Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Castelul Copiilor

Castelul Copiilor

Silvia Stama:
Sunt foarte multumita de felul in care sunt tratati copiii mei, de conducere, de doamnele educatoare si ingrijitoare, de respectul pentru parinti, de activitatile diversificate, de mancarea sanatoasa si nu in ultimul rand de bucuria si dragostea copiilor pentru acest loc cu suflet.

Mariea Cojocaru:
Sunteti minunati ! Nepotelul nostru dragalas, DARIUS ANDREI are multe amintiri frumoase de la gradinita, cea care a fost pentru el a doua casa, pe timpul zilei.Va doresc sanatate si putere de munca, dragoste pentru copii.

Mihaela Raluca Cioc:
O gradinita minunata pt copii! Multumim pt grija si rabdarea acordata copiilor si parintilor!

Roxana Stancu:
Este mai mult decat o gradinita, este locul despre care fetita mea povesteste in limba ei cu bucurie, este casuta ei din timpul zilei! Va recomand cu mult drag si va multumesc ca aveti grija de copilasii nostri!

Mioara Grosu:
Distractie, invata lucruri frumoase, joaca si multa bucurie,asta este pentru nepotul meu Cosmin aceasta gradita. Multumesc personalului, Multumesc Dana.

Veronica Vera:
Sunteti minunati! Multumim pt grija care o aratati puiutilor nostri!

Luminita Ogreanu:
Sunteti minunati!

Elenh Elenah:
Niste oameni extraordinari. Micutul meu s-a adaptat foarte repede.

Tutu Ana Maria:
Sunteti minunati! multumim pentru grija purtata piticilor nostri. tot respectul pentru personalul de la gradinita.

Irina Apostu:
Cate si,mai ales,care cuvinte s-ar potrivi nepretuitei atentii de care au parte copiii nostri? Vom spune simplu,dar cu multa emotie si respect MULTUMIM,D-RA AMI! MULTUMIM,DL DAN! MULTUMIM,D-NA MADALINA! MULTUMIM,D-RA MIRABELA! MULTUMIM TUTUROR CELOR CE NU-SI REZERVA NICIO PICATURA DE ENERGIE PENTRU A NE CRESTE SI EDUCA COPIII!

Elena Dochie:
Daca esti in cautarea unei gradinite in care educatoarele si ingrijitoarele sa puna suflet si pricepere pentru a ingriji copilul tau, atunci ai ajuns in acel loc. Diferenta o face abilitatea pedagocica pe care o au atât educatoarele, cât si ingrijitoarele. Sunt persoane despre care poti spune ca „sunt educate”, au bun simt si inteleg nevoile copiilor, dar si pe ale parintilor. Mi-am lasat ambii copii in grija lor, cu toata increderea, fara ca vreodata sa fiu dezamagita? Oare iti poti inchipui asta? Recomand 100% !
DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Sfanta Treime, nr.28
Numere de telefon: Tel. interior - 021.210.99.62
Tel.mobil: 0764.738.888 / 0722.430.157
Persoane de contact: Anca Arnautoiu - Director educational (anca.arnautoiu@yahoo.com)
Ganta Mirabela (interior)
Dan Maican
Internet:
Web: www.casteluldintei.ro
facebook.com/GradinitaCastelulCopiilor
E-mail:  casteluldintei@gmail.com

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: