Gradinite - cu profil Sportiv
Gradinita Planeta Copiilor - Complex Sportiv 2000

Gradinita Planeta Copiilor

Gradinita are o suprafata totala de 1750 mp, din care 750 mp construiti si 1000 mp spatiu de joaca in aer liber. 
Gradinita este dotata cu sali de clasa si mobilier adecvat, televizoare si dvd-uri in fiecare clasa, sala de mese, cabinet medical, unde avem asistent medical cu program prelungit in fiecare zi si un medic pentru copii, de doua ori pe saptamana. 
In cadrul gradinitei lucram numai cu personal calificat pentru copii, avem programe educationale, activitati speciale, optionale (engleza, engleza muzicala, germana, informatica, pian, pictura, dans sportiv, gimnastica ritmica, balet, tenis, inot, aikido, arte martiale, dezvoltare personala, consiliere psihologica). 
De asemenea, organizam activitati extrascolare: iesiri la teatru, circ, muzee, gradina botanica, gradina zoologica, ferma animalelor, opera comica pentru copii, excursii, tabere etc .
Un lucru foarte important pentru copiii gradinitei este faptul ca le cream facilitati la tenis si inot, sporturi care se practica de la stadiul de initiere pana la cel de performanta in cadrul Complexului Sportiv 2000 din care face parte si gradinita. 
Asiguram transport optional - contra cost - pentru copii.
La gradinita Planeta Copiilor se fac inscrieri pentru grupele: mini ( 2 - 3 ani ), mica ( 3 - 4 ani ), mijlocie ( 4 - 5 ani ), mare ( 5 - 6 ani ).Complex Sportiv 2000 - un loc de vis pentru copiii care vor sa faca sport: TENIS & INOT !
Acest complex sportiv dedicat tenisului si inotului a fost conceput si realizat dupa toate regulile impuse de standardele internationale in vigoare. In acest fel s-au creat rapid conditii autentice atat pentru sportul de performanta cat si pentru cel de agrement.
Complexul beneficiaza de 11 terenuri de tenis si un bazin de inot acoperit. Din cele 11 terenuri, 10 dintre ele sunt in aer liber, 1 pe suprafata sintetica (sportex) si care se gaseste intr-o frumoasa sala amenajata in concordanta cu reglementarile Federatiei Internationale de Tenis. Din terenurile in aer liber, 8 sunt pe zgura si 2 pe suprafata sintetica. Iarna, trei terenuri pe zgura si cele doua pe suprafata sintetica sunt acoperite de baloane moderne ceea ce face ca activitatea in club sa se desfasoare in cele mai bune conditii pe tot parcursul anului.
Orar de functionare: Luni-Vineri: 7-23; Sambata-Duminica: 8-23

complex2000

TV-GradiniteBucuresti.roDATE DE CONTACT
Adresa: Bd. Uverturii, Strada Gabriela Szabo, nr. 3 - 11
Cartier: Militari
Sector 6 - Bucuresti
Numere de telefon: Tel.fix/Fax: 021/433.02.63
Mobil: 0724.212.970 / 0724.212.948 / 0724.212.887

Persoane de contact: Victorita Sotae - Manager
Nicoleta Sotae - Asistent Manager
Internet:
Web: www.gradinitaplanetacopiilor.ro
E-mail:  gradinitaplanetacopiilor@gmail.com
victorita_sotae@yahoo.com
nicoleta_sotae@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: