Training pentru parinti - Parenting
Totul Despre Mame

Totul despre mame

19 ianuarie - Totul Despre Mame va invita la Ateliere cu mamici, editia 17 - Cum sa cresti un copil independent, Miercuri, 27 ianuarie, ora 18:30.
Prin specialisti redutabili, informatii de calitate si subiecte proaspete si interesante, „Atelierele cu mamici - TOTUL DESPRE MAME” au fost, timp de 16 editii, alaturi de gravide, proaspete mame si parinti preocupati de dezvoltarea frumoasa a copiilor lor... si nu se opresc aici! Dimpotriva, pasesc in 2016 cuprinse de un aer nou, care vine in intâmpinarea nevoilor parintilor, si merg mai departe la drum in prima luna a anului cu o schimbare de format. Pastrând acelasi inalt nivel informativ, atelierele le vor oferi parintilor prezenti la eveniment posibilitatea sporita de a interactiona cu vorbitorul prin includerea unor intrebari personalizate in prezentarea sustinuta de el.
Astfel, prin intermediul e-mail-ului, prin care se vor trimite anterior evenimentului intrebari, pe adresa contact@totuldespremame.ro, parintii vor putea contura o parte din prezentarea propriu-zisa si vor putea beneficia de ocazia de a nu rata subiectele stringente la care asteapta un raspuns. Pentru ca scopul principal al evenimentului este acela de a limpezi toate nelamuririle mamelor, indiferent daca se afla sau nu la primul copil, „Atelierele cu mamici” isi doresc, astfel, sa le ajute pe acestea sa obtina mai usor raspunsurile cautate si sa le ofere solutii concrete la problemele lor. Cei care nu pot trimite intrebarile in avans le pot adresa, de asemenea, si la fata locului.
Invitata primei editii din acest an a „Atelierelor cu mamici” este Gabriela Maalouf, practician NLP (programare neurolingvistica), formator si consilier de dezvoltare personala. Cu ajutorul ei vom afla care sunt metodele prin care putem creste un copil independent, astfel incât acesta sa capete curaj in luarea deciziilor, sa se poata descurca in situatii ce nu implica prezenta parintilor si sa devina un viitor adult sigur pe el si responsabil.
Atelierul pentru copii inclus in cadrul acestei editii va fi sustinut de Bogdan Musat, care a devenit cunoscut pentru cei mici sub numele de Mr. Origami.
Intrarea la eveniment este gratuita. Va asteptam cu drag!

Atelierele cu mamici TOTUL DESPRE MAMEDATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti
Numere de telefon: -
Internet:
Web: www.totuldespremame.ro
E-mail:  contact@totuldespremame.ro

Recomandati aceasta pagina: