Centre de plasament
Fundatia pentru copii "Sfantul Sava" - Buzau - Bisericuta Copiilor / Pr. Prof. Dr. Mihail Milea / www.sfsavabz.ro

Fundatia pentru copii

Fundatia pentru copii "Sfantul Sava" - Buzau - Bisericuta Copiilor / Pr. Prof. Dr. Mihail Milea / www.sfsavabz.ro

Dragi Colaboratori / Parinti,

anul acesta, poate mai mult ca oricand, mi-am propus sa ma implic si in activitati de voluntariat si caritate – intrajutorare si binefacere, indreptate cu precadere catre copiii necajiti sau orfani, se vede bine ca omul cand devine mai matur in varsta ii vin in minte si ganduri mai curate, pe langa goana nebuna dupa bani pentru a supravietui cu firma in aceasta economie de piata si prea capitalizata, uitand deseori si de alte aspecte deosebite ale vietii omului - grija si de ce nu iubirea, fara sa fim poeti sau farisei, pentru cei apropiati de noi, mai necajiti in viata - calitati normale pana la urma, atat de mult iubite de Dumnezeu, Izvoratorul lor.

Va scriu aceasta "Scrisoare Deschisa" nu ca sa fac eu teorie cu dvs pe aceste teme, nu sunt Preot de formatie si ar fi o ipocrizie din partea mea cat timp dvs, sunt sigur, ati avut mai multa aplecare sau deschidere pentru astfel de virtuti, primiti mesajul va rog mai mult ca o confesiune unor prieteni si parere de rau ca poate puteam sa ma alatur si eu cumva mai devreme, oamenilor care mai si daruiesc.

De 8 ani de zile lucrez pentru dvs si impreuna cu dvs, in cadrul site-ului www.gradinitebucuresti.ro , cel mai complet si cunoscut Ghid bucurestean de pe Internet, dedicat firmelor din domeniul: servicii / bunuri adresate copiilor, timp in care am crescut si eu alaturi de dvs, m-am casatorit si am 2 fetite superbe, lucru afirmat de orice parinte. Pe site-ul meu am promovat si publicat si actiuni de Caritate, „dar sa vada altii”, o implicare mai activa si concreta cu sinceritate admit ca nu am avut.

Prin intermediul parintilor mei din Buzau, am cunoscut, mergand la Biserica impreuna cu dansii, un Preot cu mult har de la Dumnezeu, care efectiv m-a cucerit si mi-a dat speranta umplerii la toate aceste goliciuni ale sufletului - Pr. Prof. Dr. Mihail Milea - persoana care pentru unii dintre dvs. poate fi cunoscuta, caci notorietatea dansului e nationala, avand aparitii si la TV (ProTV l-a numit un Roman de nota 10), iar pe Internet daca veti da o cautare pe Google, multe site-uri si articole de presa il prezinta.

E o bucurie pentru mine sa vi-l prezint si dvs, poate chiar pacatuiesc de-mi permit sa-l caracterizez, lauda intre oameni pana la urma e un rau inconstient, dar vorbele de apreciere la adreasa dansului pur si simplu nu pot sa le opresc:
- pe langa profesia de suflet de Preot, care i se potriveste pe deplin, la Catedrala Sfantul Sava – Buzau, are statutul de Profesor Doctor, fiind si Scriitor de carti duhovnicesti, precum si Poet, de curand debutant.
- Pr. Prof. Dr. Mihail Milea este un patriot cu crez adevarat, cu gandul mereu si catre romanii din Republica Moldova – Basarabia.
- mai presus de toate acestea putin stiute de mine din intregul sau, ceea ce m-a impresionat si-l caracterizeaza cel mai mult, este DRAGOSTEA PENTRU OAMENII DIN JURUL DANSULUI si DRAGOSTEA PENTRU OAMENII SI COPIII NEVOIASI , fiind un om care, in afara slujbei lui Iisus Hristos ca Preot in Biserica Crestin Ortodoxa, si-a concentrat toate eforturile sale numai (si aceasta puteti sa o credeti 100%) in slujba oamenilor si copiilor nevoiasi, prin numeroase proiecte de binefacere si caritate, pentru dansul niciodata nu a luat vreun leu sau alt folos, tot orasul stie acestea si-l respecta si-l iubesc tare mult.
- Pr. Prof. Dr. Mihail Milea este un om in floarea varstei, cu vitalitatea si optimismul unuia ce tine post, care daca l-ai intalni si personal, te va polariza imediat cu harul sau de binecuvantat
- toate activitatile sale umanitare de intrajutorare se desfasoara numai legal in cadrul Fundatiei pentru copii "Sfantul Sava" , al carei site se gaseste la adresa : www.sfsavabz.ro , unde daca veti intra puteti sa observati si dvs numeroasele proiecte initiate, mentinute si dezvoltate de Pr. Prof. Dr. Mihail Milea, in toata tara : Camine/Campusuri pentru Copii, Camine/Asezaminte pentru Batrani, Cantine si Centre sociale, Microferme si Scoli de arte si meserii pentru tinerii ce au fost copii orfani sau cu probleme in familie , etc., activitati care s-au realizat binenteles cu ajutorul lui Dumnezeu si al oameniilor buni si credinciosi, care l-au sustinut fiecare cum a putut.

Cunoscadu-l si eu Salcieanu George, un biet pacatos, personal pe Pr. Prof. Dr. Mihail Milea , am fost insufletit de acest elan al dansului de a face bine, si sper ca de acum sa ma implic si eu de cate ori pot mai mult in activitati de voluntariat si caritate – intrajutorare si binefacere, indreptate cu precadere catre copiii necajiti sau orfani (caci in lumea copiilor toata afacerea mea s-a desfasurat de cand am infiintat-o) , asa cum am deschis aceasta scrisoare catre dvs, ca o promisiune chiar in fata dvs.

Pe site-ul www.gradinitebucuresti.ro , ca dealtfel pe toate site-urile din portofoliul nostru de Publicitate on-line ( www.mamasitata.ro , www.agentiideturism.ro , www.scolidesoferi.ro , www.cabinetedeavocatura.ro , www.bancicomerciale.ro , www.cabinetemedicalebucuresti.ro , www.cabinetesiclinicimedicale.ro , www.magazinesisupermarketuri.ro , www.restaurantesicazinouri.ro , www.facultatiparticulare.ro , www.bunurisiservicii.ro , www.firmedeconsultanta.ro , www.cluburidesport.ro ), a fost o onoare pentru noi sa punem „Pecetea Binelui” pe Prima Pagina – ca Partener de Suflet: Fundatia pentru copii "Sfantul Sava" – Buzau .

Am demarat deja si o colaborare, iata si primul rezultat, caci adevarata este vorba lui Dumnezeu, daca dai vei primi insutit !: Pr. Prof. Dr. Mihail Milea imi pune la dispozitie saptamanal spre publicarea pe site-ul www.gradinitebucuresti.ro – Revista crestin ortodoxa editata de dansul - „Painea Vietii” ( http://www.gradinitebucuresti.ro/images/noutati/PaineaVietii/RevistaPaineaVietii-Nr.158.pdf - primul nr publicat si preluat de noi) - ce imbogateste continutul, inteligenta si utilitatea portalului nostru, cu beneficii directe catre vizitatorii site-ului, care de acum vor putea citi aici saptamanal si texte crestin - ortodoxe, ce-i vor hrani duhovniceste din "Painea Vietii", avand premisa in final ca numarul lor sa se inmulteasca pe site-ul nostru si sa revina mereu.

In prezent Pr. Prof. Dr. Mihail Milea se lupta, ca toata lumea, si dansul cu aceasta Criza si situatie economica grea din tara, malefica pana la urma, sa supravietuiasca chiar cu Fundatia pentru copii "Sfantul Sava", fiind intr-o situatie financiara delicata, citez de „sub zero”, iar, la finalul acestui mesaj, nu pot decat sa ma adresez cu un PLAN de Salvare si Ajutor si catre dvs, cu rugamintea si speranta ca veti fi receptivi, (valabila fiind si viceversa – oricand va voi asculta si eu pe dvs imi a-mi oferi sprijinul in ce ma veti contacta / cere ajutorul meu), impartit pe mai multe directii, vi-l descriu in mare mai jos, ca idei, ce pot ingloba din partea dvs mereu observatii, corectii, imbunatatiri, sugestii.....:

A) Dezvoltarea spiritului de Binefacere la Copii:

- Oferte Turistice cu scop Caritabil pentru copiii de la Gradinite Particulare, Scoli Particulare din Bucuresti :
* Campusul pentru copii de la Bisoca - Aer curat de Munte,
* Gradinina Zoologica - Sf.Sava,
* Microferma agricola - Sf.Sava,
* Muzeul - Sf.Sava,
* Tabara pentru tineri din Maliuc-Tulcea - Sf.Sava.
Toate aceste destinatii pot fi vizitate, ca excursii organizate de catre directorii de Gradinite / Scoli Particulare, de copiii bucuresteni si cu sustinearea Parintilor acestora si Patronilor Gradinitelor / Scolilor particulare pot avea si finalitate de caritate si sustinere.

- Copii pentru Copii : vizitarea copiilor bucuresteni ce au avut parte de la Dumnezeu de parinti, ce au o situatie financara buna, a copiilor, orfani sau cu probleme in familie, de la Campusul de la Bisoca, pentru a-i ajuta si sprijini, si astfel sufletul si eduatia lor se imbogatesc nobil; stiu ca dvs - Gradinitele Particulare din Bucuresti - aveti astfel de actiuni cu copiii inscrisi la dvs, ca si parte din educatia pe care le-o oferiti, va sugeram astfel inca o destinatie......

- Copii pentru Batrani : vizitarea copiilor bucuresteni in preajma perioadelor Marilor Sarbatori: Paste; Craciun, a Caminelor de Batrani de la Campeni si Pietroasele.

B) Sponsorizari ~ Donatii – cu orice si oricat puteti dvs - bani, produse sau servicii - PATRONI Firme : Gradinite Particulare; Scoli Particulare, After School-uri, Fime ce au legatura cu tot ce inseamna servicii / bunuri adresate copiilor.

C) INEDIT si UNIC - Bisericuta Copiilor – Buzau, proiect INEDIT si UNIC in Europa; rugaminti de ajutor pentru sprijinirea acesteia , cu orice si oricat puteti dvs - bani, produse sau servicii - PATRONI Firme : Gradinite Particulare; Scoli Particulare, After School-uri, Fime ce au legatura cu tot ce inseamna servicii / bunuri adresate copiilor.

D) Sponsorizari ~ Donatii PARINTI ce au copiii la Gradinite Particulare / After School-uri, etc din Bucuresti.......sau sunt vizitatori ai site-ului www.gradinitebucuresti.ro cautand Gradinite Particulare / After School-uri, etc pentru copiii acestora.......

Fundatia pentru copii Sfantul Sava
Cont:
B.R.D. Sucursala Buzau
LEI: RO25BRDE100SV01921611000
EURO: RO61BRDE100SV01675481000
Adresa: Buzau, Str. Bistritei nr. 19
Tel/Fax: 0238/710.349
Web: www.sfsavabz.ro
E-mail: sfsavabz@yahoo.com
C.F. 5681027
Hot. Jud. Buzau nr. 13/14.04.1993

Dragi Colaboratori / Parinti, traim in prezent niste vremuri grele, dar sa fim multumiti mereu cu ce ne-a dat Dumnezeu si sa nu uitam niciodata ca acestea sunt daruri de la Dansul, pe care trebuie sa le impartim si cu cei mai amarati !

Daca vreti ca si dvs sa ni va alaturati si pentru a fi operativi, pentru detalii la care pot sa va raspund si eu, puteti mai intai sa-mi trimiteti si mie intrebarile dvs, voi incerca sa va raspund punctual, iar daca e ceva ce nu tine de mine, va rog sa va adresati cu toata inima Parintelui Prof. Dr. Mihail Milea , care este deschis la orice apel.

Ar fi minunat daca si dvs puteti sa mediatizati la persoane cunoscute, parinti, oameni de afaceri, oameni bine credinciosi - Fundatia pentru copii "Sfantul Sava" - www.sfsavabz.ro – care merita orice ajutor, binevenit de la orice om.

Parintele Prof. Dr. Mihail Milea s-a exprimat cu umilinta si smerenia unui om de Biserica, ca "si o coala de hartie daca primeste pentru Fundatia Sf.Sava este recunoscator si o va folosi in activitatile sale caritabile de sustinere a acesteia", cu siguranta se va ruga la Dumnezeu pentru cei milostivi, asadar orice ajutor este bine-venit si bine-primit, daca ar fi si in Bani, de care iata exista nevoie binenteles si pentru astfel de fapte, ar fi minunat.

Doamne ajuta ! MARE ESTE DUMNEZEU !

Toate cele bune si tinem legatura.

Cu stima,
George Salcieanu - managerul site-ului www.gradinitebucuresti.ro
Date de contact:
Tel.mobil: 0740.171.025
Tel.fix: 021/369.83.48
E-mail: salcieanu_george@yahoo.com
DATE DE CONTACT
Adresa: Buzau, Str. Bistritei nr. 19
Numere de telefon: Tel/Fax: 40238.710.349
Persoane de contact: Prof. Dr. Mihail Milea
Internet:
Web: www.sfsavabz.ro
E-mail:  sfsavabz@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: