Impresii GEORGE despre Gradinite
Impresii GEORGE despre Gradinita Capsunica

Gradinita Capsunica
Gradinita Capsunica

Dragi PARINTI,

sunt GEORGE Salcieanu - managerul site-ului GHID ~ www.GradiniteBucuresti.ro, care functioneaza (este on-line) cu succes de 18 ANI !

www.GradiniteBucuresti.ro = site-ul GHID Nr.1 in alegerea PARINTILOR in domeniul EDUCATIEI : Gradinitelor Particulare / After-School / Scoli Particulare / Crese Particulare.

eu - GEORGE Salcieanu - sunt COPILUL de SUFLET al Gradinitelor :-)
am 41 ANI si aproape jumatate din viata mea (din 2004) am fost intr-o colaborare directa cu Gradinitele Particulare din Bucuresti & Ilfov...le-am cunoscut pe toate de aproape...am lucrat impreuna...am facut echipa impreuna...pot spune am devenit cu TOTII o FAMILIE = GradiniteBucuresti.ro.

in aceasta sectiune „Impresii GEORGE despre Gradinite” doresc sa va impartasesc cateva RECOMANDARI despre unele Gradinite Particulare care pe mine personal m-au impresionat, in ochii mei sunt Gradinite de TOP din Bucuresti/Ilfov.

iata una dintre ele: Gradinita CAPSUNICA: https://gradinitacapsunica.ro/
https://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=3&g=592#gradinite

de cate ori am vizitat aceasta Gradinita, inca de la poarta am fost impresionat cum totul este atent decorat...aranjat...curtea este pictata atat de frumos...fiecare pietricica isi are locul ei...ai impresia ca dintr-o data, dintr-un oras aglomerat si zgomotos intri intr-o lume de basm...pasesti intr-o poienita...asa se prezinta curtea Gradinitei CAPSUNICA...multe elemente de design formeaza asa o priveliste de vis...o Carte de Povesti deschisa copiilor ce-i pasesc pragul...este foarte important ca ei...copilasii...sa vada in Gradi un loc cald...primitor...cu o atmosfera feerica de basm si povesti...creata prin picturi care te transpun in acele peisaje....si aici CAPSUNICA este Regina....CAPSUINICA este Gradinita care vrea sa fie reprezentata de o fetita ce doreste sa-si faca cati mai multi prieteni...copii din toate locurile....copii zambitori si veseli, aceasta este atmosfera zi de zi la Gradinita CAPSUNICA, care intr-adevar este FRUMOASA ca o CAPSUNICA...chiar asa arata in ochii oricarui vizitator, fie el parinte sau copil sau vreun colaborator cum am fost eu...
am vazut cum masurile de siguranta sunt respectate cu strictete...fiecare parinte nu poate intra in Gradinita fara sa poarte botosei de unica folosinta....
am vazut cum doamnele Educatoare...Miss...sunt mereu zambitoare si-i primesc pe copii cu o imbratisare...cu caldura unei familii....ca toti copiii sa se simta ca acasa...nici o lacrima nu trebuia sa fie dupa mami...iar daca asta se intampla, sigur ca sunt intelesi si iubiti si mai mult...
asta m-a impresionat cel mai mult la Gradinita CAPSUNICA: IUBIREA fara margini pentru copilasi...atmosfera calma...cladura de la inimi si suflete...pasiune in ceea ce fac....zambet pe chipul personalului...care s-a transferat si pe chipul copiilor...o energie pozitiva...BUCURIA COPIILOR de a veni si a petrece un timp frumos la Gradi !

Copiii canta in clasa...acel zumzet (nu galagie) de copiii la Gradi...am stat putin la geam ca sa-i ascult mai mult...caci amintirile imi veneau in minte despre copilaria mea :) ce bine era la Gradi...si acum sunt om mare...asta inseamna ca trebuie sa platesc facturi :))

daca vreti sa alegeti o Gradinita BUNA pentru Copilul dvs: merita sa vizitati Gradinita CAPSUNICA, aceasta poate fi alegerea perfecta !
https://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=3&g=592#gradinite

mult SUCCES tuturor cu SANATATE BUNA, Doamne ajuta !
GEORGE Salcieanu - manager www.GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Constantin Nottara Nr. 27 / Sector 3
Reper: Ansamblu rezidential InCity Residence
Numere de telefon: Tel.mobil: 0765.51.61.62
Persoane de contact: Claris Dima
Internet:
Web: www.gradinitacapsunica.ro
E-mail:  mail@gradinitacapsunica.ro

Recomandati aceasta pagina: