Gradinite - predare in limba Engleza
Gradinita Apple Tree Kindergarten

Apple Tree Kindergarten

Doar cat de sus ma intind pot sa cresc, doar cat de departe caut pot sa merg, doar cat de adanc privesc pot sa vad, doar cat de mult visez pot sa fiu.
(Karen Raven)

La Apple Tree Kindergarten punem accent pe stimularea creativitatii si a independentei copilului, prin servicii educationale complexe, gandite pentru dezvoltarea pe plan motric, cognitiv, emotional si social.

Cu totii ne dorim copii destepti, sociabili, increzatori si primul pas pentru asta este ca ei sa fie fericiti, sa se simta apreciati, ocrotiti si respectati. Astfel, avand aceasta baza, putem adauga cunostinte, reguli, abilitati de comunicare, stiinta si incredere in fortele proprii.

Spectrul foarte larg al serviciilor educationale oferite de Apple Tree Kindergarten este gandit asa incat fiecare copil sa se integreze cat mai armonios in cadrul scolar si, mai ales, in societate. Dorim sa ii responsabilizam timpuriu, astfel incat sa inteleaga ca sunt o mica parte dintr-o lume mai mare (familie, comunitate, etc.), in armonie cu mediul inconjurator. O lume in care orice gest sau actiune ii afecteaza pe ceilalti si invers.

Echipa: coordonator de grupa, profesor engleza, profesor germana, profesor educatie fizica, profesor educatie muzicala,  2 asistente medicale, 3 supraveghetoare+ingrijitoare, psiholog, logoped.
Limbi straine predate: engleza, germana, grupa intensiv germana/intensiv engleza (5 ore engleza, 2 ore germana ). Toate orele de limbi straine sunt incluse in oferta educationala.

Cursuri optionale: baschet (inclus in oferta educationala pentru grupa mare), inot, tenis, pian, robotica Mind-Lab, dans, aikido, sah.

Gradinita autorizata, prin Ordinul de ministru, nr. 5103/26.08.2021.

Apple Tree Afterschool se adreseaza copiilor din ciclul primar, reprezinta o solutie pentru parintii activi si totodata o modalitate de a creste calitatea educatiei pe care micutii o primesc in cadrul orelor standard de curs. Beneficiile in plan social si psihologic ale activitatilor din cadrul Apple Tree Afterschool sunt numeroase, furnizandu-le copiilor o optiune distractiva de a invata, de a-si dezvolta talentele si aptitudinile si de a-si spori increderea in fortele proprii.

Avand in vedere aria extinsa de activitati, nu intotdeauna disponibile pe parcursul unei zile traditionale de scoala, acest program le ofera copiilor o multime de oportunitati de dezvoltare personala. Ei pot alege activitati noi sau aprofundarea celor incepute in timpul orelor de curs, limitate ca timp.

Pe langa sporirea performantei scolare, copiii care participa la astfel de programe manifesta un interes sporit pentru lectura, dezvolta noi abilitati si interese, sunt mai implicati in timpul orelor de curs de la scoala, isi fac temele intr-un timp mai scurt si mai bine.

La Apple Tree Afterschool asiguram preluarea copiilor de la scoala, masa de pranz in sistem catering, studiul a doua limbi straine (engleza, germana), efectuarea temelor sub supravegherea unui profesor pentru invatamantul primar, club de lectura, matematica distractiva, dezvoltare personala, activitati optionale.

Programul educational cuprinde:
- efectuarea temelor (consolidari)
- 2 ore de limba engleza
- 2 ore de limba germana
- o ora de dezvoltare personala saptamanal


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita Apple Tree Kindergarten
TV-GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita Apple Tree KindergartenDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Maicanesti, nr. 22, sector 1
Cartier: Bucurestii Noi
Reper: vis-a-vis de parcul Bazilescu
Numere de telefon: Tel.fix: 021 330 20 11
Tel.mobil: 0756 151 434
Internet:
Web: www.gradinitaappletree.ro
E-mail:  gradinita.apple.tree@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: