Ateliere - Cluburi pentru copii
Centrul Educational Edu&Care

After School Edu&Care

Centrul educational EDU&CARE organizeaza cursuri de dezvoltare personala si ateliere pentru copiii cu varsta intre 2- 12 ani. Scopul principal al acestora este de a-i sprjini pe cei mici sa-si descopere si dezvolte abilitatile cu care sunt inzestrati in mod natural. Copiii vor deveni astfel mai increzatori in fortele proprii, vor invata sa isi foloseasca calitatile si vor face ceea ce le place.

Parintii vor afla ce aptitudini au copiii lor si ce li se potriveste. Astfel vor reusi sa-i ghideze corect pe linie vocationala. Fiecare dintre cursuri este centrat pe dezvoltarea unui anumit tip de competente iar abordarea este interdisciplinara.

Adaptandu-ne la nevoile sociale actuale si constienti de rolul important pe care il are educatia nonformala in dezvoltarea unui copil, va oferim solutii flexibile de timp si spatiu:

- Cursuri si ateliere pentru prescolari si scolari desfasurate in weekend in cadrul Centrului educational EDU&CARE
- Cursuri si ateliere pentru scolari desfasurate de luni pana vineri in cadrul Centrului educational EDU&CARE
- Cursuri si ateliere pentru prescolari si scolari organizate la cerere in parteneriat cu institutii de profil ca si activitati optionale (gradinite, scoli) sau cu alte institutii)

Va invitam sa consultati paginile dedicate cursurilor si va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare: e-mail: lavinia.tomoiaga@gmail.com | Mobil: 0743.130.004.
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Chopin nr. 2 B, sector 2, Bucuresti
Numere de telefon: Mobil: 0743.130.004
Persoane de contact: Lavinia Tomoiaga
Internet:
Web: www.edu-care.ro
facebook.com/afterschoolDorobantiFloreasca
E-mail:  lavinia.tomoiaga@gmail.com
After School Edu&Care After School Edu&Care After School Edu&Care After School Edu&Care After School Edu&Care After School Edu&Care After School Edu&Care After School Edu&Care After School Edu&Care After School Edu&Care After School Edu&Care After School Edu&Care

Recomandati aceasta pagina: