Gradinite cu predare ON-LINE
Gradinita Era Kinderland - predare in limba germana

Noi avem grija de tot ce are nevoie copilul dumneavoastra pentru a creste, pentru a deveni cel mai bun! Il vom invata sa cunoasca, sa iubeasca, sa impartaseasca si sa se dezvolte in cele mai bune conditii!

Era Kinderland

ERA KINDERLAND este o gradinita particulara cu predare in limba germana ca limba materna.
Aici noi va punem la dispozitie si un program de after school in limba germana (transport cu autovehiculele gradinitei).
Programul educational urmeaza planul de invatamant aprobat de MECTS. Toate materialele didactice din gradinita sunt in limba germana.
Programele optionale sunt: Pian si muzica, Dans modern si gimnastica ritmica, Pictura libera, Atelier creativ, Modelaj plastilina.
Ca si activitati extracurriculare ne-am propus ca in fiecare luna cei mici sa desfasoare activitati cu parintii in gradinita coordonati de catre educatoarele grupelor, petreceri pentru copii, vizite la muzee, gradina zoologica, gradina botanica, vizionarea unor spectacole de teatru, circ, precum si cursuri de inot si tenis (la cerere). Personalul didactic angajat la gradinita si after-school este format din educatoare si invatatoare calificate, vorbitoare de limba germana.
La noi copilul dumneavoastra va invata limba germana de mic, ca pe limba materna.


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Dristorului, Nr. 67
Era Kinderland
Numere de telefon: Tel.fix/Fax: 021.320.76.97
Tel.Mobil: 0728.850.073
Persoane de contact: Andreea Popa
Internet:
Web: www.erakinderland.ro
E-mail:  office@erakinderland.ro, erakinderland@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: