Training pentru copii
Clinica Alegria

Clinica Alegria

Despre Clinica Alegria!
In clinica noastra se lucreaza pe toate nivelurile incluzandu-le pe cele fizice, emotionale, mentale si spirituale, eliberand obstacolele care te impiedica sa-ti atingi potentialul maxim in viata.
Metodele folosite activeaza un proces rapid de vindecare mentala, emotionala, spirituala si fizica, proces care actioneaza direct la nivelul ADN-ului si a retelelor neuronale din creier.

De ce abordare holistica?
Pentru ca atitudinea medicului si a terapeutului este una de intelegere si compasiune, constient ca nu este cu nimic deosebit decat persoana tratata, Dumnezeu fiind cel care vindeca de fiecare data.
Terapia holistica difera de medicina alopata prin urmatoarele particularitati: spiritul, mintea si corpul sunt o singura entitate.
Sanatatea se defineste prin starea de bine, nu prin simpla lipsa a bolii, iar principala preocupare a oamenilor trebuie sa fie prevenirea bolii, deci ingrijirea starii de sanatate.
Clinica Alegria este formata dintr-o echipa de specialisti, medici si terapeuti cu experinta care pun accentul pe preventie dar si pe tratamentul specific afectiunilor psihice.

Faptul ca exista o permanenta legatura intre medicul psihiatru (medicul este cel care pune diagnosticul si prescrie tratamentul medicamentos pentru afectiunile psihice care necesita astfel de abordare) - psihologul clinician (specialistul care prin intermediul testelor standardizate evalueaza comportamentele si starea mentala a pacientului aducand aportul in stabilirea mai clara a diagnosticului medical) si a psihoterapeutului (psihologul specializat intr-o forma de psihoterapie care va elabora un plan de interventie terapeutica care are obiective specifice in abordare afectiunilor psihice sau a problemelor existentiale pe care le prezinta pacientul) aceasta conexiune permanenta intre specialisti duce la rezultate optime pentru pacient.
Sa nu uitam ca deseori organismul are capacitatea de a se vindeca singur, fara nici o medicatie, omul este privit ca un intreg, nu se trateaza doar organul bolnav, de aceea terapeutii nostri va stau la dispozitie cu o gama larga de servicii: psihoterapie, logopedie, terapie florala Bach, alaturi de specialitatile medicale: psihiatrie adulti si copii !

Impactul mediului asupra organismului are o importanta majora cu accent pe ceea ce mancam, bem, cum ,cu cine, cand, daca facem miscare, cat de fericiti suntem in ansamblu.
Toate convingerile si sentimenteletale tale iti creeaza viata pe care o ai acum si toate circumstanteleei de zi cu zi. Convingerile si sentimentele limitative din subconstient sunt responsabile de lipsa implinirii si a reusitei din orice aspect al vietii tale, icluzand cariera, relatii, finante, scopul vietii, mediul familial si santatea fizica.
Prin metode de psihoterapie specifice ti se permite sa identifici blocaje adanci si sa reprogramezi mintea ta pentru vindecare si succes. In loc sa te invarti in cerc asteptand ceva, invata-ti subconstientul ce inseamna sa ai acel lucru si atrage acea energie in viata ta.

Tratamentul holistic provine de la HOLOS care inseamna TOTUL, terapia Holistica integreaza Totul in Sinele uman.

Ce servicii iti oferim?
*Beneficiati de consultatii si psihoterapii gratuite, in baza Biletului de trimitere, serviciile fiind decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate.

Psihiatrie Adulti
Psihiatria este o ramura a medicinei care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea, tratamentul si reabilitarea persoanelor cu boli mintale.

Psihoterapie
Psihoterapia este o forma de tratament si ameliorare a problemelor de natura psihologica, utilizand metode de modificare a comportamentelor, reactiilor.

Psihiatrie Pediatrica
Medicul de familie sau medicul pediatru sunt cei care recomanda consultul psihiatric deoarece acestia au cunoscut familia de ceva timp.

Evaluare Psihologica
Evaluarea psihologica reprezinta investigarea si evaluarea modului in care functioneaza psihicul unei persoane. Se realizeaza in conditii de liniste si confidentialitate.

Terapia Florala Bach
Sedinta de terapie consta intr-o discutie libera cu terapeutul in urma careia se recomanda remediile florale. Durata unei sedinte este de 50 de minute.

Logopedie
Logopedia se refera la abordarea limbajului prin prisma reeducarii acestuia, modelarii achizitiei limbajului si corectarii tulburarilor survenite in procesul de achizitie.

ATELIERE

Ceaiul de joi seara
Vei invata sa constientizezi ca absolut toti oamenii au capacitatea interioara sa se vindece, sa se iubeasca si sa practice relaxarea mentala.

Grup de dezvoltare personala prin actorie pentru adulti
Esti coplesit de atatea sarcini la serviciu? Simti ca nu mai te bucuri de multa vreme cu adevarat de viata? Vino alaturi de noi la grupul de dezvoltare personala prin actorie.

Logopedie prin joaca
Limbajul constituie unul din aspectele esentiale ale dezvoltarii copilului. In procesul de insusire a acestuia pot aparea mici probleme.

Suflet de copil
Diminuarea conflictului dintre parinte si copil prin realizarea unei distinctii clare intre motivatia comportamentului parintelui, determinata de grija pentru copil.

Atelierul de lectura pentru copii - "Ora povestilor"
Lectura ocupa unul dintre cele mai importante locuri in dezvoltarea intelectuala a copiilor. Citindu-le, ii ajutam sa-si dezvolte vocabularul, le stimulam imaginatia…

Mindfulness pentru starea de bine
Conceptul de mindfulness a devenit foarte cunoscut in ultimii ani, iar practicarea tehnicilor care deriva de aici s-au extins in multiple domenii.

Grup dezvoltare personala prin tehnici de actorie pentru copii si adolescenti
Vino si tu in gasca noastra sa radem, sa dansam, sa fim noi insine fara sa ne simtim coplesiti de reguli si termene limita!

Cercul Sigurantei - program ce dezvolta relatia parinte-copil
Se spune ca "meseria" de parinte este cea mai grea meserie din lume! Pornim in viata noastra de parinte cu cele mai bune intentii si dorinte pentru copiii nostri…

Grup dezvoltare personala pentru adulti
Grupurile de dezvoltare personala se adreseaza in primul rand persoanelor care vor sa isi optimizeze propriile comportamente, obiceiuri etc.DATE DE CONTACT
Adresa: Intrarea Gilaului nr. 5, sector 4, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.fix: 031.421.50.75
Tel.Mobil: 0770.508.524
Internet:
Web: www.clinicaalegria.ro
facebook.com/Clinica-Alegria
E-mail:  office@clinicaalegria.ro
Clinica Alegria Clinica Alegria Clinica Alegria
Clinica Alegria Clinica Alegria Clinica Alegria
Clinica Alegria Clinica Alegria Clinica Alegria
Clinica Alegria Clinica Alegria Clinica Alegria

Recomandati aceasta pagina: