Limbi straine pentru copii
Cooperative Learning Academy of Snagov - CLAS International School

CLAS International School

Scoala Internationala CLAS a devenit gimnaziala in 2020, ACREDITATA prin O.M. Nr. 5716 / 28.08.2023.

Prima scoala particulara din Romania care aplica Proiectul 0 al Universitatii Harvard!

Campusul nostru educational este situat pe str Serban Cantacuzino 23 A, in satul Ciofliceni, comuna Snagov (Ilfov), Romania, avand un amplasament superb (la 30 min. de Bucuresti nord sau Ploiesti, 15 minute de la Aeroportul International Henri Coanda), langa Lacul si Padurea Snagov.
Oferim facilitati excelente intr-un campus nou si modern special proiectat pentru o scoala-concept in care arhitectura este al Treilea Profesor (Loris Malaguzzi).
Cinci sali de clase pline de culoare cu mobilier modular si ferestre-usi spre gradina; cabinet medical, receptie, biblioteca digitala si library corners, MIMIO, teren de sport, nisipar, spatii de joaca si recreere, alee terapeutica, parcare amenajata, terasa la etaj. Elevii sunt invitati intr-un mediu flexibil de invatare care incurajeaza cooperarea si comunicarea, stimuland creativitatea. Spatiile de invatare prin cooperare impreuna cu spatiile de invatare in aer liber plasate in mod strategic in campus vor consolida conexiuni intre spatiile comune si salile de clasa de baza (hub classrooms).
Aflat in zona minunata a Snagovului, CLAS ofera elevilor o experienta unica de invatare autentica, holistica intr-un context multicultural, protejati de trafic si poluare.
"Cand educi mintea unui copil, nu uita sa-i educi si inima." (Dalai Lama)

DE CE SA NE ALEGI PE NOI

Invatarea prin cooperare ca filozofie de viata
Cooperarea este a lucra impreuna pentru a atinge obiective comune. In cadrul situatiilor de cooperare, persoanele cauta solutii care sunt benefice pentru ei dar si pentru membrii celorlalte grupuri. D & R Johnson (profesori la Universitatea Minnesota) au definit Invarea prin cooperare ca o “strategie in care elevi in grupuri mici interactioneaza pentru a maximiza propria invatare dar si a membrilor grupului apartenent”.
In scoala noastra concept, elevii invata in echipe si isi dezvolta nu numai competentele cognitive dar si cele socio-emotionale. Noi actionam pentru o lume mai cooperanta si armonioasa.

Sprijin individualizat - Educatie adaptata
Fiecare fiinta e unica cu diferite necesitati si obiective. Recunoastem unicitatea fiecaruia si oferim mentorat, coaching si sprijin individualizat cand alegeti sa inveti impreuna cu noi. Chiar de la primul contact iti vom oferi atentie personalizata.

Dezvoltare de competente
Profesionalismul inseamna a avea competente. Va punem in situatia de a invata interactiv si de a exersa consistent impreuna cu noi in vederea formarii competentelor cheie ale UE: comunicare in limba materna si in limbi straine, competente matematice si competente de baza stiintifice si tehnologice, competenta digitala, a invata sa inveti, competenta sociala si civica, spiritul de initiativa si antreprenorial, expresie si constientizare culturala.

Învatare pe toata durata vietii
Capacitatea de a va reinventa oricand atrage succesul. Va dezvoltam abilitati transferabile, pe care le puteti utiliza in mai multe domenii si va invatam cum sa invatati pentru va dezvolta competentele metacognitive. Profesorii nostri sunt lifelong learners si transmit aceasta atitudine elevilor lor. In fiecare luna, profesorii participa la ateliere pedagogice de dezvoltare profesionala pentru a crea o comunitate de invatare permanenta.

Focus pe dezvoltare personala
Un om constient de sine este un om implinit. Recunoastem ca voi stiti cel mai bine de ce aveti nevoie si va sprijinim in autocunoastere. Teoria Inteligentelor Multiple a lui H Gardner are un efect catalizator in educatie. Prin interdisciplinaritate si transdisciplinaritate, curriculumul CLAS este organizat in jurul celor sapte abilitati: lingvistica, logico-matematica, naturista, intrapersonala+ interpersonala (inteligenta emotionala a lui Goleman), corporal-kinestezica, vizuala/spatiala si muzicala. CLAS dezvolta si inteligentele-candidat: digitala, tehnica, culinara, artistica si filozofica.

Echipa empatica si orientata spre cariera
Diversitatea inseamna bogatie. Profesorii nostri sunt diversi ca varsta, experienta, nationalitate si expertiza. O parte dintre ei sunt si formatori nationali si internationali. Talentul pedagogic este asociat cu profesori empatici, competenti si pasionati, care se dezvolta permanent profesional. "Respectand autonomia elevului, profesorul petrece mai mult timp ajutandu-l sa articuleze intrebarile urgente decat cerandu-i raspunsurile urgente" (P.Senge). Profesorii nostri sunt persoane care faciliteaza procesul invatarii pentru elev incercand sa descopere ce anume este interesat elevul sa invete, folosind a abordare holistica centrata pe elev. Echipa CLAS participa si la conferinte internationale si cursuri organizate de organizatii internationale.

Facilitati deosebite in campus nou
Cinci sali de clase pline de culoare cu mobilier modular si ferestre-usi spre gradina; arhitectura "ca al Treilea Profesor" (Loris Malaguzzi); cabinet medical, receptie, biblioteca digitala si library corners, MIMIO, zona de meditatie pe gazon, teren de sport in curte, nisipar, spatii de joaca si recreere, alee terapeutica, zona picnic, parcare amenajata, terasa pe acoperis. Elevii sunt invitati intr-un mediu flexibil de invatare care incurajeaza cooperarea si comunicarea, stimuland creativitatea si gandirea critica. Spatiile de invatare prin cooperare impreuna cu spatiile de invatare in aer liber (outdoor education) plasate in mod strategic in campus vor consolida conexiuni intre spatiile comune si salile de clasa de baza.

Inscrieri pe tot parcursul anului scolar in limita locurilor disponibile.

TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita si Scoala Internationala CLAS
TV-GradiniteBucuresti.ro

DATE DE CONTACT
Adresa: Intrarea Tuberozelor 6, sat Snagov, Ilfov
Reper: in imediata apropiere a Vilei 23 si a Clubului Snagov
Numere de telefon: Tel.Mobil: +40 732 822 114 - (director general)
Persoane de contact: Julieta Gratiana Petre - Director fondator
facebook.com/Julieta.Gratiana.Petre
Internet:
Web: www.clasnagov.com
facebook.com/ScoalaInternationalaCLAS
E-mail:  clasnagov@gmail.com
CLAS International School CLAS International School CLAS International School CLAS International School CLAS International School CLAS International School CLAS International School CLAS International School CLAS International School

Recomandati aceasta pagina: