Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Planeta Copiilor - ACREDITATA M.E.N.

Gradinita Planeta Copiilor

Bucur Cristina:
Sunt cele mai minunate educatoare!

Mugur Iacob:
Management focusat pe educatie, disciplina, seriozitate, deschidere pentru feed-back atat sa il primeasca dar si sa il ofere! Avem 3 copii care se dezvolta foarte frumos!!! Cadrele didactice seamana managementului si dau dovada de cunostinte f bune si implicare totala!

Victor Surdu
Respect si responsabilitate !

Irina Iuliana Visoreanu:
Cadrele didactice ofera siguranta desfasurarii unui proces educational de calitate, au un meniu sanatos, colectiv minunat, unde copiii invata, se joaca si se simt ca la ei acasa !

Maria Iacob:
Dedicare, seriozitate, atentie si multa dragoste pentru copiii planetei.

Oana Jucan:
Fetita noastra cea mare merge cu drag la scoala, in clasa I, abia asteapta sa invete lucruri noi in fiecare zi. Am inscris-o la aceasta scoala dupa o experienta neplacuta la o scoala de stat, foarte laudata, in primul semestru al clasei pregatitoare. Diferenta s-a vazut inca din primele zile. Apreciem in mod deosebit faptul ca in clasa sunt putini copii (14, in comparatie cu 33 cati erau la stat ) si invatatoarea se poate ocupa de fiecare in parte. Echipa care lucreaza aici ( doamna director Victorita Sotae, doamna Ionita, Georgeta si Nicoleta Sotae, cadrele didactice si doamnele ingrijitoare, doamnele de la cabinetul medical, doamna psiholog, doamnele care pregatesc masa, soferii care asigura transportul), este de nota 20, se preocupa de dezvoltarea armonioasa a prichindeilor, de confortul si siguranta lor, intr-un cuvant fac tot posibilul ca piticii sa se simta la scoala ca acasa. Dat fiind si timpul petrecut acolo ( programul lung), pot sa spun ca pentru fetita noastra este o a doua familie. Oferta variata de cursuri optionale este iarasi un mare plus: noi am ales impreuna cu fetita cursurile pe care a dorit sa le urmeze si putem spune ca datorita acestora a capatat mai multa incredere in ea si nu mai este timida. Un alt aspect care ne determina sa recomandam aceasta scoala este implicarea si deschiderea doamnei director Victorita Sotae pe care le-am observat de fiecare data cand am dorit sa discutam orice problema. De cate ori am vorbit am simtit dragostea pentru copii, preocuparea pentru binele acestora si faptul ca aceasta scoala nu reprezinta o simpla afacere, ci o chemare si o pasiune de-o viata cum rar mai intalnim in sistemul educational din ziua de azi.
In concluzie, recomandam aceata scoala data fiind experienta noastra, si abia asteptam ca fetita mai mica (4 luni :) sa creasca si sa o inscriem la gradinita Planeta Copiilor

Loredana Sima:
Recomand!!! Copilului meu ii place foarte mult. Personal calificat si cald, iar Dna director o super femeie!

Monica Niculae:
Grija fata de copii, mancare ok, educatoare minunata, activitati foarte frumoase !


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita Planeta Copiilor
TV-GradiniteBucuresti.roDATE DE CONTACT
Adresa: Bd. Uverturii, Strada Gabriela Szabo, nr. 3 - 11, Sector 6
Cartier Militari
Numere de telefon: Tel.fix/Fax: 021/433.02.63
Mobil: 0724.212.970 / 0724.212.948 / 0724.212.887

Persoane de contact: Victorita Sotae - Manager
Internet:
Web: www.gradinitaplanetacopiilor.ro
E-mail:  gradinitaplanetacopiilor@gmail.com
victorita_sotae@yahoo.com
olivia.grigore@planetacopiilor.ro
iulia.nae@planetacopiilor.ro
mihaela.salcieanu@planetacopiilor.com

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: