Gradinite - predare Holistica / Adleriana
Gradinita Rasarit

Gradinita Rasarit

La Gradinita Rasarit copii sunt educati in scopul de a-si dezvolta aptitudinile, increderea si independenta in ritmul propriu, intr-o atmosfera calda si plina de iubire. Folosim metoda de invatare Neoumanista, un gen de educatie "holistica", care incurajeaza creativitatea, curiozitatea, viata pratica, empatia si increderea de sine. Telul nostru este de a contribui la dezvoltarea copilul educandu-l din punct de vedere fizic, social, emotional, creativ, intelectual si intuitiv, folosind fiecare oportunitate care sa-i valorifice intregul potential.

Scopuri la Gradinita Rasarit pentru fiecare copil
• Incredere in sine vine de la sentimentul ca sunt iubiti, frumosi, si speciali. Este baza sucesului, optimismului si creativitatii in viata. "Sunt bun, iubesc si sunt iubit."
• Atitudine de intrajutorare. Este sensul vietii."Sunt aici pentru a-i ajuta pe altii si lumea din jurul meu."
• Dezvoltarea unei personalitati puternice cu constiinta morala si empatie pentru toti. "Ceilalti simt ceea ce simt eu, deci nu am sa-i ranesc."
• Stimularea creativitati, curiozitatii, descoperirea. Sursa pentru bucuria de a invata toata viata.

Gradinita Rasarit isi propune sa dezvolte aptitudinile individuale ale copiilor, spiritul de echipa si pe cel social si sa aplice cele invatate in viata practica. Astfel copiii devin creativi, plin de sensibilitate, participanti activi la viata sociala, constientizand rolul lor in societate, astfel creand punti de legatura intre semeni.

Activitati incluse in oferta educationala: limba engleza zilnic ( rutinele, scurte versuri ritmate, cantecele, formule de salut, politete,etc.) educarea limbajului, activitati matemetice, educatie ecologica, muzica, modelaj, dans, desen, pictura; activati practice, teatru, si conosterea mediulu. Activitatea de invatarea se bazeaza pe principiile Neoumaniste, folosind intr-un mod cu totul special ca metoda, povestea, creativitatea si viata practica.
Activitatea educativa se incadreaza in coordonatele impuse de Ministerul Educatiei Nationale accentuandu-se studiul limbii si traditiei nationale. Programul in limba engleza este condus de personal calificat cu talent si disponibilitate sufleteasca. Toate activitatile sunt conform particularitatilor copilului.

Activitati extracurriculare
: Vizite la muzee, Gradina botanica, Ferma animalelor, Gradina zoologica , vspectacole de teatru, excursii la herghelie,ateliere de olarit,etc

Activitate optionale: "Simfonia emotiilor", "Micul actor", "Limba engleza ( se poate opta si pentru limba spaniola sau franceza ),"Dans de societate","Yoga pentru copii". (activiatile optionale se desfasoara la alegerea parintiilor, respectand nevoile de dezvoltare personala ale  copiilor)

Cadre didactice: Secretul real al succesului in Educatia Neoumanista consta in selectarea educatoarelor. Copiii invata prin imitarea adultilor importanti din viata lui. Astfel, cadrele didactice nu sunt selectate numai pe baza calificarilor academice ci si conform abilitatilor de a transmite prin actiunile lor caldura, iubire, acceptare, liniste si valori etice. Tot personalul beneficiaza gratuit  de instruire si ghidare speciala in Educatia Neoumanista prin seminarii, cursuri, workshop-uri si manuale auxiliare.


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Foisorului Nr. 121
Numere de telefon: Tel. fix: 031/437 31 84
Tel. mobil: 0743.161.740
Persoane de contact: Floarea Diaconu (Directoare Educativ) - 0743.161.740
Didi (Presidente) - 0744.565.252
Internet:
Web: www.gradinita-rasarit.ro
E-mail:  rasarit@amurtel.ro, romania@amurtel.net

Recomandati aceasta pagina: