Gradinite Internationale
Gradinita Prikindel

Prikindel
Prikindel

Misiunea pe care ne-o propunem este aceea de a cultiva copiilor nostri entuziasmul de a invata, libertatea de exprimare, spiritul de initiativa, curiozitatea academica si principialitatea. Gradinita Prikindel imbratiseaza diversitatea si multiculturalitatea, serveste atat comunitatea locala, cat si pe cea internationala si perpetueaza, prin educatie, valori ca toleranta, respectul, aplecarea spre nevoile semenilor.

Gradinita Prikindel este o institutie privata internationala, deschisa tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 7 ani, indiferent de nationalitate, sex sau religie.

Gradinita Prikindel este un proiect devenit realitate, in beneficiul copiilor nostri: Gradinita Prikindel este o constructie noua, proiectata pentru aceasta destinatie. De aceea, toate spatiile au caracteristicile necesare pentru desfasurarea activitatii educationale, conferind copiilor un spatiu atractiv, securizat, un mediu educational stimulativ, care incurajaza atat socializarea copiilor, cat si formarea unor atitudini si comportamente bazate pe creativitate, comunicare, curiozitate, independenta, entuziasm, incredere in sine.

Gradinita Prikindel raspunde nevoilor copilului, dar si familiei. Pe langa oferta destinata copiilor cu varste intre 3 si 7 ani, Gradinita Prikindel s-a preocupat sa vina in sprijinul familiilor care au copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 3 ani. Gradinita Prikindel s-a specializat in a oferi servicii educationale acestui segment de varsta, oferind un curriculum adecvat, spatiu educational adaptat acestei varste, metode de invatare specifice, dar mai ales, un mediu cald, de familie.

Gradinita Prikindel isi recruteaza personalul in baza unui concurs de specialitate, a C.V.-ului si a recomandarilor. Astfel, toate educatoarele sunt absolvente ale Liceului Pedagogic sau ale Colegiului Pedagogic, precum si ale unor institutii de invatamant superior de specialitate.

Gradinita Prikindel promoveaza un curriculum centrat pe copil. Curriculumul vizeaza atitudini si comportamente pe care dorim sa le dezvoltam la copiii nostri, astfel incat sa construim un profil definit prin:
Deschidere spre comunicare
Receptivitate
Curiozitate academica
Creativitate
Incredere in sine
Spirit de echipa
Empatie
Entuziasm
Independenta
Echilibru
Toleranta
Sensibilitate la nevoile semenilor

Gradinita Prikindel foloseste un sistem de evaluare in sprijinul copiilor. Prin sistemul de evaluare promovat de Gradinita Prikindel ne propunem:
sa identificam ce au invatat copiii;
sa inregistram informatiile privind evolutia copiilor;
sa transitem aceste informatii, in maniere adaptate, atat copiilor, cat si parintilor.
Evaluarea este o parte integrata a demersului didactic. Toti cei preocupati de evaluare - copii, educatoare, profesori, parinti, conducerea institutiei - trebuie sa aiba o intelegere clara a obiectivelor evaluarii, a criteriilor succesului si a metodei prin care se face evaluarea.

Gradinita Prikindel pune la dispozitia copiilor materiale educationale moderne, care sa faciliteze desfasurarea activitatii educationale: aparatura audio si video, planse, calculatoare, DVD, jucarii care sa dezvolte motricitatea, creativitatea, comunicarea; mobilier adaptat varstei; CD-uri si soft-uri educationale; instrumente muzicale; video proiector; baza materiala pentru activitati sportive.

Gradinita Prikindel cuprinde spatii adaptate activitatilor educationale propuse (600 mp):
laborator calculatoare
sala pentru balet si activitati sportive
cinci sali pentru activitati educationale
laborator arte
biblioteca
De asemenea, Gradinita Prikindel detine o sala de mese, 2 dormitoare, bucatarie moderna, cabinet medical, teren de joaca de 400 mp.

Nivelurile de inscriere sunt cele de mai jos:
Anteprescolar: nivelul 2 - 3 ani
Prescolar:
nivelul 3 - 4 ani (grupa mica)
nivelul 4 - 5 ani (grupa mijlocie)
nivelul 5 - 6/7 ani (grupa mare / pregatitoare)


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita PRIKINDEL !
TV-GradiniteBucuresti.roDATE DE CONTACT
Adresa: Sf. Ilie nr. 5 (fosta George Georgescu nr. 17-19), sector 3
Reper: Piata Unirii
Numere de telefon: Tel. fix: 021.335.69.91; 031.405.92.69;
Tel. mobil: 0722.522.198
Persoane de contact: Dana Costachel - Director
Internet:
Web: www.gradinita-prikindel.ro
E-mail:  office@gradinita-prikindel.ro

Recomandati aceasta pagina: