Gradinite - predare in limba Engleza
Gradinita PNPP Fecioara Maria 2 - Acreditata de Ministerul Educatiei

CEFM

Perioada prescolara reprezinta poate cea mai importanta etapa din viata unui copil; este o etapa caracterizata de o intensa dezvoltare psihica, este perioada in care copiii incep sa constientizeze tot mai mult mediul in care traiesc, isi contureaza mai bine dorintele, asteptarile si nevoile, este perioada schimbarilor semnificative, nu doar fizice, ci si mentale si emotionale.
Desi aparent este un interval de timp in care copiii nu fac nimic altceva decat sa se joace, chiar acest joc este de o importanta majora. Prin intermediul jocului copiii isi dezvolta abilitatile cognitive si invata noi modalitati de interactiune sociala.
Institutia noastra sustine evolutia copilului, oferind acestuia posibilitatea de a invata si de a se dezvolta in concordanta cu particularitatile sale individuale si in functie de cerintele actuale si viitoare ale societatii.
Bazandu-ne pe vasta experienta a echipei noastre in domeniul educatiei si avand ca scop pregatirea copilului pentru viata, in cadrul activitatilor desfasurate vom urmari permanent dezvoltarea motivatiei pentru cunoastere, cultivarea independentei gandirii, a spontaneitatii, creativitatii si a increderii in fortele proprii.
Pe intreg parcursul activitatii noastre dorim sa promovam o permanenta si fructuoasa colaborare intre copii, parinti si cadre didactice. Impreuna vom realiza o minunata calatorie in lumea cunoasterii, bucurandu-ne de fiecare noua experienta, de fiecare moment ce va contribui la dezvoltarea intelectuala si emotionala a fiecarui copil.

Oferta educationala (toate serviciile sunt incluse in taxa):
- program educational conform normelor metodologice ale Ministerului Educatiei si Cercetarii
- domeniul estetic si creativ – muzica, activitati artistico-plastice, drama, euritmie;
- domeniul om si societate – capacitatea de relationare / socializare si dezvoltare emotionala;
- domeniul limba si comunicare – dezvoltarea comunicarii, a abilitatii de a descifra mesajul, initiere in universul literar;
- domeniul stiinte - domeniul matematic prin intermediul experientelor practice sau a jocurilor dirijate cu materiale, intelegerea naturii prin observari, experimente, lucrari practice;
- domeniul psiho-motric - coordonarea si controlul miscarilor corporale, mobilitatea generala si rezistenta fizica, abilitati motorii si de manipulare de finete.
- pregatirea pentru scoala (dictie, antrenament grafic, logica si perspicacitate, club de lectura)
- limba engleza intensiv (zilnic o activitate de limba engleza)
- limba germana ( 2 sedinte saptamanal ) incepand cu grupa mijlocie
- curs de dans in parteneriat cu Scoala de dans “Mihai Petre”
- ateliere de arte plastice (origami, tangram, modelaj, pictura, arta florala)
- curs de dezvoltare personala (potrivit varstei copilului)
- curs de muzica vocala

Calitate in invatamant:
• Imobil modern, dotat cu sali specifice pentru activitatile desfasurate (sali de clasa, sala de mese, spatiu pentru odihna si relaxare, curte 250 mp)
• Baza materiala atractiva si performanta
• Climat educational motivant
• Personal didactic calificat si cu experienta:
Director invatamant prescolar, profesor limba engleza.
Personal medical: medic pediatru, asistenta medicala.
Profesori optionale calificati
• Activitate instructiv educativa de calitate
• Meniu sanatos, elaborat de medicul pediatru in functie de necesitatile copiilor (mic dejun, gustare de fructe, pranz, gustari);
• Oferta educationala diversificata (club de lectura, club de cultura generala, arte, teatru, vizionarea unor filme - artistice/documentare, plimbari in aer liber, excursii, tabere, vizionari spectacole, vizite la Gradina Zoologica, Gradina Botanica, Ferma Animalelor, muzee, etc.)
• Permanenta colaborare cu parintii
• Bucatarie proprie
• Prezentare saptamanala a activitatilor instructiv-educative desfasurate in gradinita

Evenimente:
Activitati extracurriculare (spectacole de teatru,spectacole de circ, vizite la Gradina Zoologica, Gradina Botanica, Ferma Animalelor, muzee)
Spectacole si serbari vor fi organizate pentru a marca evenimentele importante din timpul anului (Halloween Party, Serbare de Craciun, Ziua mamei, Incondeiem oua de Paste, Carnavalul veseliei (1 iunie), Serbarea de sfarsit de an scolar (iunie).
Actiuni umanitare in parteneriat cu alte institutii de invatamant particular si de stat, in vederea ajutorarii copiilor defavorizati.
Petreceri de aniversare a zilei de nastere pentru copiii inscrisi in gradinita.

Oportunitati:
Prin cabinetul psihopedagogic al Centrului Educational “Fecioara Maria” copiii vor beneficia de evaluari periodice si asistenta psihopedagogica, urmarindu-se permanent dezvoltarea personala a fiecarui copil, potrivit varstei.
Organizarea sedintelor de logopedie (terapia limbajului).
In parteneriat cu Federatia Romana de Sah, in cadrul Centrului Educational Feciora Maria se organizeaza cursuri de sah pentru copii (cursuri de initiere si cursuri de performanta).
In parteneriat cu Clubul Aikido Budo, sub indrumarea domnului Nicolae Mitu (sensei - 4 dan Aikido Aikikai) se organizeaza cursuri de aikido pentru copii.
In parteneriat cu Bucharest Sport Club, se organizeaza cursuri de inot. Antrenorii si instructorii sunt responsabili pentru dezvoltarea si punerea in practica a programelor si lectiilor de inot pentru orice nivel, in locatii moderne, potrivite varstei copiilor.

Pentru inscrierea celui de-al doilea copil dintr-o familie se ofera 5% reducere.

Va asteptam!

INFORMATII

Autorizare / Acreditare:
Autorizare prin Ordin Ministru Nr. 5834/ 28.11.2016.

Orar:
Centrul dispune de un program adaptat si anume :
- program A - 8.00 - 13.00
- program B - 8.00 - 19.00

Tarife:
program A (8:00- 13:00): 2.100 lei
program B (8:00- 19:00): 2.400 lei

Spatiul gradinitei:
Imobil modern, dotat cu sali specifice pentru activitatile desfasurate (sali de clasa, sala de mese, spatiu pentru odihna si relaxare);

Grupele de copii:
Grupa baby (1,6-2,5 ani)
Grupa mica
Grupa mijlocie
Grupa mare

Alimentatie: Bucatarie proprie. Meniu variat si sanatos, elaborat de medicul pediatru in functie de necesitatile copiilor;

Program de somn: 13.30 - 15.30

Vacante: Gradinita este deschisa pe tot parcursul anului, cu exceptia perioadelor de Craciun si Pasti.


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Centrul Educational Fecioara Maria !
TV-GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Eufrosina Popescu nr. 30
Cartier: Dristor
Reper: Zona Baba Novac - Titan
Numere de telefon: Tel.mobil : 0799.741.474
Persoane de contact: Maria Dumitrascu | secretariat
Internet:
Web: www.cedfecioaramaria.ro
E-mail:  cedfecioaramaria@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: