Gradinite - predare metoda Montessori
Gradinita Livada cu copii

Gradinita Livada cu copii

In Centrul educational de inspiratie Montessori Livada lucram cu copii de varsta prescolara. Raspundem nevoilor acestora printr-o abordare educationala consecventa, un spatiu emotional cald, libertate de miscare, astfel incat centrul nostru sa fie spatiu de manifestare al acestei minunatii care este copilaria, al acestei extraordinare puteri de absorbtie care pune bazele viitorului adult.

Avem 3 directii principale in lucrul nostru cu copiii:

  • Respectarea pedagogiei Montessori. Aplicam pedagogia Montessori, pentru a oferi copiilor cadrul pentru o dezvoltare in ritmul propriu, astfel incat copilul sa descopere in sine izvorul motivational al propriilor actiuni, achizitie care il va insoti pe parcursul intregii vieti.

Luam in serios copilul si lucrul cu acesta, consideram ca timpul petrecut de copii in gradinita constituie o caramida importanta pentru ca fiecare din ei sa devina un adult integru, devotat valorilor morale si spirituale.
Pedagogia Montessori incurajeaza libertatea, ca un factor indispensabil al responsabilitatii.

  • Respectarea unui regim de viata cat mai aproape de unul natural, din care sa nu lipseasca joaca zilnica in aer liber, aerisirea incaperilor, hrana curata, respectarea normelor de temperatura si umiditate a aerului din interior asa cum sunt ele afirmate de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Incurajam concepte precum acela de “calire”, considerand o componenta importanta a activitatii noastre facilitarea adaptarii la conditiile de mediu printr-un program in acest sens.

  • Intemeierea in traditia ortodoxa si in valorile morale ale credintei crestine, precum si familiarizarea cu unele elemente traditionale romanesti. Consideram ca aceste aspecte ofera copilului stabilitatea cunoasterii propriilor radacini, si chei de a se intelege pe sine insusi.

Pingu’s English
Pingu's English este un curs de limba engleza adresat copiilor intre 3 si 8 ani. Cursul Pingu's English a fost creat de Compania Linguaphone din Marea Britanie, companie cu o experienta de peste 100 de ani in elaborarea cursurilor de limba engleza pentru copii si adulti.

Program si Tarife

Program scurt 7:30-12:30 (fara masa de pranz) = 900 ron
Program mediu 7:30-13:30 (pranzul inclus) = 1050 ron
Program extins 7:30-16:30 = 1250 ron
Program lung 7:30-18:30 = 1350 ron

Grupe:
Pedagogia Montessori prevede grupe mixte de varsta. In centrul nostru educational primim copii incepand cu 1 an si 8 luni.

Meniul nostru este elaborat impreuna cu medicul specialist in nutritie si vizeaza principii de alimentatie sanatoasa, cat mai naturala, echilibrata si diversificata.

  • Evitam produsele rafinate precum faina alba, uleiul si zaharul, in favoarea fainii integrale, a uleiului presat la rece si a zaharului brut. Sunt excluse din meniu prajelile si carnea de pui de crescatorie.
  • Evitam combinatiile greu digerabile precum cea intre fibre si proteine sau intre lactate si carne.
  • Copiii sunt serviti cu limonada cu miere inainte de masa cu jumatate de ora, astfel incat sa evitam situatiile in care copilul solicita apa in timpul mesei, ceea ce ar duce la diluarea sucurilor gastrice si ingreunarea procesului digestiv.
  • Folosim lactate integrale de capra.
In decursul unei saptamani copiii sunt serviti o zi cu peste (de obicei luni), o zi cu carne alba (de obicei marti), o zi cu carne rosie (de obicei joi).
TV-GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Toamnei, nr. 76-78
Reper: Piata Gemeni, Liceul Cantemir, Bb. Dacia, Str. Mihai Eminescu
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0757.467.127; 0721. 204.642
Persoane de contact: Iulia Dumitrache
Internet:
Web: www.livadacucopii.ro
E-mail:  centrul@livadacucopii.ro

Recomandati aceasta pagina: