Limbi straine pentru copii
Centrul de limbi straine GDS Learning Center

Centrul de limbi straine GDS Learning Center

Centrul de limbi straine GDS Learning Center

DIN PASIUNEA DE A PREDA SI DE A FI ALATURI DE CURSANTI

Centrul de limbi straine GDS Learning Center a luat nastere ca urmare a pasiunii de a preda si de a fi alaturi de cursanti in evolutia lor privind educatia, atat in invatarea unei limbi straine, cat si in aprofundarea acesteia. GDS Learning Center este un centru lingvistic inovator, cu personal calificat si sali moderne de curs, dispunand de o locatie centrala in Bragadiru, jud. Ilfov.

GDS LEARNING CENTER incurajeaza si sustine dezvoltarea spontaneitatii, a independentei gandirii, sustine motivatia creativa si exprimarea libera, moderna si elevata. In acest scop, cursurile noastre se adreseaza in special copiilor, intrucat contactul cu o limba straina, inca de la varste fragede, duce la progrese rapide si la parcurgerea mai usoara a unei programe scolare. Ne adresam, de asemenea, si adultilor, organizand cursuri de profil, pregatire business, conversatie sau pregatire pentru examene de specialitate.

Cursurile organizate de GDS LEARNING CENTER te vor ajuta sa iti formezi si sa iti perfectionezi capacitatea de comunicare intr-o limba straina, fie engleza, germana, franceza sau spaniola, dezvoltand competente de intelegere, scriere si vorbire, ajutandu-te in viitoarea evolutie.

VINO LA CELE MAI MODERNE CURSURI DE LIMBI STRAINE!

GDS Learning Center incurajeaza si sustine dezvoltarea spontaneitatii, a independentei gandirii, sustine motivatia creativa si exprimarea libera, moderna si elevata.

DE CE GDS?

LOCATIA NOASTRA ESTE CENTRALA, SITUATA IN CEA MAI IMPORTANTA INTERSECTIE DE PE SOSEAUA ALEXANDRIEI, ROND CRISTALULUI, vizavi de magazinul Penny sau Mc Donald’s.

Locatia asigura facilitati precum: transport in comun, loc de joaca in vecinatate, magazine pentru cumparaturi (Profi Market, Penny Market), Mc Donald’s, Mega Image la parter, terasa la etajul superior centrului, legatura rutiera cu toate zonele invecinate, respectiv sector 5, ruta Bragadiru-Cornetu-etc, Prelungirea Ghencea si Drumul Taberei.

VA OFERIM!
 • testare preliminara GRATUITA

 • abonamente lunare, trimestriale sau anuale

 • profesori calificati cu experienta in domeniu

 • pregatire pe niveluri, examene de specialitate sau pregatire varii domenii

 • tehnici moderne de predare

 • pachete flexibile si preturi avantajoase

 • sedinte individuale sau grupuri de 6-8 cursanti

 • predare prescolari, scolari si adulti

 • sali de curs moderne

 • sala de asteptare pentru insotitori

 • locatie linistita, spatii verzi, locuri de parcare

 • suport in formalitatile pentru examenele de specialitate

 • program extins de la ora 10:00 pana la 20:00

LOCATIE AMENAJATA SPECIAL PENTRU CURSURI

Locatia este amenajata special pentru activitatea conforma cursurilor de limbi straine, salile de clasa fiind dotate in acest sens, va punem la dispozitie si o receptie cu sala de asteptare, dar si un spatiu exterior cu verdeata, folosibil si ca zona de asteptare pentru fumatori, dar nu numai!

CURSURI COPII - VEZI OFERTA!

Cursurile organizate de catre GDS Learning Center sunt structurate in asa fel incat sa poata acoperi o plaja larga de varste. Consideram ca varsta ideala pentru inceperea studierii unei limbi straine este de minim 4 ani, varsta de la care se incepe punerea bazelor pentru limba dorita, prin diferite joculete, cantecele, materii suplimentare, toate prin metode moderne de predare, imbinand elementele predarii intr-un mod placut.

Odata cu cresterea in varsta, desigur ca va creste si nivelul celor asimilate, astfel ca, incepand cu Nivel Starters, se va intra pe suport de curs, si anume, pregatire Cambridge. Colaboram cu edituri de top, folosim cele mai bune manuale ca si suport de curs, pentru o evolutie constanta si pozitiva, astfel ca la finalul parcurgerii acestora, ii indrumam pe cei mici sa treaca si prin experienta unui examen de profil.

Cursurile de LIMBA ENGLEZA sunt sustinute de personal calificat, ales dupa criterii foarte stricte precum: nivel superior de studii, certificari si diplome in domeniu, pasiune in a preda, afectivitate fata de cei mici, dar si puterea de a duce la capat o intreaga sesiune de cursuri, pentru a se mentine astfel starea de bine a cursantului.
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Sperantei 6-8, Bragadiru, Ilfov 077025
Numere de telefon: Tel.mobil: 0732.417.044
Persoane de contact: Flavia Neagu - Asistent Manager
Internet:
Web: gdslearningcenter.ro
facebook.com/GdsBragadiru
E-mail:  gdslearningcenter@yahoo.com
Centrul de limbi straine GDS Learning Center Centrul de limbi straine GDS Learning Center Centrul de limbi straine GDS Learning Center Centrul de limbi straine GDS Learning Center Centrul de limbi straine GDS Learning Center Centrul de limbi straine GDS Learning Center Centrul de limbi straine GDS Learning Center Centrul de limbi straine GDS Learning Center

Recomandati aceasta pagina: