Ateliere - Cluburi pentru copii
Gradinita Kids First

Gradinita autorizata Kids First

GRADINITA "KIDS FIRST", BUCURESTI

Avem convingerea, ca in calitate de parinte, ai mare grija de primii pasi din viata copilului tau - ii oferi atentie, sustinere, ajutor, dragoste ... indemnandu-l sa exploreze un univers intreg.
La Gradinita Kids First recream acest univers printr-o abundenta de resurse, activitati si experiente. Ii ajutam pe copii sa faca urmatorii pasi - sa urce treapta cu treapta, sa incerce, sa treaca peste ce e mai greu si sa o ia de la capat. Ii indrumam sa descopere, sa simta, sa pipaie, sa auda, sa guste, sa perceapa si sa inteleaga.

Ce trebuie sa retineti despre Gradinita Kids First?

Gradinita Kids First este o institutie privata acreditata.

Avem sediul in Bucuresti, sector 2, Str. Sica Alexandrescu, nr. 20,

Varsta admitere:
acceptam copiii cu incepere de la 1 an.

Facilitati si servicii

Facilitatile si serviciile oferite de Gradinita Kids First garanteaza copiiilor dumneavoastra atat siguranta cat si confort, astfel amintim:

 • Spatii structurate, interactive, care stimuleaza si in care orarele, rutina si tranzitiile curg in acord cu nevoile copiilor.
 • Resurse excelente, specifice varstei, in acord cu noile cerinte curriculare si ale tematicilor parcuse in cadrul cluburilor si activitatilor extracurriculare.
 • Materiale individuale dedicate pentru activitati currrciulare si extra-curriculare.
 • Acces permanent la informatie (biblioteca, calculatoare, videoproiector, reviste si site-uri specializate, etc.)
 • Servicii medicale de exceptie, urmand o serie de proceduri medicale prin care se propune minimizarea riscului de imbolnavire a copiilor in cadrul gradinitei: triajul zilnic al copiilor, analize medicale obligatorii;
 • Servicii de transport: de la domiciliu la gradinita si retur;
Camere de supraveghere video, in fiecare sala de grupa, cu acces nelimitat catre parinti;

Comunicarea cu parintii

Comunicarea cu parintii este parte din ecuatia de succes in atingerea performantelor scolare. In acest sens comunicarea cu parintii este stransa si se realizeaza prin diverse canale:

 • Raport tematic/saptamanal de la profesor/educator despre activitatile de la grupa;
 • Newsletter;
 • Sedinte cu parintii;
 • Consultatii individuale cu parintii;
 • Rapoarte semestriale de progres scolar;
 • Workshop-uri cu parintii si profesorii de specialitate;
 • Comunicare directa cu parintii (telefon)
 • Evenimente care ii implica pe parinti: Festivalul Toamnei, Saptamana Scoala Altfel, Saptamana Portilor deschise, proiecte de caritate, excursii, etc.
 • Corespondenta pe e-mail, facebook, site;
Activitati optionale

Activitatile optionale au la baza principiile educatiei, urmarind o modelare a copilului din punct de vedere intelectual, cu scopul patrunderii in universul cunoasterii, precum si favorizarea zonei cerebrale predominante a copilului, astfel activitatile optionale si cluburile extracurriculare sunt organizate in 3 categorii:

 • cluburi de sport si miscare: Dans, Inot;
 • cluburi de arte: Pictura, Pian;
 • cluburi de cunoastere: Dezvoltare Personala, Jocuri logopedice, British English Club, pentru copii cu abilitati speciale in anumite domenii.

DANS

Dansul este poate una dintre primele tipuri de arta pe care copiii o pot aprecia. Atunci cand cei mici asculta melodii, nueste deloc neobisnuit ca ei sa inceapa sa se miste pe ritmul muzicii. Fiind motivat sa faca cativa pasi organizati pentru a se sincroniza cu melodia, copilul va dezvolta admiratie pentru ambele tipuri de arta. Cu ajutorul cursurilor de dans, micutii dansatori invata sa aprecieze arta si isi dezvolta gustul estetic, ei devenind pe zi ce trece mai increzatori in a isi exprima liber sentimentele, trairile, emotiile.

INOT

Studiile arata ca inotul este o activitate care stimuleaza dezvoltarea fizica armonioasa a copiilor, cu multiple implicatii pozitive pentru sanatate. Inotul poate imbunatati starea emotionala, contribuie la scaderea anxietatiii si este un factor major in privinta cresterii incredereii in sine. Acest lucru este dat de faptul ca cel mic invata sa inoate, isi depaseste frica de apa si castiga in plus abilitati de supravietuitor. Mai mult, inotul poate ajuta copilul sa socializeze si sa-si formeze un grup nou de prieteni printre copiii care merg la bazin.

PICTURA

Jocul culorilor este o imbinare intre arta si terapie. Copiilor le place sa deseneze de la cele mai mici varste. Inainte de a invata sa scrie, acestia sunt fascinati de creioanele colorate cu care traseaza linii sau forme despre care apoi spun ca reprezinta oameni, copaci sau flori. Cursurile de pictura il pot ajuta pe micut sa isi dezvolte o serie de abilitati de intra si interrelationare, imbunatatindu-i starea de spirit, mentalul si emotionalul.

PIAN

Studierea acestui instrument muzical poate avea o serie de beneficii asupra dezvoltarii armonioase a copilului dumneavoastra, precum stimularea sensibilitatii auditive, dezvoltarea motricitatii fine, stimularea atentiei, a memoriei, a rabdarii si a perseverentei.

DEZVOLTARE PERSONALA

In cadrul atelierelor de dezvoltare personala, copiii au ocazia sa se autoexploreze si sa se dezvolte cu suportul atmosferei si al coeziunii ce se nasc lucrand in grup. Cei mici invata cum sa se exprime mai bine pe ei insisi, sa-i cunoasca pe ceilalti si sa relationeze eficient cu ei, sa deprinda flexibilitate in gandire pentru gasirea solutiilor in orice imprejurare, sa stie cum sa-si stabileasca si sa-si atinga mizele in viata lor cotidiana.

JOCURI LOGOPEDICE

Terapia logopedica detine un rol foarte important in imbunatatirea pronuntiei cuvintelor si propozitiilor, care duce la cresterea increderii in fortele proprii si a integrarii cu succes in societate a copilului.Mai mult, terapia logopedica ajuta la inlaturarea negativismului fata de vorbire, inlatura anxietatea si creste motivatia fata de procesul educativ, toate acestea avand rolul de a spori dezvoltarea armonioasa a copilului.

BRITISH ENGLISH CLUB

Intre 3 si 6 ani, copii iasimileaza mai repede, in mod natural, sipotinvata o a doua limba la fel de usor ca pe cea materna. Cursul de engleza, integreaza o gama variata de activitati amuzante , cum ar fi cantecele, jocuri si competitii care stimuleaza motivatia copilului, ajutandu-l sa asimileze pronuntia, vocabularul si gramatica, in mod natural.


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita Kids First
TV-GradiniteBucuresti.ro


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Sica Alexandrescu nr. 20, sector 2
Numere de telefon: Tel.mobil: 0748.880.866
Persoane de contact: Elena Varnav
Internet:
Web: www.gradinitakidsfirst.ro
facebook.com/Gradinita-KIDS-FIRST
E-mail:  gradinita.kidsfirst@yahoo.ro

Recomandati aceasta pagina: