Dezvoltare personala / abilitati
Gradinita Kids ' World

Gradinita Kids’ World

Gradinita Kids’ World este gradinita ideala pentru parintii care vor ce este mai bun pentru copilul lor. Ne dorim sa transformam procesul de invatare intr-o experienta atractiva si provocatoare si sa punem in valoare importanta invatarii prin joc. Suntem autorizati ARACIP (autorizatia 5104/26.08.2021)
Scopul nostru este acela de a asigura un mediu educational care sa stimuleze, unde copiii sa se simta in siguranta, fericiti si increzatori. Invatand prin joc ne propunem sa dezvoltam aptitudinile fiecarui copil, cunoasterea si capacitatea de intelegere a acestora, sa promovam procesul de invatare si sa incurajam exprimarea in mod creativ a copiilor. adaptam ariile de invatare si activitatile didactice astfel incat acestea sa corespunda nevoilor si intereselor fiecarui copil. De aceea, copiii lucreaza fie individual cu un profesor, fie in grupuri mici.
La gradinita Kids’ World noi incurajam copiii sa exploreze, sa descopere si sa invete cu ajutorul unor profesori cu multa experienta.
Predare exclusiv in limba engleza dupa curriculumul britanic pentru prescolari cu varste cuprinse intre 18 luni si 7 ani, facilitati si baza materiala de exceptie, cabinet medical propriu cu medic specialist pediatru si profesori cu experienta al caror scop este indeplinirea misiunii pe care ne-am propus-o:

Copii educati prin joc, parinti fericiti!

Programa Kids’ World

Gradinita Kids’ World opereaza in limba engleza dupa programa britanica pentru copii intre 2 si 6 ani. astfel ne propunem sa facem din procesul de invatare o experienta placuta si provocatoare si sa punem in valoare metoda invatarii prin joc. Aceasta permite copiilor sa-si dezvolte aptitudini esentiale precum vorbirea, ascultarea, concentrarea. Prin aceasta metoda copiii invata sa coopereze si sa lucreze independent, invata concepte matematice si incep sa citeasca si sa scrie in limba engleza de la varsta de 4 ani. Programa britanica pentru prescolari promoveaza dezvoltarea copilului in cele 6 mari arii de dezvoltare:

1. Dezvoltare personala, sociala si emotionala
2. Dezvoltarea comunicarii si a limbajulului
3. Dezvoltarea matematica
4. Cunoasterea si intelegerea mediului inconjurator
5. Dezvoltarea fizica
6. Dezvoltarea creativa

Limbi straine predate: PREDARE PERMANENTA IN LIMBA ENGLEZA

Cursuri optionale: Balet, Drama, ICT, Arta, Dansuri Moderne, Limba Germana, Limba Franceza, Curs de gatit, Inot la ALEXANDREEA SPA, Sah.

Cadrul profesoral: educatoare calificate cu multa experienta in activitatea didactica, profesori optionale (limba franceza, limba germana, balet, initiere in tainele calculatorului, karate, dans modern, drama, inot), ingrijitoare cu experienta, asistenta medicala, medic specialist pediatru.

Activitati extracuriculare: TEATRU in gradinita, o data pe luna, vizite la muzee, vizite tematice: la Ferma de vacute, la Ferma animalelor, la Fabrica de jucarii, la Piccolo Pizza, La Smurd, etc, colaborare cu Children Tour for Education (www.childrentourforeducation.blogspot.com)

Materiale didactice si echipamente: Mobilier adecvat pentru desfasurarea activitatilor educationale, 3 tobogane, 2 casute, book-shelf in fiecare clasa, patuturi, calculatoare, orga, cd-player in fiecare clasa, DVD, LCD, jocuri si jucarii educative, carti cu povesti pentru copii in limba engleza, materiale didcatice pentru profesori in conformitate cu programa britanica.

Serbari si evenimente: Serbari de Craciun si de Final de an scolar, evaluarea bianuala a dezvoltarii copilului in toate ariile curiculare, intalniri cu parintii, discutii, petreceri ocazionate de zilele de nastere ale copiilor din gradinita.

NOU! Gradinita Kids’ World ofera CURSURI CAMBRIDGE
Incepand din acest an scolar am initiat un parteneriat cu British Council Romania in urma caruia am devenit centru de predare cursuri Young Learners.
Nivelurile STARTERS 1 si STARTERS 2
Nivelul MOVERS
Nivelul FLYERS

Fiecare nivel are o frecventa de 2 ori/ saptamana, cate 55 de minute. Grupele sunt formate din maxim 6 copii fiecare. La finalul unui nivel, in urma examenului aferent, copilul primeste diploma Cambridge aferenta nivelului respectiv.
Pret lunar pentru fiecare nivel: 400 RON / 8 sedinte / copil
Pret suport curs: 130 RON
– se plateste la inceput pentru achizitionarea manualelor si a fiselor aferente fiecarui nivel.NOUTATI:

Gradinita Kids’ World - membru British Council din 2018: in urma parteneriatului de 3 ani cu British Council si a rezultatelor extraordinare la examenele YLE (Young Learners of English) ale copiilor care frecventeaza cursurile Cambridge, am fost premiati de British Council cu aceasta recunoastere.

Gradinita Kids’ World - British-Council
Gradinita Kids’ World

TV-GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Bulevardul Basarabia, nr 2, sector 2, Bucuresti
Cartier: Piata Muncii
Reper: Metrou P-ta Muncii, intersectia Sos. Mihai Bravu cu Bd. Basarabia
Numere de telefon: Tel.mobil: 0771.242.641
Persoane de contact: Raducanu Ana
Internet:
Web: www.kwns.ro
facebook.com/GradinitaLumeaCopiilor
E-mail:  office@kwns.ro
Gradinita Kids ' World Gradinita Kids ' World Gradinita Kids ' World Gradinita Kids ' World Gradinita Kids ' World Gradinita Kids ' World Gradinita Kids ' World Gradinita Kids ' World Gradinita Kids ' World Gradinita Kids ' World Gradinita Kids ' World Gradinita Kids ' World

Recomandati aceasta pagina: