Dezvoltare personala / abilitati
Gradinita si Scoala Explore 100

Gradinita Explore 100

Cursurile noastre

In centrul procesului educational Explore 100 se afla copilul si nevoile sale!
Aceste cursuri reprezinta raspunsul la nevoile copiilor nostri. Ele sunt inspirate din realitatea pe care o traim. Trateaza geografia, matematica, istoria ca aspecte reale din vietile noastre, nu doar din paginile unui manual
Daca ne uitam cu atentie la copiii nostri si pornind de acolo, scriem apoi manuale, rezulta o educatie bazata pe nevoile copilului. Aceste cursuri aduc istoria, gramatica, matematica, in vietile copiilor, fara sa ii forteze sa se adapteze la un sistem invechit.
Va invit sa ne gandim la cum traiam acum 20 de ani. Cate lucruri s-au schimbat? Cat de usor ar fi sa te duci 8 ore pe zi intr-un loc in care principiile functionarii sunt neschimbate de zeci de ani? Cursurile noastre aduc matematica, istoria intr-un spatiu firesc, provocator pentru copiii nostri.
Sa iti sprijini copilul sa-si descopere inclinatiile, sa ii creezi un context provocator, care sa incurajeze invatarea.Sa lasi deoparte lectiile pe care le stii despre scoala si sa privesti acum curios catre disciplinele specifice vremurilor pe care le traim.

- World of Science

Este un curs prezentat ca un lava cake in care stiinta este ciocolata, o imbinare armonioasa a matematicii, fizicii, chimiei si biologiei pentru ca nimic din ceea ce suntem, ce traim sau ce facem nu a fost facut fara niste legi care sa ne guverneze pe noi si lumea in care traim.
Este un curs prezentat ca un lava cake in care stiinta este ciocolata, o imbinare armonioasa a matematicii, fizicii, chimiei si biologiei pentru ca nimic din ceea ce suntem, ce traim sau ce facem nu a fost facut fara niste legi care sa ne guverneze pe noi si lumea in care traim.

- Yoga/Mindfulness

Atmosfera relaxata, mediul necompetitiv incurajeaza copiii sa se simta bine, sa fie ei insisi, sa se distreze, in timp ce dezvolta abilitati importante, folosindu-ne de limba engleza in sesiunile de joc, poveste, chanting si afirmatii.
Pe parcursul programului se lucreaza corpul fizic, emotional si mental.
Se folosesc tehnici de mindfulness, de exersare a atentiei constiente, tehnici de respiratie, exercitii pentru dezvoltarea si echilibrarea emisferelor cerebrale, detensionare la nivel fizic si mental, jocuri ce stimuleaza creativitatea si imaginatia.
Sesiunea de yoga & mindfulness este o adevarata aventura: cu povesti, cantece, jocuri si posturi adaptate copiilor, imbinate cu Limba Engleza.

- Istorie

Acest curs isi propune sa-i puna pe copii fata in fata cu fapte si personaje inedite din istoria omenirii, sa inteleaga strategiile folosite, sa le cantareasca, sa le reinventeze. Fie ca invata despre fiinte mitologice, ritualuri din trecut sau evenimente politice, copiii analizeaza critic informatiile si le aplica intr-un mod creativ, prin desen, colaj, scenete si dezbateri.

- Gramaturgie

Cursul ofera participantilor atat oportunitatea de a se familiariza cu anatomia limbii romane, cat si de a se conecta direct la pulsul realitatii, prin construirea de proiecte in cadrul carora motivatia interioara joaca un rol foarte important. Vorbim despre initiative cum ar fi ”Ce proiect de suflet ne-am dori sa construim si cum putem sa-l transformam in realitate?”(solutii creative pentru adaposturi de animale, pc-uri ecologice din bambus cu sistem de incarcare solara, masini inovatoare cu energie alternativa, solutii “out-of-the-box” pentru protectia mediului) sau redactarea revistei scolii cu toate etapele si fluxul de lucru pe care il presupune acest demers. Angajarea copiilor face ca asimilarea cunostintelor de gramatica sa se intample firesc si fara efort, iar scenetele si jocul de rol sunt elemente-cheie in conturarea cursului.

- Citizenship

Este un curs de cultura civica si cetateneasca globala si vizeaza drepturile si obligatiile locuitorilor planetei noastre, cu accent pe rolul nostru esential care este in relatie cu natura si cu celelalte culturi care ne inconjoara.
Un curs de cultura civica si cetateneasca globala, vizeaza drepturile si obligatiile locuitorilor planetei noastre, cu accent pe rolul nostru esential in relatie cu natura si cu celelalte culturi care ne inconjoara.

- Antreprenoriat

Acesta este un curs ce scoate in evidenta abilitatile de lider si ne arata catre ce anume sa ne canalizam energia atunci cand vrem sa ducem la bun sfarsit planurile.

- Regie/Film

- Inventica

- Scriere creativa

- Music on

- Masterchef

- Masa adevarului

- Coaching

- Arte
DATE DE CONTACT
Adresa: Sediul 1: Mogosoaia, Str. Constantin Tanasescu, (fosta 23 August) nr. 6, jud. Ilfov
Text imagine mica

Reper: in dreptul companiei de echipamente agricole John Deere, situata pe Sos. Bucuresti - Ploiesti, (DN1A) venind dinspre Bucuresti, se va face stanga pentru a intra pe Str. Dr. Constantin Tanasescu, sediul gradinitei fiind situat la aproximativ 100 m pe partea dreapta.

Sediul 2: Str. Av. Stefan Sanatescu nr 17A, Sector 1, Bucuresti
Reper: Piata Domenii
Numere de telefon: Tel.mobil: 0722 110 221;
Persoane de contact: Andrada Militaru - Director de Marketing
Internet:
Web: www.explore100.ro
E-mail:  contact@explore100.ro
Gradinita si Scoala Explore 100 Gradinita si Scoala Explore 100 Gradinita si Scoala Explore 100 Gradinita si Scoala Explore 100 Gradinita si Scoala Explore 100 Gradinita si Scoala Explore 100

Recomandati aceasta pagina: