Baby Parking
Elefantelul curios

Elefantelul curios

Elefantelul curios, loc de joaca in sectorul 4

Elefantelul curios este un loc de relaxare atat pentru copii, cat si pentru parinti. Am creat in sectorul 4 un spatiu sigur, vesel, colorat si plin de jucarii unde cei mici sunt bineveniti.

Spatiul de joaca este destinat copiilor cu varste intre 1 si 6 ani. Este amenajat la parteul casei si este dotat cu topogan, trambulina, casuta, bucatarioara de joaca, plusuri, masinute, jocuri creative si de constructie, un modul soft play si unul pentru motricitate. Toate aceste jocuri sunt destinate copiilor  pana la varsta de 5 ani si sunt destinate dezvoltarii capacitatilor lor senzoriale, cognitive si lingvistice prin joaca. Intreg spatiul de joaca este acoperit cu placi de pvc colorat care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sint moi si calduroase, antiderapante si absorb foarte bine socurile la impact. Copiii sunt supravegheati de personal specializat, iar parintii ii pot insoti la joaca pe cei mici sau se pot relaxa cu o cafea sau un ceai, intr-un spatiu cu canapele destinat lor, in aceeasi incapere. La etaj ii asteptam pe cei mai maricei, unde se pot juca pe Playstation sau Wii, pot canta karaoke sau pot desena sau picta la masute.

Ambele spatii sunt amenajate si pentru organizarea de petreceri pentru copii.
Elefantelul curios Elefantelul curios

TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA After School Elefantelul curios !
TV-GradiniteBucuresti.ro


DATE DE CONTACT
Adresa: B-dul Constantin Brancoveanu, nr. 7D
Reper: prima strada la stanga, din Bdul. Brancoveanu, pe directia Metrou Brancoveanu/McDonald’s/parc Lumea copiilor catre Spitalul Marie Curie
harta
Numere de telefon: Tel.mobil: 0767.332.115 sau 0727.222.015
Persoane de contact: Cristian Magureanu
Internet:
Web: www.elefantelulcurios.wordpress.com/
facebook.com/ElefantelulCurios
E-mail:  elefantelulcurios01@gmail.com
Elefantelul curios Elefantelul curios
Elefantelul curios Elefantelul curios Elefantelul curios

Recomandati aceasta pagina: