Studio Foto pentru copii
Stancu Print

Stancu Print

Ridicarea stachetei in ceea ce priveste calitatea imprimarii foto profesionale.

Printam doar pe comenzi online.
Procesam comenzile doar pe COMANDA, pentru a evita asteptarile va rugam sa ne furnizati informatiile despre comanda dumneavoastra cu cel putin doua zile inainte, in acest fel vom avea timpul necesar sa va procesam comanda. Dupa trebuie decat sa veniti sa o ridicati fizic din locatia noastra.

Cum procedam
Cu Stancu Print, clientii finali au un partener competent pentru planificarea si realizarea diferitelor concepte expozitionale. Vom discuta cu dumneavoastra toate intrebarile referitoare la materialele optime, dimensiunea, hartia fotografica si suprafata acestora ce se prefera la final de catre client, si va vom oferi imaginea perfecta pentru dumneavoastra.

Activitatea noastra de baza este arta fotografica, dar serviciul nostru de proiecte ofera o gama larga de servicii care depasesc productia pura de arta si reproduceri de inalta calitate. Datorita expertizei noastre si impreuna cu parteneri selectati, va oferim si infrastructura pentru gestionarea expozitiei dumneavoastra holistica.

La Stancu Print aveti intotdeauna contactul potrivit atunci cand vine vorba de implementarea dorintelor dumneavoastra. Pe baza cerintelor dumneavoastra, vom dezvolta aspectul perfect pentru printurile dumneavoastra fotografice. Alege dintre serviciile noastre exact pe cele care corespund locatiei si caracterului casei tale. Contacteaza-ne.

Calitatea fisierelor digitale Important!!! in cazul in care fisierele digitale trimise la imprimare, nu sunt optime din punct de vedere al calitati, incadrarii, nu ne asumam nicio raspundere, pentru printarea pozelor sterse, blurate etc. Va rugam sa tineti cont de sfaturile din site-ul nostru inainte de a trimite o comanda la print. Lucram pentru format mare si producem arta (foto) in formate de pana la 210 x 297 mm. Multi artisti apreciaza amestecul inspirator modern la Stancu Print si farmecul unei afaceri artizanale orientate spre client.

Cooperarea stransa personala si constructiva cu artistii este importanta pentru noi. De aceea un intreg laborator lucreaza exclusiv pentru tine. De la fisierul RAW la opera de arta finita: Beneficiati de know-how-ul specialistilor nostri fie ca parte a unei consultatii gratuite sau a unui serviciu de arta profesional, care insoteste productia.

Pe langa maririle fotografice analogice si digitale, printurile artistice de inalta calitate si incadrarea fotografiilor, sprijinim si productia de editii de arta de inalta calitate, de la digitizarea lucrarii originale pana la finisarea perfecta. Simtiti-va liber sa faceti o programare!

Expertiza excelenta
Cu expertiza excelenta si maiestrie deosebita, cream lucrari pentru fotografi, nunti, botezuri, cununii civile pe diferite materiale pentru mai multe scopuri. Cooperarea stransa personala si constructiva cu clientul este importanta pentru noi. De aceea un intreg laborator lucreaza exclusiv pentru dorintele tale. De la fisierul RAW pana la opera de arta finita.

Ai mereu de ales. Indiferent daca doriti doar sa clarificati o intrebare materiala sau un sprijin complet pentru proiect de la crearea imaginii la logistica la instalare.

Discutati cu expertii nostri. La urma urmei, dorim sa asiguram cea mai inalta calitate artistica si sa va realizam ideile prin sfaturi cuprinzatoare si personale.

Diferentierea si livrarea de servicii de printare foto profesionale. Inca din 2019, producem printuri fotografice profesionale analogice puse pe hartii foto reale microporoase. Sprijiniti de cea mai mare companie de imagistica din lume Canon, cu un sistem avansat de imprimare digitala a fotografiilor pentru clientii finali, oferim cea mai inalta calitate pentru imprimarile fotografice pe hartiile profesionale de la Lomond, Satin, Grainy, Fibre Gallery, Baryta, Canvas, Mat sau lucios.

Ce facem.
Stancu Print este un laborator fotografic analog, de productie fotografica mica de pana la 3800 de poze imprimate pe zi, ce proceseaza comenzile digitale doar Online. Putem pregati fisierele digitale, le printam si putem livra comenzile finale oriunde in lume. Imprimam imagini digitale cu rezolutii DPI intre 72 si 300, de preferat este sa aveti fisierele digitale in format JPG la o calitate minima de cel putin 2 megapixeli. In acest fel un print fotografic final pe dimensiunea maxima A4 dintr-un telefon mobil, se va vedea foarte bine pe suprafata de hartie foto A4.
DATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti
Numere de telefon:
Persoane de contact: Stancu Emil
Internet:
Web: www.stancuprint.org/
www.facebook.com/stancuprint
E-mail:  stancuprint@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: