Impresii Parinti despre Scoli
Impresii Parinti despre Springfield School

Springfield Nursery

Corneliu Florea
Only 5 remarks: Very good manager, High quality of services, Friendly persons & teachers, Clean and beautiful place for educations, Good chances for the future of any pupil.

Roxana Ogrendil
Three of my kids went to Springfield Afterschool and they attended the English lessons. I consider it a great place for a child to build up the knowledge of English and also to follow the afterschool program.

Marina Adela
The best choice for your child!

Corina Haca
Copilul meu urmeaza cursurile de limba engleza la Springfield School de 4 ani, iar progresul este vizibil. Cadrele didactice sunt foarte bine pregatite, empatice, mediul de lucru este unul placut pentru copiii de toate varstele, iar standardele de predare sunt la un nivel inalt.
Recomand cu incredere Springfield School.

Ionescu Cecilia
Profesionalism, implicare, zambete, rezultate maxime. Recomand cu mare drag!

Felicia Mocanu
1 an si 11 luni a fost varsta la care fetita mea a mers la Springfield School. Am avut mare incredere in toti educatorii , profesorii si intreg personalul si nu m-am inselat. O atmosfera primitoare in care copiii se simt minunat. Au trecut noua ani petrecuti la Springfield si pastram atatea amintiri minunate!A fost cea mai buna alegere. Recomand!

Tatiana Petrescu
De aproape 10 ani springfield se ocupa de educatia copiilor nostri cu multa daruire, profesionalism si implicare Le multumim din suflet pentru rezultatele excelente, rabdarea si intelegerea de care a dat dovada intregul corp didactic.

Andreea Taralunga
Oameni foarte profesionisti, personal calificat, spatiu generos si curat, respecta toate masurile recomandate de autoritati impotriva Covid 19.
Colaboram de peste 6 ani, ne-am incredintat copiii cu toata inima acestei echipe minunate!
Voi recomanda tuturor Springfield de cate ori voi avea ocazia!

Anca Panaite
Daruire, profesionalism, implicare. Mult succes in continuare!!

Virginia Gerea
Este un centru de educatie foarte bun. Am inceput cu gradinita si am continuat cu centrul de invatare a limbii engleze pentru ca imi place foarte mult, am rezultate si profesorii de aici sunt super in predare. Recomand cu caldura aceasta scoala. Mult succes in conitnuare!

Romulus Pandelescu
Mediu de lucru profesional, profesori dedicati.

Camelia Ifrim
Dupa anii de gradinita la Springfield, cursul firesc a fost Springfield School, unde copilul meu invata cu placere limba engleza.
Locatia este primitoare, salile de clasa sunt dotate cu echipamente moderne, copiii beneficiaza de materiale interactive si de profesori foarte bine pregatiti.
Multumim pentru ceea ce faceti pentru copiii nostri, pentru daruirea si profesionalismul de care dati dovada!

Tatar Claudia
Ce pot sa spun mai mult decat ca, cele doua fetite ale noastre, cu engleza facuta de la varsta de 4 ani la Springfield, au ajuns in Anglia la scoala sa fie mai bune decat englezii nativi. Locuim de 1 an si jumatate in Anglia si « surpriza » noastra a fost ca fetele au fost cu mult peste nivelul de grammar si spelling al copiilor englezi. Iar acest lucru se datoreaza modului profesionist, serios si temeinic in care se face engleza la Springfield School. Recomand tuturor parintilor care-si doresc pentru copiii lor sa invete o engleza impecabila, sa mearga la Springfield. Nu vor fi deloc dezamagiti. Mediul prietenos, profesori calzi, zambitori, foarte bine pregatiti, materiale de lucru de ultima ora, tot ceea ce are nevoie un copil ca sa de dezvolte frumos si sa ajunga departe...

Diana Udor
Profesionalism, zambete, rezultate pe masura asteptarilor. De 8 ani cu Springfield si continuam cu mult drag.

Olivia Jippa
Profesori implicati, foarte atenti cu copiii. Doamna White este o persoana deosebita, la fel si restul personalului. Fiica mea vine cu mare drag aici de 4 ani. Apreciez in mod deosebit si masurile luate in perioada pandemiei si faptul ca acestea se si respecta, spre deosebire de alte locuri. Am ajuns aici prin recomandarea unor prieteni dragi, am recomandat si eu la randul meu cunoscutilor si abia astept sa inceapa si copilul cel mic cursurile de anul acesta.

Oana Nitu
Organizare, profesori dedicati , rezultate si succes la toate examenele de limba engleza de pana acum.

Oana Borcea
Profesori dedicati, inspirati si foarte bine pregatiți. Recomand cu drag!

Victoria Croitoru Daschevici
Un loc minunat! Oameni implicati.

Dana Fulga
Cei mai buni profesori si un mediu prietenos. Felicitari si mult succes !!!

Lelia Cretan
Ma bucur ca evoluam si noi.

Andreea Raducu
Springfield este locul unde engleza se invata intr-un mediu foarte placut, dar si cu multa seriozitate, iar rezultatele sunt excelente.

Roxana Nastase
Cursurile de engleza aici incep cu zambetul pe buze si tot asa se incheie! Profesionalism la cel mai inalt nivel! O echipa grozava!

Ruxandra Popescu
Springfield este locul in care "princhideii" si nu numai, pot gasi o atmosfera placuta si prieteneasca, isi pot face multi prieteni (mici si mari), isi pot desoperi abilitatile, pot testa, aplica, isi lasa in voie ideile si creativitatea. Asemenea Springfield-ului ar trebui sa fie toate gadinitele. In ceea ce o priveste pe doamna White, o recomand ca un profesionist desavarsit in fata careia ne plecam cu admiratie si consideratie. JOS PALARIA! Imi doresc ca baiatul meu in continuare sa intalneasca astfel de dascali minunati, dedicati si plini de entuziasm, care, isi doresc sa schimbe fata invatamantului romanesc. Baiatul meu a invatat cu mare drag limba engleza impruna cu doamna White, motiv pentru care ne dorim si asteptam cu interes formarea grupelor de engleza si pentru cei mari. FELICITARI intregului personal!!!!!

Mihaela Lucan
Fiul meu este elevul Springfield Language de 3 ani. Sunt multumita de evolutia lui. Acest lucru s-a dovedit in sustinerea fiecarui examen anual. Va multumim pentru profesionalism si pentru rabdarea cu care ne educati copiii!

Irina Kreiker
Un colectiv extraordinar, implicare totala si rezultate pe masura! Keep up the good work!!!

Preoteasa Elena
O profesionista ca d-na Mihaela White nu poate sa conduca decat o scoala axata pe afinitati! E tot ceea ce-si doreste orice parinte si elev!

Adriana Paslaru
Un loc excelent, plin de caldura si culoare, coordonat de adevarati profesionisti!

Carmen Manea
Springfield Language School este startul perfect pentru copiii care vor sa invete intr-un mediu placut. Aici descopera fiecare materie de studiu prin metode de lucru interactive, jocuri creative si activitati inedite. Copiii vin cu drag la Springfield, vin cu entuziam, iar acest lucru este meritul echipei de cadre didactice bine pregatite. Felicitari Sprigfield!


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Springfield School
TV-GradiniteBucuresti.ro

DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Sfanta Ana, Nr. 7, Sector 2, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0771.433.525; 0734.710.573
Persoane de contact: Mihaela Cocias - Director Administrativ
Mihaela White - Director Educational
Internet:
Web: www.springfield-school.ro
www.facebook.com/springfieldlanguage/
E-mail:  office@springfield-school.ro

Recomandati aceasta pagina: