Burse de studii pentru copii
Liceul Teoretic International King George - MEMBRU al BRITISH COLLEGE UK

Gradinita King George
Gradinita King George
King George
Burse de performanta la LICEUL TEORETIC INTERNATIONAL KING GEORGE – Scolarizare gratuita pe toata perioada liceului. Ultimele cinci locuri !

Liceul este locul unde vei incepe aventura numita adolescenta, una dintre cele mai frumoase perioade din viata, in care vei lega noi si trainice prietenii, in care vei acumula experiente, trairi, si vei pune bazele viitorului tau academic si profesional.

Este locul in care vei gasi informatiile si resursele de care ai nevoie pentru a-ti alege drumul de mai departe, pentru a deveni orice iti vei dori.

Nu suntem toti la fel, si e bine asa !

Liceul Teoretic International King George iti propune un mediu in care personalitatea si preocuparile tale sunt valorizate, in care te vei putea dezvolta intelectual si emotional, in care vei gasi profesori care-ti vor fi parteneri in educatie, impreuna cu care vei explora un univers intreg, si care te vor ajuta sa alegi traseul universitar cel mai potrivit pentru tine.

Ne dorim sa fim parte a descoperirii tale, sa fim profesorii de care-ti vei aminti mereu cu drag, sa fim cei care au inceput sa puna bazele succesului tau de mai departe.

Pentru asta, Liceul Teoretic International King George, autorizat de Ministerul Educatiei, iti pune la dispozitie profesori tineri, cu grade didactice, titulari in invatamânt, sali de clasa dotate cu echipament modern, laboratoare, terenuri de sport si oportunitati de parteneriate educationale cu licee si universitati din tara si din strainatate.

De asemenea, vei putea beneficia de indrumarea psihologului nostru, atât pentru orientarea universitara, dar si pentru suport emotional, daca vei simti nevoia.

La Liceul Teoretic International King George poti alege dintre urmatoarele specializari:

- Matematica - Informatica Bilingv (Limba Engleza);

- Filologie Bilingv (Limba Engleza).

Pentru anul scolar 2022-2023 acordam burse de performanta.

Ce trebuie sa faci?

Suna-ne la telefon: 0761.880.643 sau scrie-ne pe adresa: scoala@king-george.ro si programeaza-ti o vizita la sediul nostru din Intrarea Capelei nr. 9B.

Haide sa ne cunoastem!

Noi credem ca Liceul International King George poate fi locul in care dezvoltarea ta isi va atinge potentialul maxim.

si, cel mai important, noi credem in tine !
DATE DE CONTACT
Adresa: Intrarea Capelei nr. 9B, sector 6
Reper: Bvd. Iuliu Maniu, intersectie cu str. Valea Lunga
Numere de telefon: Tel.Mobil: +40 761 880 643
Persoane de contact: Director educativ - Daniela Oancea
Internet:
Web: www.king-george.ro
E-mail:  scoala@king-george.ro, scoala2@king-george.ro

Recomandati aceasta pagina: