Impresii GEORGE despre Gradinite
Impresii GEORGE despre Gradinita Rainbow Kids

Rainbow Kids

Dragi PARINTI,

sunt GEORGE Salcieanu - managerul site-ului GHID ~ www.GradiniteBucuresti.ro, care functioneaza (este on-line) cu succes de 18 ANI !

www.GradiniteBucuresti.ro = site-ul GHID Nr.1 in alegerea PARINTILOR in domeniul EDUCATIEI : Gradinitelor Particulare / After-School / Scoli Particulare / Crese Particulare.

eu - GEORGE Salcieanu - sunt COPILUL de SUFLET al Gradinitelor :-)
am 41 ANI si aproape jumatate din viata mea (din 2004) am fost intr-o colaborare directa cu Gradinitele Particulare din Bucuresti & Ilfov...le-am cunoscut pe toate de aproape...am lucrat impreuna...am facut echipa impreuna...pot spune am devenit cu TOTII o FAMILIE = GradiniteBucuresti.ro.

in aceasta sectiune „Impresii GEORGE despre Gradinite” doresc sa va impartasesc cateva RECOMANDARI despre unele Gradinite Particulare care pe mine personal m-au impresionat, in ochii mei sunt Gradinite de TOP din Bucuresti/Ilfov.

iata una dintre ele: Gradinita Rainbow Kids : https://www.rainbowkids.ro/ 
https://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=143&s=5&f=2546#gradinite 

noi GradiniteBucuresti.ro cunoastem de multi-multi ani (de cand ne-am infiintat, de 18 ani) si o RECOMANDAM cu INCREDERE !
Rainbow Kids isi "trimite culorile" asupra copiilor dumneavoastra cu multa caldura, devotement, atentie, intelegere si totodata cu mult profesionalism. Valorile promovate de noi sunt: respectul, prietenia, darnicia, adevarul, credinta, cinstea, munca, dragostea, responsabilitatea,etc.
Rainbow Kids este institutie multinationala & multiculturala, scolarizand copii din Romania, SUA, Canada, Germania, China, Turcia, Liban.

VIZIUNEA Rainbow Kids

Principala noastra preocupare este de a ajuta copilul sa se construiasca pe sine la varsta prescolara cand are loc largirea raporturilor dintre copil si realitatea inconjuratoare. Noi pornim de la identificarea unicitatii fiecarui copil descoperind in felul acesta valorile fiecaruia.

Ne desfasuram activitatea in conformitate cu programa Ministerului Educatiei si Cercetarii, pe care o integram in conceptul propriu de educatie prin arta si joc , prin metode moderne si alternative de invatare.

Jocul (didactic, sensorial, simbolic.etc) este esential pentru dezvoltarea completa si armonioasa a unui copil. Aceasta sta la baza cunoasterii si ghideaza copilul spre intelegerea mediului inconjurator, oferindu-i informatii despre locuri, persoane, obiecte si, in general, despre lucruri si fenomene.

Din perspectiva noastra, jocul este o metoda buna de a experimenta, prin intermediul jocului, cadrul didactic creaza intr-un context relaxat sprijinirea echilibrului emotional.

MISIUNEA Rainbow Kids

Prin urmare, misiunea pe care ne-o propunem este aceea de a cultiva copiilor nostri entuziasmul de a invata, libertatea de exprimare, spiritul de initiativa, curiozitatea academica si principialitatea.

De ce sa alegi Rainbow Kids?

Invatat prin joaca: Copiii Invata mai repede lucruri noi prin jocuri si activitati educative si interactive

Servicii de Calitate: Serviciile noastre sunt de ce mai Inalta calitate deoarece educatorii nostrii sunt pregatiti si implicati In educatia copilului dumneavoastra

Jucarii Educative: Jocuri si jucarii educative, potrivite pentru varsta copiilor

Siguranta Copiilor: Copiii sunt supravegheati In permanenta si astfel aveti garantia ca sunt In siguranta. In plus avem o asistenta medicala prezenta In caz ca cel mic nu se simte prea bine.

Atentie si Afectiune: Noua ne plac copiii, noua ne pasa. Ne dedicam complet si le oferim copiilor toata atentia de care au nevoie In fiecare moment al zilei

Activitati Fizice: Avem o curte mare unde scoatem copiii afars sa se joace si sa alerge, pentru ca stim ca miscarea este importanta.

CLUBURI SI ACTIVITATI EXTRASCOLARE

Ce PROGRAME OPTIONALE sunt disponibile / oferiti la Gradinita Rainbow Kids si ce ACTIVITATI SPECIALE desfasurati in cadrul acestora ?

Activitatile senzoriale:

- Sunt jocurile preferate ale copiilor si din acest motiv acestia sunt receptivi si implicati in activitatea propusa;

- Reprezinta cea mai eficienta metoda pentru achizitiile psihomotrice;

- Dezvolta atent si treptat toate simturile;

- Intr-o lume plina de noi informatii la tot pasul, ajuta la pregatirea copilului pentru a face fata oricarui context extern in care este plasat;

- Fiind bazate pe stimularea intensa si variata (auditiva, vizuala, tactila, gustativa, intelectuala), determina copilul sa simta apropiere si siguranta emotionala in raport cu mediul gradinitei si cadrele didactice.

DEZVOLTAREA LIMBAJULUI SI A COMUNICARII

Comunicarea verbala si non-verbala;

Asocierea sunet-litera;

Constientizarea mesajului scris / vorbit;

Insusirea deprinderilor de scris;

Dezvoltarea capacitatii de vorbire si comunicare;

Imbogatirea vocabularului;

Limbi straine (engleza, germana, franceza);

DEZVOLTARE SOCIO-EMOTIONALA

Abilitati de interactiune;

Dezvoltarea comportamentului pro-social;

Dezvoltarea conceptului de sine si a autocontrolului;

Dezvoltarea expresivitatii emotionale;

DEZVOLTAREA COGNITIVA SI CUNOASTEREA LUMII

Constientizarea relatiei cauza - efect;

Utilizarea experientelor trecute pentru construirea unor noi experiente;

Cunoasterea si intelegerea lumii vii;

Reprezentari elementare matematice;

DEZVOLTAREA FIZICA, SANATATE SI IGIENA PERSONALA

Promovarea sanatatii si nutritiei;

Dezvoltarea motricitatii grosiere si a celei fine;

Dezvoltarea senzorio-motorie;

CAPACITATI SI ATITUDINI IN INVATARE

Curiozitate, interes si initiativa;

Persistenta;

Creativitate.

daca vreti sa alegeti o Gradinita BUNA pentru Copilul dvs: merita sa vizitati Gradinita Rainbow Kids, aceasta poate fi alegerea perfecta !

mult SUCCES tuturor cu SANATATE BUNA, Doamne ajuta !
GEORGE Salcieanu - manager www.GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Sediul I: Str. Ion Dragalina, nr. 8
Sediul II: Str. Lantului Nr. 9B
Sector 5
Numere de telefon: Tel.mobil: 0720.27.76.60 / 0773.349.170 / 0737.081.690
Persoane de contact: Ecaterina Dragomir / Madalina Vasile / Valentina Dragomir
Internet:
Web: www.rainbowkids.ro
E-mail:  office@rainbowkids.ro / rainbow_kidss@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: