Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Kids’ World Nursery School

Gradinita Kids’ World Nursery School

Prima incercare de a o duce pe fata noastra la o gradinita a fost un esec: plangea mult si cand o duceam, si cand o luam, se trezea de multe ori noaptea si se comporta ciudat acasa. Am renuntat, si dupa 2 luni am venit la Gradinita Kids’ World Nursery School. Prima zi a coincis cu prima zi in noul sediu, si totul a decurs foarte bine. A trecut deja o luna, iar fetita merge razand la "gradi" si este vesala cand o luam! Suntem convinsi ca diferenta principala este personalul cald si atent la nevoile copiilor.
Gradinita are o curte mare, unde copii se joaca in fiecare zi in care vremea o permite.

O zi buna,
Alex Badulescu

As a British citizen and father in Romania, I am very happy about our choice of nursery school that operates under the British curriculum for my son. Classes in English helps to advance the International Language and gives Philip endorsement of the importance of fluent English in his future international life.
The British curriculum is also a more developed system than many counties. The daily reports, photos and parental updates on progress meet the highest standards of child education and parental confidence.
My son has developed enormously within this nursery that provides a scientific yet fun approach to learning. My son is always happy to go to nursery as he enjoys it and he learns something every day. Facilities are above average in the general community, yet the cost is not so penal.
I would recommend this nursery to any nationality who wants his children to be prepared for an International World.
The most important investment in your life is to your children at a very young age. It carries forward for the rest of their lives.

Sincerest regards,
Dr. Stan. P. Dunlop

Esti parinte si a venit momentul sa alegi gradinita perfecta, atat pentru copilul tau cat si pentru tine. Cauti, vizitezi cat poti de multe si in final te decizi. Vine prima zi de gradinita si pleci de langa copilul tau cu inima stransa, nefiind inca sigur daca ai facut alegerea cea mai buna sau nu. Asa se intampla acum sapte ani, cand Andrei a trecut pragul Gradinitei Kids’ World Nursery School. Cu fiecare zi petrecuta in Kids’ World Nursery School, ne dadeam insa seama ca a fost alegerea potrivita. Pasiunea si daruirea pe care o vazusem din prima clipa la Miss Nicoleta, am regasit-o apoi la fiecare din invatatoarele pe care Andrei le-a avut de la an la an, la fiecare din profesoarele pe care le-a avut la cluburile de muzica, de pian, de dans sau de teatru. Si acum ne amintim atat de des de momentele minunate pe care Andrei le-a petrecut din prima pana in ultima zi de Gradinita la Kids’ World Nursery School. Si de fiecare data spunem: Da, Gradinita Kids’ World Nursery School a fost alegerea perfecta, atat pentru Andrei cat si pentru noi! Andrei are numai amintiri minunate de la gradinita si noi la fel. Multumirile si recunostinta noasta, pentru Miss Nicoleta si toti oamenii extraordinari pe care i-am intalnit aici, nu pot fi exprimate in cuvinte. Andrei a devenit ceea ce este astazi si datorita Dvs!

MULTUMIM TUTUROR!
Anda State
DATE DE CONTACT
Adresa: Intrarea Sectorului, nr. 10, sector 3
Cartier: Piata Muncii
Reper: Metrou P-ta Muncii, Bd. Basarabia
Numere de telefon: Tel.fix: 021.32.08.099
Tel.mobil: 0771.242.641
Persoane de contact: Nicoleta Popescu - Manager
Internet:
Web: www.kwns.ro
facebook.com/GradinitaLumeaCopiilor
E-mail:  office@kwns.ro

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: