Gradinite - predare in limba Engleza
Gradinita Lumea Copiilor

Gradinita Lumea Copiilor

Gradinita Lumea Copiilor - membru British Council din 2018: in urma parteneriatului de 3 ani cu British Council si a rezultatelor extraordinare la examenele YLE (Young Learners of English) ale copiilor care frecventeaza cursurile Cambridge, am fost premiati de British Council cu aceasta recunoastere.

British-Council

Gradinita LUMEA COPIILOR este gradinita ideala pentru parintii care vor ce este mai bun pentru copilul lor. Ne dorim sa transformam procesul de invatare intr-o experienta atractiva si provocatoare si sa punem in valoare importanta invatarii prin joc. Suntem autorizati ARACIP (autorizatia 3798/04.05.2009)
Scopul nostru este acela de a asigura un mediu educational care sa stimuleze, unde copiii sa se simta in siguranta, fericiti si increzatori. Invatand prin joc ne propunem sa dezvoltam aptitudinile fiecarui copil, cunoasterea si capacitatea de intelegere a acestora, sa promovam procesul de invatare si sa incurajam exprimarea in mod creativ a copiilor. adaptam ariile de invatare si activitatile didactice astfel incat acestea sa corespunda nevoilor si intereselor fiecarui copil. De aceea, copiii lucreaza fie individual cu un profesor, fie in grupuri mici.
La gradinita LUMEA COPIILOR noi incurajam copiii sa exploreze, sa descopere si sa invete cu ajutorul unor profesori cu multa experienta.
Predare exclusiv in limba engleza dupa curriculumul britanic pentru prescolari cu varste cuprinse intre 18 luni si 7 ani, facilitati si baza materiala de exceptie, cabinet medical propriu cu medic specialist pediatru si profesori cu experienta al caror scop este indeplinirea misiunii pe care ne-am propus-o:

Copii educati prin joc, parinti fericiti!

Programa Kids’ World (LUMEA COPIILOR)

Gradinita Kids’ World opereaza in limba engleza dupa programa britanica pentru copii intre 2 si 6 ani. astfel ne propunem sa facem din procesul de invatare o experienta placuta si provocatoare si sa punem in valoare metoda invatarii prin joc. Aceasta permite copiilor sa-si dezvolte aptitudini esentiale precum vorbirea, ascultarea, concentrarea. Prin aceasta metoda copiii invata sa coopereze si sa lucreze independent, invata concepte matematice si incep sa citeasca si sa scrie in limba engleza de la varsta de 4 ani. Programa britanica pentru prescolari promoveaza dezvoltarea copilului in cele 6 mari arii de dezvoltare:

1. Dezvoltare personala, sociala si emotionala
2. Dezvoltarea comunicarii si a limbajulului
3. Dezvoltarea matematica
4. Cunoasterea si intelegerea mediului inconjurator
5. Dezvoltarea fizica
6. Dezvoltarea creativa

Limbi straine predate: PREDARE PERMANENTA IN LIMBA ENGLEZA

Cursuri optionale: Balet, Drama, ICT, Arta, Dansuri Moderne, Limba Germana, Limba Franceza, Curs de gatit, Inot la ALEXANDREEA SPA, Sah.

Cadrul profesoral : educatoare calificate cu multa experienta in activitatea didactica, profesori optionale (limba franceza, limba germana, balet, initiere in tainele calculatorului, karate, dans modern, drama, inot), ingrijitoare cu experienta, asistenta medicala, medic specialist pediatru.

Activitati extracuriculare : TEATRU in gradinita, o data pe luna, vizite la muzee, vizite tematice: la Ferma de vacute, la Ferma animalelor, la Fabrica de jucarii, la Piccolo Pizza, La Smurd, etc, colaborare cu Children Tour for Education (www.childrentourforeducation.blogspot.com)

Materiale didactice si echipamente : Mobilier adecvat pentru desfasurarea activitatilor educationale, 3 tobogane, 2 casute, book-shelf in fiecare clasa, patuturi, calculatoare, orga, cd-player in fiecare clasa, DVD, LCD, jocuri si jucarii educative, carti cu povesti pentru copii in limba engleza, materiale didcatice pentru profesori in conformitate cu programa britanica.

Serbari si evenimente: Serbari de Craciun si de Final de an scolar, evaluarea bianuala a dezvoltarii copilului in toate ariile curiculare, intalniri cu parintii, discutii, petreceri ocazionate de zilele de nastere ale copiilor din gradinita.

Instalati Flash Player pentru a vedea filmul.

INFORMATII

Acreditare: suntem autorizati de ARACIP.

Orar:
Programul de functionare:
8.00 - 12.00 = short day
8.00 - 14.00 = normal day
8.00 - 16.00 = long day
8.00 - 18.00 = extended hours
8.00 - 19.00 = evening hours
Rutina zilei:
8:00 - 9:00 - Activitati libere la alegere (pictura, desen, arta, citit, jocuri matematice, jocuri de constructie, etc.)
9:00 - 9:30 - Rainbow shape (activitati in grup, conversatie de bun venit, cantece, jocuri mentale, etc.)
9:30 - 10:00 - Activitati target in functie de tema saptamanii
10:00 - 10:30 - snack
10:30 - 11:00 - Activitati recreative in playground (daca vremea permite)
11:00 - 11:30 - Activitati target in functie de tema saptamanii
11:30 - 12:00 - Rainbow Shape (activitati in grup, story time, jocuri mentale, cantece, etc.)
12:00 - 12:30 - Masa de pranz
12:30 - 13:00 - Activitati recreative in playground
13:00 - 13:30 - Pregatire pentru somnul de dupa-amiaza (pentru copiii care dorm)
- Activitati libere la alegere (pictura, desen, arta, citit, jocuri matematice, jocuri de constructie, etc.) pentru copii mari, care nu dorm
13:30 - 16:00 - Program de somn / activitati target
16:00 - 16:30 - Gustarea de dupa-amiaza
16:30 - 19:00 - Activitati target
- In acest interval se desfasoara si activitatile extra-curriculare, care sunt optionale:
BALET, ICT, MUZICA, DRAMA, LIMBI STRAINE, CURS DE GATIT, SAH, CLUB DE ARTA, INOT LA BERRY FITNESSS, etc.

Tarife:
Tarif lunar:
8.00 - 12.00 = 200 EURO
8.00 - 14.00 = 225 EURO
8.00 - 16.00 = 250 EURO
8.00 - 18.00 = 275 EURO
8.00 - 19.00 = 300 EURO

Spatiul gradinitei:
- Spatii (sali) : 8 sali de clasa, dormitor, bucatarie, 5 grupuri sanitare, office, sala de balet, cabinet medical, sala calculatoare.
- Curte exterioara (loc de joaca) (detalii) : curte 200 mp dotata conform normelor UE placata cu cauciuc pentru siguranta copiilor, nisipar, 2 casute, zona verde, zona de gradinarit, 3 tobogane, din care unul gonflabil pentru perioada de vara, piscina gonflabila, umbrar pentru perioada torida de vara.

Grupele de copii:
Grupele de copii / numarul copiilor din fiecare grupa - 5 grupe cu maxim 12 copii in grupa, o educatoare si o ingrijitoare:
2-3 ani - BABY BEES
3-4 ani - CLEVER CATERPILLARS
4-5 ani - BRAINY BUTTERFLIES
5-6 ani - SMARTY SCIENTISTS
6-7 ani - TERIFIIC TIGERS
- Limitele de varsta ale copiilor : intre 18 luni si 7 ani

Alimentatie:
Meniu BIO.
Mese in regim catering, cu respectarea cu strictete a normelor de igiena si nutritie, contract de catering cu Restaurantele XANADU: 4 mese / zi: 12 RON / zi

Program de somn: 13:30 - 16:00

Vacante: Craciun si Anul Nou - 1 saptamana, Paste - 1 saptamana
DATE DE CONTACT
Adresa: Intrarea Sectorului, nr. 10, sector 3
Cartier: Piata Muncii
Reper: Metrou P-ta Muncii, Bd. Basarabia
Numere de telefon: Tel. fix: 021/3208099
Tel. mobil: 0728-179.498; 0732-123.558
Persoane de contact: Nicoleta Popescu, director general
Internet:
Web: www.lp.kwns.ro
www.diligenta-copiilor.blogspot.com
E-mail:  office@kwns.ro; gradinita.lumea.copiilor@gmail.com
Lumea copiilor Lumea copiilor Lumea copiilor Lumea copiilor Lumea copiilor Lumea copiilor Lumea copiilor Lumea copiilor Lumea copiilor Lumea copiilor Lumea copiilor Lumea copiilor Lumea copiilor

Recomandati aceasta pagina: