Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Super Start

Gradinita Super Start

O supriza extraordinara din partea unui mandru tatic de viitoare scolarita. Ii multumim din suflet pentru cuvintele frumoase adresate intregii noastre echipe si pentru o excelenta colaborare! E foarte placut atunci cand ne este apreciata activitatea si parintii observa acasa roadele muncii noastre. Va dorim sa va bucurati mereu de succesele Sofiei si sa o sprijiniti in realizarea tuturor visurilor! Aveti un copil minunat din toate punctele de vedere!
* Cu acordul domnului Melniciuc facem publica scrisoarea de multumire pe care ne-a adresat-o si despre al carei continut putem spune ca "ne-a uns pe suflet".

Scrisoare de multumire - Gradinita Super Start

Mihaela-Nicoleta Oprea:
#thebest !

Andreea Bita:
Totul la superlativ! Fetita mea s-a acomodat foarte usor la gradinita Super Start. Multumesc intregului colectiv pentru dedicarea si grija oferita copiilor!

Cristina Gabriela Iordache:
cea mai tare gradinita..recomand din tot sufletul.

Nela Gheorghe:
Este o gradinita super buna copii sant foarte bine ingrijiti sant iubiti de acest minunat personal care intelege fiecare copilas eu am la aceasta gradinita un baietel de 1,5 luni si sant super multumita si linistita merita tot respectul tot personalul va recomand numai sa o vizitati.
DATE DE CONTACT
Adresa: Bulevardul Ferdinand I, nr. 156 Sector 2
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0720.528.738
Persoane de contact: Georgiana Vasilescu
Internet:
Web: www.superstart.ro
www.facebook.com/superstarteduc
E-mail:  superstarteduc@yahoo.com

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: