Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Magica

Gradinita Magica

Diana Acatrini:
Inscrierea lui Andrei, baiatul nostru, la Gradinita Magica a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o in vara anului 2017. Pentru ca la aceasta gradinita a intalnit un colectiv care l-a ajutat sa se dezvolte de la Miss Gianina de care s-a atasat din prima saptamana si care l-a supravegheat discret si cu afectiune in timpul anului si d-na Oli, care ii facea cea mai buna mancare (cum ne-a marturisit la o luna de cand era inscris in gradinita) pana la toate persoanele implicate in educatia copiilor. In plus, Andrei a avut sansa sa-si aleaga o serie de optionale la care a participat cu placere (sah, inot, germana, pictura, mindlab, etc) si care au contribuit la dezvoltarea lui armonioasa. In toate cele aproape 10 luni de grupa mare, Andrei nu ajuns niciodata acasa suparat, trist sau frustat si nu a zis in nicio dimineata ca nu vrea sa mearga la gradinita. Multumim pentru un an care a trecut atat de repede.

Vieru Mihaela:
Sunt un pic emotionata, l-am mutat pe Sasha de la o alta gradinita si totusi fericita ca am gasit o educatoare minunata care iubeste copiii si se ocupa de ei cu multa dedicare si seriozitate, sunt mandra ca o sa ai grija de baietelul meu Elisabeta Andreea. Te pup cu drag si iti multumesc pentru fiecare clipa petrecuta alaturi de cel mic !

Anda Cristina:
O gradinita MAGICA! Dna Maria impreuna cu educatoarele formeaza o echipa minunata, implicata, cu multa grija pentru copii, pt mancare, activitati suplimentare. Mi s-a parut gradinita perfecta pentru fetitele mele, pacat ca timpul a trecut asa rapid !

Mihaela Vasile:
Recomand din tot sufletul! Un copil dificil, retras, care greu isi face prieteni a ajuns sa iubeasca Gradinita Magica. Oamenii sunt deschisi, dedicati , te fac sa te simti ca intr-o familie...simti ca-ti lasi copilul in siguranta. Domneste o stare de bine care se vede pe chipurile copiilor. Multumim !

Raluca Leahu:
O gradinita excelenta, cu o locatie linistita, cu foarte multe activitati interesante, educative si distractive pentru copii, cu o bucatarie sanatoasa si gustoasa, si o comunicare responsabila si eficienta cu parintii! O recomand din toata inima !
TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita Magica
TV-GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita MagicaDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Stefan Mihaileanu, Nr. 33, Sector 2
Reper: Foisorul de Foc, Liceul A.D. Xenopol, Bld. Pache Protopopescu, Bld. Ferdinand, Parcul Izvorul Rece
Numere de telefon: Tel.mobil: 0723.892.378
Persoane de contact: Maria Florescu
Internet:
Web: www.gradinitamagica.ro, http://www.facebook.com/GradinitaMagica
E-mail:  maria.florescu@gradinitamagica.ro

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: