peisaj acesta va anima, iar calculatorul va reda denumirea in engleza a elementului, alaturi de o interjectie specifica acestuia. In partea de jos a ecranului putem observa 2 butoane de culoare verde (dreptunghiulare) prin care copilul poate opri sunetul in engleza sau interjectia (butonul din dreapta - cuvantul in engleza, butonul din stanga - interjectia). Apasandu-le pe amandoua nu se va mai auzi nici un sunet.

Ferma

Al doilea joc/lectie este o verificare a cunostintelor acumulate in primul joc. Calculatorul va spune un cuvant in engleza ce reprezinta denumirea unui element din peisaj, iar copilul va trebui sa clickeze corect pe elementul cu denumirea redata de calculator. Daca va proceda corect calculatorul reda interjectia elementului respectiv in timp ce animeaza.

Al treilea joc/lectie ofera posibilitatea copilului de a-si construi propria lui ferma. In coloana din stanga ecranului sunt mai multe categorii de elemnete: casa, copac, cal, floare, etc, fiecare incluzand elemnte de acelasi tip, dar de forma diferita. Copilul va putea construi propria lui ferma aducand cu mousul elemente din categoriile respective. Daca se duce un element peste altul si acstea se fac transparente inseamna ca nu este posibila suprapunerea acestora. Ferma construita de copil va avea aceleasi proprietati ca si primul joc.

Ferma

Click aici pentru a vizualiza lectia.

 

Lectiile: JUNGLA, GRADINA, CRACIUNUL, SPATIUL, ORASUL, CASA, OCEANUL sunt similare cu lectia FERMA.

Jungla

Gradina

Spatiul

Orasul

Casa

Oceanul

 

Lectia - CULORILE - este alcatuita din 4 jocuri/lectii.

Primul joc/lectie reprezinta familiarizarea copilului cu denumirile culorilor in engleza.

Culorile

In al doilea joc/lectie (cel cu baloanele) calculatorul spune o denumire de culoare in engleza, iar copilul va trebui sa sparga balonul care are culoarea cu denumirea respectiva.

Culorile

In al treilea joc/lectie copilul poate desena diferite imagini (sunt 45 de imagini). Cand se ia o culoare cu mousul din domeniul din staga ecranului, calculatorul reda si denumirea in engleza a acesteia. Fiecare imagine are 2 butoane - unul prin care se poate iesi, revenind la lista cu cele 45 de peisaje si unul prin care se opreste sunetul cu denumirile culorilor in engleza.

Culorile

Al patrulea joc/lectie urmareste dezvoltara simtului de observatie al copilului. Sunt 10 planse, fiecare avnd doua imagini identice, dintre care una colorata. Copilul va trebui sa refaca cea dea doua imagine cu culorile potrivite. Cele 2 butoane au aceleasi proprietati ca la jocul 3.

 

Lectia - CEASUL - este alcatuita din 2 jocuri/lectii.

Primul joc/lectie il invata pe copil sa exprime timpul in engleza. Apasand butonul din dreapta ecranului calculatorul va spune in engleza cat e ceasul.

Ceasul

In cel de-al doilea joc/lectie copilul va trebui sa fixeze ceasul la ora indicata de calculator. Butonul de validare reprezinta cutia cu Joker de langa ceas.

Ceasul

 

Lectia - FRUCTELE & LEGUMELE - are 2 jocuri/lectii.

Primul joc reprezinta o plansa cu cele mai cunoscute fructe si legume. Dandu-se click pe un element acesta va anima intr-un mod distractiv, iar calculatorul va reda denumirea in engleza al acestuia.

Fructe si legume

In cel de-al doilea joc copilul va trebui sa recunoasca fructele sau legumele indicate de calculator in engleza.

 

Lectiile: MESERIILE si SPORTUL au aceeasi tipologie ca si lectia FRUCTELE & LEGUMELE.

Meserii

Sport

 

Lectia - NUMERELE - este alcatuita din 3 jocuri/lectii.

In primul joc/lectie copilul invata in engleza numerele de la 1 la 30.

Numerele

In al doilea joc/lectie copilul va trebui sa sparga baloanle cu numerele indicate de calculator.

Numerele

Al treila joc/lectie il invata pe copil sa numere corect. In copac sunt mai multe mere pe care copilul trebuie sa le dea jos pentru cei doi iepurasi. Aceasta se intampla numai cand copilul numara corect merele din copac.

Numerele

ALEGETI PENTRU COPIII DUMNEAVOASTRA CEL MAI COMPLEX si INEDIT PROGRAM ~ SOFT EDUCATIONAL pe CALCULATOR - (DISCTRACTIV & EDUCATIV)
de INVATARE a LEXICULUI de BAZA al LIMBII ENGLEZE !

CD-ul multimedia „Copii, jucati-va in engleza !”
PRET = 100 LEI

Soft Educational ~ Jocuri frumoase si destepte de invatare a Limbii Engleze - pentru Copii cu varsta de 3+ ani Soft Educational ~ Jocuri frumoase si destepte de invatare a Limbii Engleze - pentru Copii cu varsta de 3+ ani

Produs de - Salcieanu George / Yellow Magic S.R.L.
© Copyright 2003 – Acest program este protejat prin legea drepturilor de autor !

Soft - Salcieanu George - Inginer
Engleza - Salcieanu Madalina - Inginer
Inspiratie - Salcieanu Maria - fetita noastra

„De la Parinti catre Parinti: Investitia in educatia copiilor reprezinta siguranta ca viitorul e pe maini bune !”

Fam_Salcieanu

familia Salcieanu - Autori

Confirmari si aprecieri f.pozitive au venit de la toti specialistii (profesori de engleza, psihologi, cadre didactice, firme si persoane cu experienta in materiale didactice) carora le-am prezentat programul. Nu in ultimul rand bucuria a venit si din partea copiilor, care efectiv cu greu se mai „deslipeau” din fata acestui program, care are la baza o imbinare inedita intre „magia~placerea jocului” si „invatare” .
CD-ul poate fi foarte util - ca material didactic - pentru ora/optionalul de engleza predat in Gradinite / After School / Scoli.

Atentie !
Pentru rularea optima a Programului - "Copii, jucati-va in engleza !" - va rog sa urmati pasii urmatori:
1. Va recomandam sa dezactivati programele de tipul "Pop-Up Killer", care ar putea impiedica deschiderea ferestrei principale a aplicatie !
2. Sa activati Flash Player; in cazul in care nu aveti Flash Player, il puteti instala executand fisierul install_flash_player_6.msi din directorul Flash Player ! Daca acesta nu se instaleaza automat atunci trebuie instalat mai intai Windows Installer 2.0 !
DATE DE CONTACT
Adresa: Romania / Bucuresti
Numere de telefon: Tel.mobil: 0740.171.025
Persoane de contact: Salcieanu George - autor
Internet:
E-mail:  salcieanu_george@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: