Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Springfield Nursery School

Springfield Nursery

Corneliu Florea:
Only 5 remarks: Very good manager, High quality of services, Friendly persons & teachers, Clean and beautiful place for educations, Good chances for the future of any pupil.

Ruxandra Popescu:
Springfield este locul in care "princhideii" si nu numai, pot gasi o atmosfera placuta si prieteneasca, isi pot face multi prieteni (mici si mari), isi pot desoperi abilitatile, pot testa, aplica, isi lasa in voie ideile si creativitatea. Asemenea Springfield-ului ar trebui sa fie toate gadinitele. In ceea ce o priveste pe doamna White, o recomand ca un profesionist desavarsit in fata careia ne plecam cu admiratie si consideratie. JOS PALARIA! Imi doresc ca baiatul meu in continuare sa intalneasca astfel de dascali minunati, dedicati si plini de entuziasm, care, isi doresc sa schimbe fata invatamantului romanesc. Baiatul meu a invatat cu mare drag limba engleza impruna cu doamna White, motiv pentru care ne dorim si asteptam cu interes formarea grupelor de engleza si pentru cei mari. FELICITARI intregului personal!!!!!

Baran Carmen:
Springfield Language School este startul perfect pentru copiii care vor sa invete intr-un mediu placut. Aici descopera fiecare materie de studiu prin metode de lucru interactive, jocuri creative si activitati inedite. Copiii vin cu drag la Springfield, vin cu entuziam, iar acest lucru este meritul echipei de cadre didactice bine pregatite. Felicitari Sprigfield!

Dana Fulga:
Cei mai buni profesori si un mediu prietenos. Felicitari si mult succes !!!

Roxana Ogrendil:
Three of my kids went to Springfield Afterschool and they attended the English lessons. I consider it a great place for a child to build up the knowledge of English and also to follow the afterschool program.

Mihaela Lucan:
Fiul meu este elevul Springfield Language de 3 ani. Sunt multumita de evolutia lui. Acest lucru s-a dovedit in sustinerea fiecarui examen anual. Va multumim pentru profesionalism si pentru rabdarea cu care ne educati copiii!

Marina Adela:
The best choice for your child!

Roxana Nastase:
Cursurile de engleza aici incep cu zambetul pe buze si tot asa se incheie! Profesionalism la cel mai inalt nivel! O echipa grozava!

Andreea Raducu:
Springfield este locul unde engleza se invata intr-un mediu foarte placut, dar si cu multa seriozitate, iar rezultatele sunt excelente.

Preoteasa Elena:
O profesionista ca d-na Mihaela White nu poate sa conduca decat o scoala axata pe afinitati! E tot ceea ce-si doreste orice parinte si elev!

Irina Kreiker:
Un colectiv extraordinar, implicare totala si rezultate pe masura! Keep up the good work!!!

Adriana Paslaru:
Un loc excelent, plin de caldura si culoare, coordonat de adevarati profesionisti!


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita Springfield Nursery School
TV-GradiniteBucuresti.ro

DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Soltuzului Nr.10, Sector 2, Bucuresti
Cartier: Tei
Punct de reper: langa Parcul Circului
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0721.707.879; 0734.710.573
Persoane de contact: Mihaela Cocias - Director Administrativ - 0721.707.879
Mihaela White - Director Educational - 0734.710.573
Internet:
Web: www.springfieldeducation.ro
facebook.com/educatiaincepecutine
E-mail:  office@springfieldeducation.ro

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: