Gradinite - predare in limba Engleza
Gradinita & Scoala Monterra

Gradinita Monterra

Monterra. Construim o comunitate Montessori

Infiintata in 2010, Monterra este o scoala si gradinita Montessori ce ofera un program educational integrat si complet, bazat pe principii Montessori, acoperind 3 niveluri de invatamant: anteprescolar, prescolar si primar (autorizate de Ministerul Educatiei Nationale). Oferim pedagogie Montessori autentica, abordare personalizata pentru fiecare copil in parte (in functie de nevoile si interesele sale) si un mediu de lucru primitor, securizant si stimulant pentru copil. Cadrele didactice au cursuri AMI (Association Montessori Internationale) de cel mai inalt nivel si intreaga echipa este instruita in metoda ESPERE de comunicare, pentru a construi relatii sanatoase cu cei din jur.

La Monterra copilul se afla in centrul activitatii noastre iar in relatia cu el nu folosim recompense sau pedepse, transmitem mesaje pozitive si cultivam relatiile bazate pe prietenie, incredere si respect reciproc. Pentru noi educatia este un parteneriat (Monterra – Parinti – Actori Sociali), avand Copilul in centru, in care toate partile implicate contribuie la construirea unui proces de educatie care sa le ofere copiilor sansa unei dezvoltari naturale spre implinirea potentialului uman imens al fiecaruia. Clientii nostri sunt parintii iar beneficiarul real si final al serviciilor noastre este Copilul.

Limba engleza:
Activitatea de limba engleza la fiecare grupa este inclusa in programul standard si isi propune sa obisnuiasca copilul cu sunetul limbii, sa il ajute sa-si insuseasca un minim de vocabular si conversatie, toate acestea realizandu-se prin jocuri, povesti, cantece cu actiuni, lucru manual si jocuri de rol. Materialele folosite sunt adaptate varstei, copilul invatand prin joc – el este liber sa participe, sa se joace, sa se distreze, invatand de multe ori fara sa isi dea seama.

Programa. In Monterra se respecta programa Montessori aprobata in Romania (Montessori, ca alternativa educationala recunoscuta in Romania, are propriul Curriculum 3-6 ani si 6-12 ani, aprobat prin Ordinul Ministrului nr 6142/1.11.2011, care urmeaza standardul Montessori international. Conform curriculumului Montessori pentru 3-6 ani, intreaga programa scolara este acoperita prin urmatoarele arii curriculare: Viata practica, Senzorial, Matematica, Limbaj, Stiinte si activitati culturale. Programa poate fi completata cu discipline complementare, la decizia Monterra, in limita orelor prevazute in programa cadru pe fiecare an de studiu. La Monterra oferim:

  • zilnic trei ore de lucru individual cu materiale autorizate Montessori
  • limba engleza inclusa in programul standard
  • activitati de grup (Circle time) in cadrul carora desfasuram lectii de gratie si curtoazie, jocuri distractive cu rol in dezvoltarea limbajului si a cunostintelor despre lumea ce ne inconjoara, citim carti de povesti sau enciclopedii, invatam cantece si poezii etc.

Cluburile Monterra:
In Monterra curriculumul Montessori este completat cu optionale extracurriculare ce urmaresc sa intregeasca dezvoltarea emotionala, sociala si cognitiva a copilului. Acestea sunt stabilite in parteneriat cu parintii. Principiile noastre in organizarea Cluburilor Monterra sunt:

  • Lucrul cu profesionisti si oameni cu talent autentic in a atrage copilul in activitate
  • Profesori colaboratori in acord cu valorile si principiile noastre de educatie
  • Captarea interesului copiilor si crearea unor “pasiuni” durabile

TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita & Scoala Monterra !
TV-GradiniteBucuresti.roDATE DE CONTACT
Adresa: Sediul Monterra 2: Strada Vasile Lascar, nr. 87, Sector 2, Bucuresti.
Cartier: Stefan cel Mare
Reper: piata Gemeni, bulevardul Dacia/ Tunari, la o distanta de 10 minute de mers pe jos de Parcul Ioanid si Parcul Gradina Icoanei.
Numere de telefon: Tel.fix: 021.252.03.07
Tel.mobil: 0751.067.279
Persoane de contact: Trifu Anca
Internet:
Web: www.scoalamonterra.ro
Blog: www.aicicrescmontessori.ro/blog
E-mail:  contact@aicicrescmontessori.ro

Recomandati aceasta pagina: