Impresii Parinti despre After School-uri
Impresii Parinti despre After School Elefantelul curios

Elefantelul curios

Lavinia Munteanu:
Un loc minunat pentru copii !

Simona Ella:
Elefantrlul Curios este un loc foarte fain cu oameni atenti si implicati. O experienta frumoasa pentru baietelul meu in aceasta vara. Vom reveni cu siguranta in anii ce vor urma.

Mid Zeno:
Un loc in care s-a pus mult suflet si asta se vede de cand intri pe poarta !
Toti sunt zambitori si au un tonus foarte bun - sunt oameni care fac ceea ce le place si le place ceea ce fac! Si asta nu e orice domeniu, e un domeniu in care nu ai ce sa cauti daca nu pui pasiune, inima si rabdare!
In prima zi in care am lasat copilul aici am avut o oarecare strangere de inima - normala cred pentru un parinte al carui copil nu are inca 3 ani - si nu din cauza vreunui aspect negativ, caci nu am intalnit, ci din cauza "noului", a necunoscutului... insa atunci cand am revenit spre seara, mi-am dat seama ca lucrurile stau fix asa cum ti-ai putea dori pentru copilul tau - era vesel, de-a dreptul exaltat as putea spune, nu mai inceta cu povestitul, cu relatarile si abia astepta sa revina. De fapt... nici nu vroia sa plece! :)
Felicitari oamenilor din spatele (sau din fata, caci asa se vad lucrurile...) acestui proiect! E de-acum un punct de interes pentru noi si vom reveni de cate ori vom avea ocazia! Tineti-o tot asa, avem nevoie de mai multi oameni ca dvs.!

Dumitru Marian:
Buna ziua, as vrea sa scriu multe despre aceasta minune Elefantel. Mi-am adus copilul aici indrumat de cineva, pe aceasta cale tin sa-i multumesc din suflet. Este un loc care face minuni pt copilasi, nu aveam timpul necesar sa fac teme si alte activitati din cauza serviciului. La Elefantel am dat de oameni minunati si cu mult profesionalism, teme, activitati diverese, hrana de calitate si plina de vitamine, sunt super multumit si multumesc tuturor doamnelor de la Elefantel.

Delia Grigoroiu:
E aproape de metrou, e un loc de joaca intim si foarte curat, si cu loc special pentru taclalele parintilor:).

Gutescu Andrei:
5* Am avut onoarea de a cunoaste persoanele responsabile de acest Afterschool si nu pot spune decat ca sunt niste oameni minunati, implicati si adevarati profesionisti ! Simply the best! 5 stars !


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA After School Elefantelul curios !
TV-GradiniteBucuresti.ro


DATE DE CONTACT
Adresa: B-dul Constantin Brancoveanu, nr. 7D
Reper: prima strada la stanga, din Bdul. Brancoveanu, pe directia Metrou Brancoveanu/McDonald’s/parc Lumea copiilor catre Spitalul Marie Curie
harta
Numere de telefon: Tel.mobil: 0767.332.115 sau 0727.222.015
Persoane de contact: Cristian Magureanu
Internet:
Web: www.elefantelulcurios.wordpress.com/
facebook.com/ElefantelulCurios
E-mail:  elefantelulcurios01@gmail.com, contact@elefantelulcurios.ro

Recomandati aceasta pagina: