Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Schnuffelgarten

Schnuffelgarten

Alina R:
L-am avut pe baietelul cel mare de la un an jumate acolo. Personalul este foarte implicat, au facut ore de germana si engleza, activitati extra/optionale cum ar fi inot, dans etc. Directoarea este foarte dedicata, organizeaza excursii, tabere, vizite la muzee, fabrici de diverse (dulciuri, ciocolata), tabere urbane etc. Au sistem video si poti monitoriza copilul prin aplicatie, microbuze proprii cu care asigura si transport, mancarea este buna si diversa. Per total, D a facut progrese rapid, iar eu am stat mereu linistita, stiind ca e pe maini bune, l-am lasat la munte, la sanius de la 3 ani etc. Acum e la stat, findca mai avem una bucata bebe in dotare, insa pe perioada vacantei l-am dus din nou la Schnuffel si e foarte fericit.

Diana Radoi:
Ma bucur ca am venit la Schnuffel la recomandarea colegei mele. Fetita mea evolueaza extraordinar de bine si sunt sigura ca voi sunteti cauza. Stie toate cantecelele si imi povesteste tot. Imi spune mereu ca "o bieste Ana" si "Ana cu masina o bieste" ( adica iubeste :-) ). Nu ca sunt multumita, sunt foarte multumita. Nu ma asteptam sa nu am nicio problema cu alergiile ei. Nu ma asteptam sa tineti cont de retetele sugerate pt ea. Multumesc mult !

Natasa Sonia:
Cea mai buna decizie pe care am luat-o! Imi las copilul aici linistita in fiecare zi si stiu ca e pe maini bune.
Acomodarea a durat foarte putin, in conditiile in care nu a mai stat cu nimeni in afara de mine pana atunci (a inceput la 1a5l). A plans in prima zi pana la 10, dar mereu tinut in brate de educatoare, si apoi cateva zile doar atunci cand il lasam. Acum plange cand nu il duc!!
Nu l-am luat niciodata bolnav de aici. A racit de 2 ori de cand a inceput, dar cu mine in parc :-))
Toate doamnele cu care are contact in timpul zilei sunt extrem de placute si, de cate ori am avut vreo cerinta, mi-au facut pe plac.
In plus fac foarte multe activitati si evenimente, atat in gradinita cat si in deplasare, si invata multe. Mereu ma surprinde cand imi arata ca stie sa se spele pe maini singur, sau cuvinte noi, etc.
Pe scurt, nota 10+ :-)

Pavel Ioana Alexandra:
Increderea, pasiunea, si daruirea personalului fata de copiii nostri, se poate privi prin ochii micutilor care vin cu drag si bucurie in fiecare zi la gradi...de aici satisfactia noastra si siguranta ca cei mici sunt in locul potrivit...fara doar si poate recomand cu incredere !! Felicitari doamnei Director pentru tot ce a construit in cei 10 ani de Scnuffel !!

Roxana Seceleanu:
Pe fetele copiilor se vede fericire, bucurie si pentru asta trebuue sa va multumesc voua, celor mari, care sunteti alaturi de ei...pentru munca, grija si daruirea voastra!!! Va multumesc pentru tot!!!

Mocanu Dorina:
Multumim pentru Dedicatie, implicare si rabdare ... si mai ales pentru atentia si dragostea fata de copiii nostri. Va apreciem mult!

RABANCA Ovidiu:
Ati dat dovada de seriozitate si profesionalism. In plus se vede clar ca va plac copiii si faceti totul pentru ei. Va multumim mult!

Ulan Oana:
Cea mai frumoasa tabara in care a mers Matei. Bravo copii si felicitari echipei care le-a fost alaturi! Multumim!!! Asteptam urmatoarea tabara!

Nedelea Elena:
Una dintre cele mai frumoase tabere ne-a lasat in suflet o multime de amintiri de neuitat si o mare dorinta pentru alte tabere Schnuffel la fel de reusite! Felicitari echipei Schnuffel!

Radulescu Madalina:
Copiii sunt foarte bine ingrijiti. Toti sunt in aceeasi masura implicati in activitatile zilnice. Suntem foarte multumiti de vocabularul si notiunile copilului nostru dobandite la Schnuffelgarten. Felicitari cadrelor didactice!

Eugenia V:
Au grija de copilul meu ca si cand este al lor. Tot Personalul este foarte grijuliu si atent cu toti copiii. Clasele sunt mereu aerisite si curate si luminoase.
Aparatele de sterilizat aerul sunt super eficiente. Noi nu am racit decat o data - usor, de la intrarea in gradi :)

Ana Maria H:
Acomodarea a fost usoara, pentru ca a fost rasfatat si ingrijit din prima zi. Plange cand vin sa il iau de la gradi seara. :) A devenit foarte ordonat si a inceput sa isi stranga si jucariile din camera lui. Ma bucur mult ca ies foarte mult afara, fac scurte excursii si vizite... ii plimba peste tot... :-)


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita SchnuffelgartenTV-GradiniteBucuresti.ro&Schnuffelgarten.jpgDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Marasesti nr. 33 - Cresa & Gradinita - Otopeni
Str. Mitr. Varlaam 29 - Gradinita Autorizata
Str. Maicanesti nr. 59A, sector 1 - Cresa
Str. Ciresoaia 45 - Afterschool 1
Str. Siret 35 - Afterschool 2
Intr. Setrarului 8 - Afterschool 3
Str. Paharnicului 23 - Afterschool 4
Numere de telefon: Tel.mobil: 0770.317.894
Persoane de contact: Manager - Raluca Serban
Internet:
Web: www.schnuffelgarten.ro
E-mail:  ralucaserban.edu@gmail.comv

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: