Excursii & Tabere pentru copii
Himalaya Travel

Himalaya Travel

TABERE HIMALAYA - SCHI, SNOWBOARD, MOUNTAIN-BIKE, DRUMETIE

POVESTEA NOASTRA...

Himalaya Travel continua o traditie de treisprezece ani in organizarea de tabere de schi si tabere de vara pentru copii. As fi putut s-o numesc "experienta de treisprezece ani", dar am denumit-o "traditie" pentru ca astfel se numesc valorile imbogatite si transmise mai departe. Sunt treisprezece ani de cand transmit copiilor tot ce stiu despre munte si despre schi, iar asta ma face sa fiu foarte fericita.

Atunci cand ma uit prin miile de fotografii adunate din tabere imi dau seama ca, in ciuda muncii uriase si a responsabilitatilor ce caracterizeaza activitatea cu copiii, am fost de fapt intr-un concediu toata viata si asa cred ca se simt toti cei care traiesc de pe urma pasiunilor si a lucrurilor care ii incanta cel mai mult.
Sunt departe de a spune "am fost la munca sau la serviciu" , mai degraba as spune "am petrecut clipe, am trait intens si am crescut alaturi de toti cei ce au mers impreuna cu mine in calatorie". Aceasta activitate reprezinta pentru mine un mod de viata si o mare oportunitate de a ma manifesta in mediul in care ma simt cel mai bine.

La prima vedere organizez tabere cu specific outdoor (schi, trekking, mountain-bike, speologie, escalada).
Insa aceste activitati sunt doar un pretext prin care sute de copii au luat contact cu un set de valori ale oamenilor de munte care altfel poate le-ar fi ramas straine. Activitatea de tabere inceputa acum 13 ani a depasit cu mult ideea de la care am pornit, devenind de fapt un adevarat proiect educational. Multi copii au plecat pentru prima data de acasa fara parinti, iar acum, dupa ce am devenit parinte am ajuns sa ma uit in urma cu uimire si recunostinta la increderea pe care mi-au acordat-o atatia oameni inca de la varsta de 19 ani.

Promovez un stil de viata activ, in care curiozitatea primeaza in fata confortului, in care placerea descoperirii primeaza in fata performantei, in care autenticitatea primeaza in fata standardelor citadine. Copii cu sau fara aptitudini sportive au posibilitatea sa faca primii pasi pe munte si primele viraje pe partie, sa descopere traditii romanesti si sa exploreze zone putin umblate si cunoscute.

Muntele nu a fost niciodata pentru mine doar un teren de sport, ci un univers complex, ale carui valori iti sunt transmise sau inspirate. Acest sentiment de libertate pe care ti-l da natura mi-a fost transmis intr-o mare masura de tatal meu, asa ca la randu-mi voi face la fel - voi transmite mai departe copiilor acest univers magic in care prietenia, respectul pentru natura, valoarea calatoriei si a amintirilor sunt cel putin la fel de importante ca si timpii de pe cronometru sau numarul kilometrilor de poteci sau partii.

Va astept alaturi de mine si de echipa Himalaya Travel in cadrul taberelor si evenimentelor noastre,

Luciana Laudoniu
DATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0722.474.317; 0725.145.533
Persoane de contact: Luciana Laudoniu
Internet:
Web: www.himalayatravel.ro
E-mail:  luciana@himalayatravel.ro, inscrieri@himalayatravel.ro

Recomandati aceasta pagina: