Articole pentru Gradinita/Scoala
Fucida.ro - Magazin de iluminat cu LED

Fucida Led - Magazin de iluminat cu LED

Fucida Led - Magazin de iluminat cu LED

Fucida Led - Magazin de iluminat cu LED

Fucida.ro - cumpara lumina din prima mana.

FUCIDA este marca inregistrata in China unde fabrica, cu acelasi nume si experienta de peste 25 de ani, produce surse si corpuri de iluminat cu led pentru proiecte profesionale.

Societatea Eclipse Trade Srl este distribuitor oficial in Romania, pentru marca FUCIDA Lighting.

In depozitele de la Cluj si Bucuresti dispunem de stocuri cu peste 125000 de surse si corpuri de iluminat. O gama larga de becuri LED, spoturi LED, panouri LED, proiectoare LED, Spoturi LED pe sina, tuburi LED,neon LED, iluminat industrial, corpuri de iluminat moderne, corpuri iluminat living, lampi iluminat exterior, iluminat terasa, plafoniere led moderne, iluminat autoservice, iluminat spalatorie auto, iluminat birou, iluminat scoala, iluminat gradinite, iluminat magazin, iluminat spatii comerciale, lampi de birou, pendule, lustre, aplice LED, etc.

Toate produsele au obtinut certificatul de conformitate CE si RoHS, care indeplineste standardele de calificare pentru piata din UE.

Echipa noastra este orientata spre client, tehnologie si profesionalism. De aceia, tindem sa oferim clientilor produse de incredere, eficiente energetic si la un pret cinstit.
Achizitionand produsele direct de la producator, suntem deschisi pentru parteneriate B2B cu revanzatorii, retele de magazine, instalatori electricieni, arhitecti, dezvoltatori, etc. Partenerii B2B beneficiaza de preturi EN-GROS, livrare gratuita, un agent de vanzari dedicat si alte bonusuri.

Cautam distribuitori in urmatoarele judete:
Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Prahova, Bucuresti, Ilfov, Buzau, Ialomita, Calarasi, Braila, Tulcea, Constanta.
Noi insistam mereu pe ideea de sinceritate, rapiditate si gasim cele mai bune solutii.

Cu drag, echipa Eclipse Trade.

Categorii de produse:
DATE DE CONTACT
Adresa: Sediul social: Str. Lt. Alexandru Popescu 9B, Sector 3, Bucuresti, Romania.
Numere de telefon: Tel.mobil: 0745.967.046
Internet:
Web: fucida.ro
facebook.com/Fucida.ro
instagram.com/fucida.ro
E-mail:  office@fucida.ro
client@fucida.ro

Recomandati aceasta pagina: