Limbi straine pentru copii
Novakid Romania - Cursuri de limba engleza pentru copii

Novakid Romania

GradiniteBucuresti.ro va ofera VOUCHERE cu REDUCERE de 15% la achizitia unui abonament Novakid Romania - Cursuri de limba engleza pentru copii.
SOLICITA chiar acum un VOUCHER cu REDUCERE pe adresa: salcieanu_george@yahoo.com

Novakid Romania - Cursuri de limba engleza pentru copii


Novakid, scoala online de limba engleza pentru copiii de 4-12 ani, detine un model inovator de predare, in care caracteristicile psihologice ale elevilor de vârste diferite au o importanta deosebita.

De ce ar trebui sa alegem Novakid?
✓ Toata predarea Novakid este in limba engleza. Copiii se obisnuiesc rapid sa comunice fara a folosi limba lor materna.
✓ Invatam in limbajul de joc prietenos pentru copii, prin benzi desenate, mini-jocuri si tururi virtuale. Nu exista note, tabele gramaticale sau exercitii plictisitoare.
✓ Adaptam programul la nivelul copilului. La fiecare câteva lectii, profesorul analizeaza progresul lor si fie le atribuie o lectie pentru practica suplimentara, fie trece la urmatorul subiect.
✓ Copilul primeste 100% din atentia profesorului. Profesorul ii corecteaza pronuntia si ii explica subiectele dificile de câte ori este necesar.
✓ Obtineti totul intr-un singur loc: platforma de invatare, orarul, temele pentru acasa si o biblioteca cu materiale utile. Nu este nevoie sa cumparati manuale sau sa descarcati programe suplimentare in cadrul acestui curs pentru invatarea limbii engleze.

Cum sunt lectiile la Novakid?
Sesiunea dureaza aproximativ 40 de minute: 5 minute de activitati inainte de lectie si exercitii de recapitulare + 25 de minute de exersare activa si vorbire cu profesorul + 10 minute jocuri interactive pentru consolidarea materialului limba engleza pentru copii.
Lectiile de engleza pentru copii folosesc o tabla virtuala cu diapozitive colorate, videoclipuri si jocuri incorporate. In cazul in care copilul are probleme cu intelegerea unui lucru, profesorul foloseste expresii faciale si gesturi pentru a explica. Pentru sarcinile indeplinite, copilul este recompensat cu stelute. Dupa lectie, profesorul lasa un feedback in contul parintelui si atribuie teme pentru acasa. Totul este facut accesibil si placut pentru copil.

Cum ajuta metoda jocului Novakid la invatarea limbilor straine?
Special pentru copii, am creat Novakid Game World, un spatiu personal in stilul unui joc video, cu aproape totul in limba engleza. Copilul indeplineste sarcini interactive, urmareste benzi desenate si concureaza cu alti studenti. Cu recompensele pe care le câstiga, isi poate imbunatati avatarul, ceea ce ii face sa se implice cu adevarat.
Ca rezultat, copilul se bucura de studiu, isi formeaza un obicei util si isi aminteste lucrurile mai bine si mai repede decât la lectiile de la scoala.

Ce calificari au profesorii vostri?
Avem peste 2.700 de profesori certificati cu experienta in echipa noastra. Fiecare are propria personalitate si stil de predare unic. Exista un profesor ideal pentru fiecare, chiar si pentru cel mai timid sau cel mai capricios copil.
Am luat in serios recrutarea pentru cursurile limbii engleze: profesorii nostri trebuie sa aiba un certificat profesional si cel putin 1 an experienta de lucru cu copiii. De asemenea, acordam o atentie deosebita pronuntiei lor pentru a ne asigura ca accentul lor nu este prea puternic. Toti profesorii nostri fac un stagiu de practica inainte de a incepe sa lucreze cu noi, iar apoi participa la cursuri regulate de dezvoltare profesionala.

Oferim abonamente pentru 3, 6 sau 12 luni. Puteti plati dintr-o singura data sau in rate lunare egale, prin transfer bancar sau cu cardul.
SFAT: Pentru rezultate rapide, va recomandam sa va programati 2-3 lectii pe saptamâna. Faceti acest lucru si veti vedea progrese in doar 2 luni de cursuri online de engleza pentru copii!
DATE DE CONTACT
Adresa:
Numere de telefon: Tel.mobil: 0774.964.573
Internet:
Web: www.novakid.ro
facebook.com/novakid.romania
E-mail:  new@novakidschool.com

Recomandati aceasta pagina: