Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Fata din Dafin

Gradinita Fata din Dafin

Zamfir Stefan:
Este prima gradinita unde pot sa-l las pe cel mic stiind ca are cineva intr-adevar grija de el.

Marina Tudose:
Este cea mai buna gradinita pentru noi, personal implicat, mancare buna, multe activitati in aer liber, engleza, germana, sport, invatare si distractie pentru cei mici. Este locul in care stiu ca nu trebuie sa-mi fac griji cand plec la serviciu. Eu ii dau nota 10 cu + si recomand din suflet Fata din Dafin !

Simona Stanca:
Un loc minunat, cu oameni minunati si dedicati copiilor. Mancarea este foarte buna, copiii sunt bine ingrijiti. Stau foarte mult afara si au activitati pentru toate grupele de varsta. Baietelul meu merge de la 1 ani si 6 luni si este nerabdator sa ajunga la gradinita iar noi suntem linistiti ca puiul nostru este pe maini bune si in siguranta. O gradinita de nota 10!! Felicitari Andreea Gogan pentru ceea ce faci!

Roberta Raduca:
De poveste, cum sugereaza numele. O gradinita minunata, unde baietelul nostru s-a simtit acasa din prima zi. Locul in care se grabeste sa ajunga, in fiecare zi, cu aceeasi bucurie. Apreciem locatia, activitatile interesante, dar mai mult decat orice, respectul pentru copii. Pentru prima data traiesc cu linistea ca fiul meu este in locul potrivit cand nu e cu mine, langa oameni frumosi care il ajuta sa se dezvolte in felul lui, incurajandu-i calitatile si transformandu-le in super-puteri. Highly recommended !!!

Carmen Florea:
Un loc minunat cu persoane minunate care iubesc copiii si se implica pentru a le crea noi oportunitati in viata. In sfarsit metode noi de avangarda pentru a ne educa copiii!

Cecu Dragos:
O locatie exceptionala si o echipa de profesionisti !!!

Madalina Gurau:
"Fata din Dafin" este un vis devenit realitate. Un vis construit din dragoste pentru cei mici, pentru a-i ajuta sa se descopere si sa isi valorifice calitatile in cel mai frumos mod posibil. Un vis in jurul caruia colosala munca depusa a fost insotita in permanenta de emotie si entuziasm.
Va felicit si va doresc succes pe acest frumos drum, iar satisfactiile sufletesti sa fie pe masura noptilor nedormite, a sutelor de ore de cercetare si studiu, a iubirii si a increderii pe care le aveti in copiii nostri.

Andreea Ana Maria Stanescu:
‘Fata din dafin’ s-a nascut dintr-o inima generoasa si calda care cu siguranta va fi simtita de fiecare copilas care isi va gasi bucuria jocului si a invatarii in acest loc minunat.
Va felicit din tot sufletul pentru ca ati transformat acest vis in realitate si va doresc succes si multe realizari!

Bejenaru Irina:
Pentru noi, Fata din Dafin este locul ideal unde copiii se pot dezvolta si distra in acelasi timp, alaturi de oameni frumosi, cu experienta.
Ne vedem la urmatoarea petrecere si la ateliere!

Stefania Exerescu:
Un loc magic,cu oamenii magici! un loc unde copilul este ca la el acasa(in siguranta si liniste)
Felicitari pentru minunatul eveniment si pentru locatia deosebita!

Daniela Dobre:
Un inceput curajos, cu perspective deosebite pt copii formati excelent educational !
O lume minunata cu jocuri si parfum de poveste !
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Sinca nr. 8
Reper: Bucurestii Noi - langa parculet Izbiceni
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0723.669.539
Persoane de contact: Andreea Gogan
Internet:
Web: www.fatadindafin.ro
facebook.com/FataDinDafinRO
E-mail:  office@fatadindafin.ro

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: