Consultanta autorizare/acreditare
Helikon

Helikon

Firma noastra este specializata in infiintarea si obtinerea acreditarii sau autorizarii scolilor si gradinitelor private, reusind numai in ultimele 4 luni sa asiste la autorizarea a 14 gradinite si scoli din Bucuresti si din tara.

Punem la dispozitie toata documentatia ceruta de ARACIP, respectiv Inspectorat si Ministerul Educatiei, oferim sprijin profesional la inspectiile pentru autorizare sau acreditare.

Pentru institutiile in curs de acreditare, putem monitoriza si alcatui toata documentatia necesara in ultimii 3 - 5 ani in scoli si gradinite: comisiile, portofoliul directorului, al educatoarelor si invatatoarelor, Comisia pentre Evaluarea si Asigurarea Calitatii, activitati si proiecte extracurriculare.

Oferim consultanta si programe in mai multe directii:
- personalizarea ofertei educationale
- programe de predare a limbilor straine
- intocmirea tuturor actelor necesare unei gradinite sau scoli pentru a obtine rapoarte favorabile la inspectiile tematice
- materiale pentru educatoare, fise psiho-pedagogice, modele de scrisori catre parinti sau sedinte cu parintii, etc.

Oferim asistenta pentru obtinere de autorizatii sanitare, PSI, organizare fluxuri bucatarie si autorizatii sanitar-veterinare, implementare sistem HACCP si ISO 9001.

Proiectam si coordonam toata procedura de infiintare si autorizare unitati scolare.

Va multumim pentru interes si va invitam sa apelati cu incredere la cei 15 ani de experienta in domeniul privat ai firmei noastre !
DATE DE CONTACT
Adresa: Calarasi
Numere de telefon: Tel.mobil: 0723.006.815 / 0751.051.313
Persoane de contact: Oana Moraru
Internet:
Web: www.helikonedu.ro
E-mail:  helikoneducation@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: