Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita ANALESIA

ANALESIA Kinderzentrum

Andra Pop:
Alegerea gradinitei este un moment important in viata fiecarei familii, mai ales la primul copil. In cazul nostru ne bucuram ca am avut posibilitatea de a-i cunoaste pe Raluca, Dragos si pe ceilalti membri ai echipei Analesia care ne-au calauzit cu multa empatie in aceasta noua etapa. Am gasit persoane deosebite, cu adevarat preocupate nu numai de evolutia educationala, ci si de starea emotionala a copiilor. Suntem incantati de experienta de pana acum si recunoscatori intregii echipe pentru implicarea de care a dat dovada inca din prima zi. Va dorim mult succes si putere de munca in continuare!
PS: la al doilea copil emotiile nu vor mai fi atat de mari, intrucat suntem siguri ca am gasit locul potrivit.

Ana-Maria Preda:
Dupa 4 ani de colaborare, suntem melancolici pentru ca am incheiat o perioada foarte frumoasa din viata noastra (gradinita), insa recomandam cu cea mai mare caldura Gradinita Analesia!
Este o incantare sa iti vezi copilul dimineata cum abia asteapta sa plece la gradinita, iar seara, cand il revezi sa iti povesteasca cu maxima incantare ce a facut in ziua respectiva. Din punctul meu de vedere, aceasta este dovada suprema prin care eforturile depuse de colectivul Gradinitei Analesia sunt apreciate si concretizate.
Atentia deosebita si implicarea pana la cel mai mic detaliu, mi-au dat intotdeauna siguranta de care aveam nevoie ca sa stiu ca am un copil care este ingrijit perfect si care se bucura de o dezvoltare armonioasa, alaturi de restul comunicatii Analesia.
Nu in ultimul rand, nivelul de pregatire al limbii Germane, este unul foarte ridicat. Am constat de-a lungul timpului cum copiii au acumulat in mod natural si eficient limba, devenind poate chiar principala lor modalitate de comunicare. Copiii vorbesc din proprie initiativa in limba Germana chiar si in afara gradinitei, de fiecare data cand au ocazia, dovedind puternica inradacinare a unei limbi dificile.

Elena Beligan:
Daca as putea oferi mai mult de 5 stele as oferi cu toata inima. O echipa grozava,atat Raluca si Dragos dar si toti cei din staff (educatoare, ingrijitoare) au multa atentie individuala pe copii, comunicare foarte buna cu noi parintii,iar academic vorbind rezultatele au fost exceptionale. Experienta noastra personala este cu un baietel timid care la inceput a “rupt” toate inimile cu jalea cu care plangea si pe care am fost foarte aproape sa-l retragem dar care sub grija, atentia si “aripile” Ralucai, al lui Dragos si a educatoarei a inflorit, iar la grupa mijlocie (dupa 2 ani la Analesia) cand ne-am mutat intr-o tara cu dialect german baietelul nostru a “spart” toate tiparele si a devenit fluent in 2 luni avand deja o baza de limba germana foarte buna. Inca vorbeste cu drag prietenilor despre Analesia,Dragos, “Raluca Mare” si “Raluca Mica” (educatoarea lui) si cred ca acest lucru este cel mai important review.

Sasha S.:
Avem ambii copiii acolo si cred ca asta este deja ca o recomandare (nu sunt gemeni :-)). Am ales gradinita in primul rand pentru limba, ne doream sa cunoasca o limba straina care este mai putin facil de invatat mai tarziu in viata. Toata echipa formata la Analesia este foarte bine pregatita in privinta limbii dar si a metodelor…si ce imi place cel mai mult este ca se adapteaza si pe stilul copiilor. Nu aplica o metoda si atat, mai ales daca vad ca nu da rezultate. Un alt motiv pentru care am ales gradinita Analesia este acela ca este o gradinita cu o delicatete si o decenta pe care nu o vedeam in alte locuri. Chiar si prin modul de organizare a claselor (vizual) si a decoratiunilor cat si din perspectiva discursurilor educatorilor.
Le urez succes in continuare in lupta demna cu sistemele de stat!!

Alina Valeanu:
Recomandam echipa Analesia si suntem foarte multumiti atat de modalitatea de abordare, stilul de lucru, cat si de rezultate.
Baiatul nostru de 8 ani a inceput cursurile gradinitei Analesia inca de cand avea aproape 3 ani, apoi a continuat sa mearga la after school-ul organizat de aceiasi oameni dedicati, iar in prezent este in clasa a doua. Si-a facut prieteni cu care are o relatie foarte stransa si frumoasa.
Echipa de la Analesia este serioasa, preocupata de insusirea cat mai multor cunostinte, lucrand in permanenta cu copiii pentru a asimila la un nivel de excelenta atat cunostintele de limba germana cat si materia scolara predata, pentru a acoperi nevoia de miscare si socializare a copiilor, dar sa le dezvolte in acelasi timp curiozitatea prin organizarea de cursuri optionale adaptate varstei si aptitudinilor copiilor.
Faptul ca dupa orele de scoala si pana la ora preluarii de la after school nu avem niciun fel de griji este cel mai bun lucru pentru un parinte. Multumim!

Cristina Gorgonetu:
Limba germana la ea acasa ! Un loc minunat unde se simte "aroma" traditiei....

Laura Popovici:
Un colectiv deosebit, implicat activ in dezvoltarea si educatia copiilor.


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Paris, nr. 57, sector 1
Reper: zona Dorobanti
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0741.332.222; 0741.332.226
Persoane de contact: Dragos Uta; Raluca Uta
Internet:
Web: www.analesia.ro
facebook.com/Gradinita.Analesia
E-mail:  contact@analesia.ro

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: