Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Smart Kids

SMART KIDS

Cristina Robea
Nu e cea mai bine cotata scoala din oras. Nu are campus si nici cladiri frumos colorate. Nu are sala de sport mare si nici cantina moderna.
Are in schimb inima. Asa micuta cum e, cu cateva clase de scolari si o curte ingrijita, scoala asta are inima. O inima care bate in acelasi ritm cu a copiilor care nu se mai indura sa plece acasa, o inima care canta la fiecare aniversare si care vibreaza la fiecare reusita.
Pentru noi este suficient.

Ciprian Burdusa
Super colectiv, extrem de implicat, mereu in cautare de cele mai bune solutii pentru a le oferi micutilor experiente care sa le dezvolte atat partea emotiva, cat si cunostintele.
Bravo!

Ana Maria Burdusa
Recomand cu caldura!
De 3 ani copiii mei merg la Smart Kids si o fac cu placere (este cel mai important lucru pentru mine). "Miss-ele" au grija de ei, le stiu preferintele, iar ei se pot concentra pe lucruri importante pe care le au de invatat ( litere, cifre, inmultiri, etc, dar si respect si responsabilitate). Noi ne dorim sa terminam clasa a VIII a la Smart Kids!

Ceci Lee A.
Aici am gasit un mediu care ajuta copiii sa se dezvolte frumos.

Mistret Alina
Smart Kids - o mare familie :-)

Nonel Epure
Orice copil, viseaza si isi doreste un asemenea loc !

Diana Iancu
Am ajuns acum 3 ani la Smart Kids, cand Andrei a intrat la Pregatitoare, dupa ce stagiul prin gradinitele Bucurestiului ne-a epuizat resursa de bunavointa si asteptari. Andrei e un copil special (ca toti copiii de altfel :)) Ce are el in plus? Faptul ca "m-a obligat" sa stau cu el mai mult la scoala (in prima luna, zilnic, apoi in excursii si tabere) Am avut, astfel, ocazia sa petrec mai mult timp in scoala, timp in care am putut fi acea "musculita" care observa totul, fara a mai fi bagata in seama. Si ma bucur ca fiecare zi imi confirma parerea pe care mi-am creat-o, in timp: aici copiii isi pot desavarsi cei 7 ani de-acasa (cei de la gradinita ii fac chiar aici. :-) Dincolo de a fi profesionisti desavarsiti, cei de la Smart Kids sunt OAMENI si le insufla asta zilnic copiilor. Prin puterea propriului exemplu, prin atitudine, prin felul in care sunt preocupati de dezvoltarea emotionala a copiilor, prin tot ce-i invata pe micii oameni mari, dincolo de curricula. M-am bucurat sa-i vad pe pustii Smart punand intrebari interesante prin excursii, distrandu-se copios si primind laude de la cei cu care se intalneau. Da, aici copiii invata (nu doar in teorie) sa se poarte, sa isi respecte semenii, sa isi exprime personalitatea tinand cont de ceilalti. Tot ce vedeti in fotografii si filmulete e bucurie autentica, va pot confirma cu certitudine. "Doamnele" sunt deopotriva autoritare si calde, empatice si cu un simt al umorului pe care in putine locuri il gasesti. Sa nu-i uitam pe domni, care, pe langa seriozitate si responsabilitate, se remarca prin zambetul intelegator cu care le raspund copiilor cand sunt strigati: "Miss!!!" Andrei a facut niste progrese uriase de la prima lui zi in Smart Kids la scolarul strengar din clasa a2a. Multumim pentru tot, asteptam sa aruncam impreuna spre cer tocile de absolventi! 5 stele
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 22A, Sector 1
Cartier: Baneasa
Reper: Sos. Bucuresti-Ploiesti Antena 1
Smart Kids
Numere de telefon: Tel.fix: 021.232.85.33
Persoane de contact: Prof. Cristina Dumitrache - Manager general - 0745.022.714
E-mail: cristina.dumitrache@smartkids.ro
Internet:
Web: www.smartkids.ro
E-mail:  office@smartkids.ro

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: