Articole pentru Gradinite
Mobman.ro - Mobilier scolar si de gradinita

Mobman.ro - Mobilier gradinita

Descopera lumea minunata a Educatiei, si bucura-te de faptul ca, contributia ta, oricat de mica ar fi, aduce o schimbare, o schimbare in bine, care intr-o zi se va transforma in ceva incredibil, o Educatie si mai buna.

Asta ne dorim si noi, si pentru asta facem nenumaratele sacrificii in acest domeniu minunat.

Echipa Mobman inseamna entuziasm, seriozitate si profesionalism. Ne bucuram de fiecare lauda, dar acceptam si criticile negative. Acestea ne dau putere sa tintim mai sus, sa acordam mai multa atentie si sa dezvoltam parteneriate de succes.

Mobman este un brand creat din pasiunea pentru constructia pieselor de mobilier extrem de rezistente, frumoase si bine optimizate din punct de vedere al costurilor. Pentru ca ne place sa privim inspre viitor, am ales sa ne focusam pe mobilierul scolar si gradinita.

Ne adresam, asadar, institutiilor de invatamant care doresc sa le ofere elevilor lor un mediu care sa contribuie la performanta.

Transmitem doar acele informatii care intr-adevar sunt importante pentru partenerii nostri, informatii care vorbesc de la sine si confirma faptul ca in acesti 10 ani am reusit sa pastram langa noi cele mai cunoscute institutii de invatamant din tara si nu numai.

Am cunoscut tainele productiei, am avut la dispozitie echipamente performante, dar ne-a lipsit un lucru foarte important, atunci inca nu eram parinti. Acum suntem. Atunci priveam totul ca un business, dar acum a devenit ceva mult mai personal.

Acum putem spune ca suntem printre putinii producatori care in permanenta suntem preocupati de clienti, de copii si de cautarea celor mai bune solutii impreuna cu persoanele responsabile de achizitii.

Echipa din spatele acestui nume Mobman, te asteapta sa descoperi bucuria si confortul din timpul proiectelor tale. Te informam, iti oferim consultanta despre produsele noastre, dar si despre cum si cand vei intra in posesia produselor comandate.

De-a lungul timpului am reusit sa conturam o serie de avantaje prin care ne diferentiem de concurenta:

- avem capacitatea de a mobila orice institutie scolara de la A la Z, indiferent de cat de complicat este proiectul;

- oferim si consultanta, servicii de montare a mobilierului si ajutor in ceea ce priveste amenajarea;

- livram rapid mobilier scolar si gradinita oriunde in Romania.

Respectam tot timpul ultimele cerinte in materie de design si ne asiguram ca toate piesele de mobilier sunt cat se poate de sigure pentru cei mici. Astfel, acestea sunt stabile, au colturi rotunjite, ofera confort si asigura o pozitie cat mai corecta in timpul orelor de curs;

Respectam toate regulile impuse de UE.

Pentru cei care doresc sa faca achizitii mari, oferim un sistem flexibil de reduceri, in asa fel incat costurile sa fie cat se poate de atractive.

Prin Mobman dorim sa contribuim la o societatea  viitoare in care oamenii sunt sanatosi si optimisti. Tocmai de aceea, toate piesele de mobilier pe care le oferim sunt colorate si bine gandite din punct de vedere al structurii.

Va invitam sa intrati si pe blogul nostru unde veti putea citi articole interesante: https://www.mobman.ro/blog/


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Mobman.ro - Mobilier scolar si de gradinita
TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Mobman.ro - Mobilier scolar si de gradinita


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Merilor Nr. 12, Hala 1, Satu Mare, Romania
Numere de telefon: Tel.mobil: 0752.095.152
Internet:
Web: www.mobman.ro
facebook.com/Mobmanro
E-mail:  office@mobman.ro

Recomandati aceasta pagina: