Gradinite - predare Holistica
Gradinita Rasarit

Gradinita Rasarit

La Gradinita Rasarit, cei mici au parte de o educatie ce pune bazele dezvoltarii aptitudinilor, lucreaza pe cultivarea spiritului de independenta si de dezvoltare in ritmul propriu, fara a crea o competitie nesanatoasa intre copii.

Gradinita Rasarit isi propune sa creeze impreuna cu parintii si comunitatea un mediu cald si incluziv ce trezeste bucuria de a descoperi, dorinta de a ajuta, constientizarea ecologica si dezvoltarea morala si spirituala a copiilor, astfel incat sa dobandeasca abilitatile necesare pentru o viata fericita si echilibrata.

Copiii de la Gradinita Rasarit:
•  Prin cultivarea sentimentului ca sunt iubiti, frumosi si speciali, copiii care invata la Gradinita Rasarit au incredere mai mare in ei. Increderea este baza succesului, optimismului si creativitatii, mai tarziu in viata. Deviza noastra este Sunt bun, iubesc si sunt iubit.
•  Incurajam atitudinea de intrajutorare, pentru ca aceasta este cel mai aproape lucru de sensul vietii: sunt aici pentru a-i ajuta pe ceilalti si lumea din jurul meu.
•  Lucram la dezvoltarea unor personalitati puternice, morala si empatica: ceilalti simt ceea ce simt eu, deci nu am sa-i ranesc.
•  Stimulam creativitatea, curiozitatea si dorinta de a descoperi.

Prin activitatile noastre educationale dezvoltam aptitudinile individuale ale copiilor, incurajam spiritul de echipa si simtul civic si social. Prin aplicarea acestor aptitudini in jocuri, activitati si in viata personala, copiii devin creativi, dezvolta o sensibilitate aparte, participa activ la viata sociala si isi constientizeaza rolul lor in societate.

Limba engleza zilnic (rutinele, scurte versuri ritmate, cantecele, formule de salut, politete,etc.) educarea limbajului, activitati matematice, educatie ecologica, muzica, modelaj, dans, desen, pictura; activitati practice, teatru si cunoasterea mediului.
Activitatea de invatare se bazeaza pe principiile Neoumaniste, folosind intr-un mod cu totul special ca metode: povestea, creativitatea si viata practica.
Activitatea educativa se incadreaza in coordonatele impuse de Ministerul Educatiei Nationale accentuandu-se studiul limbii si traditiei nationale. Toate activitatile sunt adaptate conform particularitatilor copilului.

Activitati incluse in oferta educationala:
Rutinele, scurte versuri ritmate, cantecele, formule de salut, politete, educarea limbajului, activitati matematice, educatie ecologica, muzica, modelaj, dans, desen, pictura; activitati practice, teatru si cunoasterea mediului.
Activitatea de invatare se bazeaza pe principiile Neoumaniste, folosind intr-un mod cu totul special ca metode: povestea, creativitatea si viata practica.
Activitatea educativa se incadreaza in coordonatele impuse de Ministerul Educatiei Nationale accentuandu-se studiul limbii si traditiei nationale. Toate activitatile sunt adaptate conform particularitatilor copilului.

Optionale incluse in tarif:
- Povesti terapeutice
- Yoga pentru copii
- Engleza
- Gradinita in Padure

Optionale extra (aceste optionale au caracter orientativ si sunt alese de catre parinti la inceputul anului conform intereselor celui mic si cu ajutorul educatoarelor)
- Simfonia Emotiilor = 70 RON/luna
- Micul actor = 70 RON/luna
- Dans (societate/popular) = 70 RON/luna
- Engleza Extra = 70 RON/luna

Cadre didactice: Educatoarele sunt motivul real pentru care educatia Neoumanista este o metoda atat de utila pentru cei mici. Copiii invata din exemplul personal al adultilor importanti din viata lor. Astfel, cadrele didactice sunt selectate conform calificarilor academice si conform abilitatilor de a transmite prin actiunile lor caldura, iubire, acceptare, liniste si valori etice. Tot personalul beneficiaza gratuit de instruire si ghidare speciala in Educatia Neoumanista prin seminarii, cursuri, workshop-uri si manuale auxiliare.


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita Rasarit !
TV-GradiniteBucuresti.roROMÂNIA – Mesagerul PACII ! | www.facebook.com/RomaniaMessengerofPEACE 
Porumbelul PACII zboara din România spre INDIA.
Copiii de la Gradinita RASARIT (www.gradinita-rasarit.ro / România-Bucuresti) doresc sa trimita copiilor din INDIA un Mesaj de: PACE & PRIETENIE & IUBIRE.
România - acum si pentru totdeauna - doreste sa se INFRATEASCA cu India ! România IUBESTE India ! PACE tie India ! NAMASTE India !
Children from Kindergarten RASARIT (www.gradinita-rasarit.ro / România-Bucharest) want to send to the Children of INDIA a Message of: PEACE & FRIENDSHIP & LOVE.
România - now and forever - lives a beautiful BROTHERHOOD with India ! România LOVES India ! PEACE to you India ! NAMASTE India !
ROMÂNIA - Mesagerul PACII !DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Foisorului Nr. 121
Numere de telefon: Tel. fix: 031/437 31 84
Tel. mobil: 0743.161.740
Persoane de contact: Floarea Diaconu (Directoare Educativ) - 0743.161.740
Didi (Presidente) - 0744.565.252
Internet:
Web: www.gradinita-rasarit.ro
E-mail:  romania@amurtel.net

Recomandati aceasta pagina: