Gradinite - predare in limba Engleza
Gradinita Micul Lord

MICUL LORD

Filosofia noastra educationala presupune a le oferi copiilor cadrul necesar exprimarii libere a creativitatii lor, respectandu-le particularitatile individuale, intr-un program instructiv-educativ de calitate, in conformitate cu cerintele si normele europene.

Suntem incredintati de rolul nostru in a-i pregati pe copii pentru o lume a demnitatii, a cunoasterii de sine, a respectului fata de semeni si a solidaritatii umane.
Copiii nostri au nevoie de modele umane, care sa-i indrume  astfel incat sa traiasca echilibrat si armonios, pentru a le asigura premisele unei vieti de succes.
Menirea noastra ca parinti si ca dascali este aceea de a oferi copiilor nostri dragoste neconditionata, de a-i sprijini in zborul lor catre viata si cunoastere. Pentru a se putea afirma ei au nevoie permanent de un climat de incredere, de pretuire a ceea ce ei sunt adevarate daruri divine.

" Copilul este o carte in care citim si in care noi trebuie sa scriem "
P. Rosegger

Gradinita Micul Lord pune la dispozitia copiilor un spatiu generos, dotat cu sali moderne si spatioase, ce dispun de o gama variata de materiale didactice, aparatura audio-video, jocuri si jucarii menite sa faciliteze accesul copiilor la informatie intr-o maniera cat mai atractiva.

Cadrele didactice bine pregatite, entuziaste sunt dispuse sa ofere o instructie si o educatie de calitate in conformitate cu cerintele educatiei moderne.

Scopul principal al gradinitei este socializarea, educarea si pregatirea copiilor intr-un mediu educational cat mai atractiv, cultivandu-le aptitudinile si formandu-le deprinderi necesare integrarii in societate.

Gradinita Micul Lord este autorizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului conform Ordinului Ministrului nr.5373 / 18.09.2008.
Activitatile instructiv-educative sunt in conformitate cu Curriculum-ul  National  si cu Programa  pentru  gradinitele de copii.
Gradinita ofera un program intensiv de limba engleza,  adaptat particularitatilor de varsta, accentul activitatii fiind pus pe joc si conversatie.


DATE DE CONTACT
Adresa: SEDIUL I: Str. Petre Ispirescu Nr. 54B
Reper: langa casieria Electrica
Sector: 5

SEDIUL II: Str. Lespezi Nr. 4
Reper: langa cofetaria Georgi
Sector: 5

SEDIU III (After School) : Str. Vasile Dumitrescu, nr. 6A - Vila 53
Reper: Policlinica Malcoci, Liceul Bolintineanu
Numere de telefon: Tel. mobil:
Reteaua Vodafone: 0730.093.603;
Reteaua Cosmote: 0788.372.651
Persoane de contact: Director Troncea-Sandu Mihaela
Internet:
Web: www.micul-lord.ro
E-mail:  micul_lordy@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: