Excursii & Tabere pentru copii
Vila Rocco ~ Eforie Nord

Vila Rocco

Vila Rocco - avantajele cazarii la singura vila din Eforie Nord cu locuri de joaca interioare pentru copii!

Vila Rocco se remarca in Eforie Nord atat prin conditiile de cazare deosebite cat si prin atentia acordata modalitatilor de a petrece timpul liber, indiferent de vremea de afara:

 • un loc de joaca interior de 40mp pentru copii 1- 4 ani cu o multime de jucarii adecvate varstei - cort, tobogan, balansoare...
  Vila Rocco

  Vila Rocco Eforie Nord loc de joaca interior 1-4 ani
 • un loc de joaca interior de 100mp pentru copii 5- 12 ani cu darts, masa de fotbal, masa air hockey, cos baschet, popice, mingi space hoppers, trotinete;
  Vila Rocco

  Vila Rocco Eforie Nord loc de joaca interior 5-12 ani

  Vila Rocco

  Vila Rocco Eforie Nord loc de joaca exterior
 • - vila moderna, noua, cu camere spatioase de 20mp.
 • pozitia vilei - la intrarea in Eforie Nord dinspre Constanta, intr-o zona verde si mai putin zgomotoasa decat centrul. Suntem situati pe bulevardul principal, la 700m de mare, 500m de centru si  300m de baza de tratament Grand. Localizarea noastra exacta o gasiti pe harta Eforie Nord
 • locuri de parcare fara plata in fata vilei.
 • - camerele au dotari peste medie: balcon, TV, pat mare king size 1,80m x 2m, aer conditionat, frigider mare, internet.
 • - timpul liber se poate petrece in mod placut, indiferent de vreme: terasa la parter, terasa la etajul 3 (80mp),  gratar, calculator cu internet, darts, masa de tenis, echipament fitness (exercitii fizice).
 • locurile de joaca pentru copii precum si facilitatile vilei pot fi vizionate in pagina Galerie imagini cazare Eforie Nord vila Rocco 


NOUTATI:

30 mai - Oferta cazare vila litoral ~ 2023 la Eforie Nord - Vila Rocco***
Vila noastra este preferata de familiile cu copii, deoarece avem un loc de joaca exterior si doua locuri de joaca interioare spatioase, cu o mare varietate de jucarii.
Oferta noastra de cazare pe litoral cuprinde urmatoarele facilitati:
• Camerele au pat dublu de 1,80m pe 2m si pat de 0.90m pe 2m. Se face curatenie in camere in fiecare zi, intre orele 9-11. Se asigura lenjerie alba (care se schimba la 3 zile) si prosoape albe (doua mari si doua mici) care se schimba la 2 zile.
• Toate camerele au prevazute aer conditionat, internet wireless, uscator par, baie, TV, frigider si balcon. Baile sunt dotate cu cabina dus.
• Televizoarele sunt smart cu diagonala mare 108cm si posturile de cablu Digi.
• Frigiderele sunt mari (capacitate 105l). Camerele au loc pentru servit masa, cuptor cu microunde si vesela, deci se poate comanda cu livrare si servi masa in camera.
• Masa fotbal
• Masa tenis.
• Masa air hockey.
• Darts.
• Set carti de joc, remi, sah si table.
• Locuri de joaca amenajate pentru copii indoor (unul pentru copii 1-4 ani si unul pentru copii 5-12 ani) si loc de joaca outdoor cu trambulina, leagane, balansoar.
• Parcare - exista suficiente locuri de parcare pe bulevardul din fata vilei, atat pe un sens de mers cat si pe celalalt (peste drum de noi este o padurice, deci nu sunt vile) - un mare avantaj in Eforie Nord unde parcarea pe strazile inguste este problematica.
• Bucatarie pentru preparat masa.
• Terase la parter si la etajul 3.
Avand la dispozitie multiple modalitati de petrecere a timpului liber, suntem siguri ca va veti simti bine la noi, indiferent de vreme.
Locatie: Suntem situati pe bulevardul principal, zona Peco-Grand (circa 100 de metri de intrarea dinspre Constanta-sensul giratoriu). Suntem la 300m de baza de tratament Grand, la 500m de centrul statiunii si la 600m de mare. Cea mai apropiata faleza de noi (recent reamenajata), este la 600m in capatul strazii Grivita, intre Acapulco si Steaua de Mare.
Plaja din dreptul nostru este potrivita ca latime (50-60m). Plajele din Eforie Nord sunt la Steaua de Mare (cca 750m de noi), Acapulco (la cca750m) , Debarcader (la cca 900m) , la Belona-Vraja Marii (peste 2km) si intre Eforie Nord si Sud (3-4km).
La plajele mai indepartate se poate ajunge cu masina (sau cu trenuletul electric din statiune). Toate plajele din Eforie Nord au scari de coborat de pe faleza, cu exceptia Belona-Vraja Marii si intre statiuni. Sunt atat scari de piatra (Acapulco, Debarcader, Steaua de Mare) cat si de lemn. Plaja din dreptul nostru a fost amenjata cu fonduri europene in urma cu 10 ani si scoicile s-au maruntit in timp, dar nici nu a ajuns sa aiba nisipul la fel de fin ca cel de la plaja Belona decat doar pe anumite portiuni.
Adancimea apei este potrivita si lina pana la 30-40 de metri de mal, deci foarte cuprinzatoare.
Vizitati pagina noastra de Preturi cazare pentru ultimele oferte si veti vedea ca oferim cele mai avantajoase preturi in raport de dotarile si confortul oferit (serviciile noastre complete sunt descrise in pagina Servicii, iar pentru informatii utile despre agrement, sanatate, evenimente litoral vizitati pagina Litoral - informatii utile ). Contact: Tel. si whatsapp: 0749.190.570 - Oana Diaconescu.

Vila Rocco
Vila Rocco Vila RoccoDATE DE CONTACT
Adresa: Bd. Republicii Nr 9, Eforie Nord
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0749.190.570; 0741.031.455
Internet:
Web: www.vilarocco.ro
E-mail:  rezervari@vilarocco.ro
Vila Rocco Vila Rocco Vila Rocco Vila Rocco Vila Rocco Vila Rocco

Recomandati aceasta pagina: