Training pentru copii
Stiinta pe Paine - Cunoasterea incepe devreme

Centrul educational - Stiinta pe Paine

ACTIVITATI SUSTINUTE IN CADRUL CENTRULUI EDUCATIONAL STIINTA PE PAINE:

Centrul educational Stiinta pe Paine este un spatiu dedicat copiilor si parintilor lor ce pune la dispozitia tuturor spatii de joaca, spatii de relaxare impreuna cu copii si spatii de desfasurare a activitatilor recreative, creative si educative. Avand colaboratori din diferite arii de interes, dezvoltam si promovam activitati atat pentru copii cat si pentru parintii acestora.

Pentru ca stim ca uneori acomodarea copiilor la mediul colectiv este un process mai lung am conceput un program instructiv/creativ-educativ de pregatie, adaptare si integrare a copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 3 ani in mediul cresa/gradinita.

Cum facem asta?

Folosind cel mai puternic instrument de invatare si formare: JOCUL!

Toata activitatea este bazata pe jocuri si activitati senzoriale, individuale si de grup menite sa vina in sprijinul dobandirii autonomiei copilulului mic, a dobandirii increderii in sine si la crearea de relatii atat cu alti adulti cat si cu alti copii.

Copiii sunt insotiti si supravegheati de unul din parinti pe toata perioada jocului, activitatile fiind concepute pentru a putea fi sustinute atat in echipa: parinte-copil cat si independent.

Cand ne intalnim?

In fiecare Marti si Joi de la 10:30 la 12:30

Cursuri de dans

-”Dans in doi”- mami si puiul (sau oricare membru al familiei, poate chiar toata familia) - este o activitate dedicata timpului petrecut in famile si miscarii pentru a ne mentine tonusul si sanatatea si un mod inedit de a petrece timpul in familie

In fiecare Sambata dimineata de la 11:00


-”Dans si corectare posturala pentru copii”- curs dedicate copiilor cu varsta de peste 5 ani, conceput si adaptat nevoilor de corectare posturala. Activitate ce contribuie la dezvolatrea mobilitatii, a capacitatilor coordinative si a atentiei, compusa din miscari de dans, aerobic, stretching, yoga caracteristice varstei.

In fiecare Sambata de la 12:00


De asemenea gazduim diverse activitati, ateliere si evenimente pentru mamici/ parinti.


Scoala parintilor”- este viziunea noastra asupra parentingului si a situatiilor pe care parintii si copiii din ziua de astazi le intampina in viata de zi cu zi.

Concept creat cu si de catre parinti si psihologul nostru Otilia Manea, mama la randul ei a doi baieti minunati. Informarea este unul din elementele cheie care defines parintele de astazi, iar noi credem ca acolo unde suntem mai multi cu siguranta ne vom impartasi mai multe informatii folositoare.

Viata de parinte si cresterea copiilor nu se invata la scoala, se dezvolta odata cu copiilor si evolutia acestora. Impreuna cu copilul nostru descoperim lumea lui si o lume cu totul noua pentru noi, impreuna invatam sa infruntam pericole si tot impreuna facem greseli.

Asadar, tot impreuna, la Stiinta pe Paine, impartasim din experientele noastre de parinti si ne sfatuim unii pe altii in discutii libere si deschise despre cum vede fiecare dintre noi viata de parinte si va asteptam si pe voi impreuna cu copiii intr-un cadru relaxant, conceput pentru ca parintii sa sa simta safe caci au copilul aproape si este supravegheat si in siguranta iar ei, adultii stau de vorba de ale lor, la un ceai sau o cafea.

Cand ne intalnim?
De doua ori pe luna, la jumatatea si la sfarsitul fiecarei luni, dimineata de la 11:00 sau dupa amiaza de la 16:00, in functie de programul parintilor.

Ce facem?
Stam de vorba, ascultam muzica relaxanta, cateodata pictam ne relaxam cu ajutorul tehnicolor corporale, vizionam scurte documentare si speech-uri cu si despre copii si foarte foarte important socializam confortabil!

Detalii si programari la:
Contact: stiintapepaine@gmail.com
0721 761 676 - Anisoara Ghita
0732 135 937 - Ioana Dumitra
Adresa noastra este: Strada Sperantei, Nr.15, Bragadiru


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Sperantei, nr. 15, ap3, Bragadiru, Ilfov
Numere de telefon: Tel.mobil: 0721.761.676
Persoane de contact: Anisoara Ghita - Membru fondator al Asociatiei Growth | Contact: ani@growth.ro
Internet:
Web: www.stiintapepaine.ro
www.facebook.com/stiintapepaine/
E-mail:  Pentru informatii: stiintapepaine@gmail.com
Pentru inregistrari cluburi: cluburidestiinta@gmail.com
Pentru excursii si alte activitati in aer liber: stiintainnatura@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: