Baby Parking
Centrul Educational Funny Clown

Funny Clown

Centrul educational Funny Clown este situat intr-o zona linistita, pe Strada Ruschita, nr 41, sector 2, Bucuresti. A luat fiinta in anul 2006, din dorinta de a oferi copiilor si parintilor acestora servicii de calitate, bazate pe activitati instructiv-educative specifice varstei prescolare si scolare, sub o supraveghere atenta si o grija permanenta. Institutia dispune de un spatiu interior generos si curat, de o gradina, iar profesorii si educatorii centrului au toate atuurile necesare pentru educarea copiilor dumneavoastra: dragoste pentru copii, profesionalism, experienta si entuziasm.

Centrul educational Funny Clown ofera copiilor un program educational pe categorii de varste: grupa mini ( 2-3 ani), grupa mica ( 3-4 ani), grupa mijlocie ( 4-5 ani), si grupa mare ( 5-6 ani); cursuri optionale de: inot, pian, dans, tenis, sah, limba germana, limba franceza si limba engleza- intensiv; cu program de gustare si masa bazat pe o alimentatie curata, BIO, fara aditivi alimentari. Centrul monteaza un sistem de camere pentru parinti, prin intermediul caruia parintii pot vedea activitatile copiilor lor, la gradinita, in timp real. Programul: Luni - Vineri, 8:00 - 18:00.

BABY PARKING
Parintii care nu au cu cine sa-si lase copiii pentru cateva ore, pot sa ii aduca pe cei mici la noi.
Copiii pot fi adusi la noi pentru cateva ore, pentru o zi sau pentru mai multe zile, timp de o saptamana, pentru o luna sau mai multe luni.
Conceptul de baby parking ofera flexibilitate, adaptabilitate, unicitate prin conceptul original, implicare, pasiune si devotament.

Va asteptam cu drag. Haideti sa ne cunoastem! Programeaza o intalnire: 0740.806.356.
Funny Clown

TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita Funny Clown !
TV-GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Ruschita, nr. 41, sector 2
Cartier: Vatra Luminoasa - Maior Coravu
Reper: Scoala Generala Nr 49 sau Stadionul National "Lia Manoliu"
Numere de telefon: Tel.mobil: 0740.806.356
Persoane de contact: Dana Rogoz
Internet:
Web: www.funnyclown.ro
E-mail:  gradinita.funnyclown@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: