Catering pentru Gradinite
SanaFood catering - servicii specializate de catering pentru gradinite si after school

SanaFood Catering
SanaFood Catering

SanaFood Catering

Societatea noastra este prezenta pe piata serviciilor de catering pentru colectivitati de copii inca din 2007. Sustinem dezvoltarea sanatoasa a copiilor oferind o gama apetisanta si completa de mancare, respectand totodata standardele nutritionale pentru prescolari si scolari.

Prin programul SanaFood oferim servicii de catering atat pentru gradinite si after school din sectorul privat cat si din cel public.

Derularea unui program de finantare din fonduri europene ne-a permis dotarea bucatariei cu echipamente tehnologice de ultima generatie si marirea capacitatii de productie. Astfel, ne dorim marirea portofoliului de clienti cu noi gradinite si after school aflate in zona noastra de livrare.

Preparatele culinare pot fi ambalate in vase de inox cu capace, pentru livrarile vrac, sau in ambalaje de unica folosinta .
Livrarea se face cu masini autorizate sanitar-veterinar.
Societatea detine toate autorizatiile necesare functionarii, are implementat sistemul de autocontrol al calitatii si sigurantei alimentului conform cerintelor HACCP si reglementarilor legale in vigoare si are personal calificat si cu experienta in pregatirea mancarurilor pentru copii.
Materiile prime folosite sunt de cea mai buna calitate, in sezonul rece se folosec legume congelate ( mazare, fasole galbena ) nu din conserva, nu se folosesc aditivi alimentari. La prepararea mincarurilor se folosesc carne de pui, vita sau curcan.
Metodele de preparare: fierbere, inabusire, coacere. Nu agreem ca metoda de preparare prajirea, fiind folosita numai la cererea expresa a clientior.
La cerere, colaboram cu medicul unitatii de invatamant pentru realizarea anchetei alimentare.

Pentru detalii privind activitatea noastra, vizionati www.sanafoodcatering.ro sau ne puteti contacta la tel: 0724 17 15 15 - Iuliana Barcan, e-mail: sanafoodcatering@yahoo.com sau iuliana.barcan@yahoo.com.


DATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti, sector 2
Numere de telefon: Tel.mobil: 0724 17 15 15
Tel.fix: 021 253 08 58
Persoane de contact: Iuliana Barcan
Internet:
Web: www.sanafoodcatering.ro
E-mail:  sanafoodcatering@yahoo.com, iuliana.barcan@yahoo.com
SanaFood Catering SanaFood Catering SanaFood Catering SanaFood Catering SanaFood Catering SanaFood Catering SanaFood Catering SanaFood Catering SanaFood Catering SanaFood Catering

Recomandati aceasta pagina: